Glasoverkapping
Glasoverkapping Metalura
Glazen overkapping
Glazen overkapping Metalura
Overkapping met glasdak
Overkapping met glasdak Metalura
Overkapping met glazen dak
Overkapping met glazen dak Metalura

Daarom kiest u voor een glasoverkapping van Metalura

Voordelen

Een glasoverkapping van Metalura is leverbaar in verschillende modellen en uitvoeringen. De glasoverkapping is opgebouwd uit duurzame materialen waarop u 10 jaar garantie krijgt. Bij elk project staat een eigen engineer tot uw beschikking en de montage vindt plaats door het eigen montageteam van Metalura.

Afspraak maken

Modellen

Metalura heeft verschillende modellen ontwikkeld; van strak en modern tot robuust of zeer ruimtelijk met grote glaspartijen (Design, Excellent, De Luxe en Arioso). In het Experience Center in Alblasserdam presenteren we u alle modellen op ware grootte. Daar bent u van harte welkom.

Ruime keuze in RAL-kleuren

Een terrasoverkapping van Metalura is - afhankelijk van uw gewenste model - in alle RAL-kleuren beschikbaar en ook in DuoTone kleurstelling of met een extra seaside coating voor een betere bescherming en langere levensduur.

Uitbreiden naar een terrasoverkapping met de glazen wandsystemen van Metalura

Uw terrasoverkapping kunt u met een van de glazen wandsystemen van Metalura uitbreiden naar een tuinkamer. U heeft keuze uit het glazen draai-/vouwsysteem of glazen schuifwanden, in transparant glas of in Steel-ART. Met een van deze glazen wandsystemen maakt u de terrasoverkapping vrijwel wind- en waterdicht.

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw terrasoverkapping bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw terrasoverkapping er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Hierna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

10 Jaar garantie & service

De terrasoverkappingen van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw terrasoverkapping na te kijken.

Montage door Metalura vaklieden

Terrasoverkappingen van Metalura worden door onze ervaren montagemeesters voor u gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de terrasoverkapping professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw terrasoverkapping goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer.

Beste kwaliteit aluminium op de markt

Een terrasoverkapping van Metalura wordt geproduceerd met zeer hoogwaardige aluminium profielen. Vanuit de eigen fabriek in Alblasserdam wordt er gewerkt met 3,8mm dik aluminium profielen, waardoor de terrasoverkapping extra stevig is en een lange levensduur geniet.

glasoverkapping

Glasoverkapping van Metalura

De Metalura glasoverkappingen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. De glasoverkapping is opgebouwd uit duurzame materialen waarop u 10 jaar garantie krijgt. Bij elk project staat een eigen engineer tot uw beschikking en de montage vindt plaats door het eigen montageteam van Metalura.

De glasoverkappingen zijn leverbaar in 240 verschillende kleuren. Het dak van de overkapping bestaat uit hoogwaardig glas. Alle glasoverkappingen hebben een uitermate stijlvol design met een transparante structuur. Naar wens bouwt u met de slimme beglazing van Metalura de overkappingen eenvoudig uit tot een luxe een tuinkamer met veel ruimte en licht. Ontdek welke Metalura glasoverkapping het beste bij uw smaak en wensen past.

Overkappingen

Kies uw glasoverkapping

7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glasoverkapping

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Optimum Collectie aan de slag gaan.

Bezoek ons Experience Center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons Experience Center.

Maak een afspraak

glasoverkapping
verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Metalura-kalmthout
 • Glazen wandsystemen
 • Steel-ART
 • Inspiratie

In contact met de tuin

Leestijd: 3 min.
10 maart 2022
Tuintrends-april-1
 • Inspiratie

Tuintrends

Leestijd: 2 min.
04 april 2022
Metalura-Alblasserdam
 • Inspiratie

Het Experience Center

Leestijd: 4 min.
14 maart 2022

Op zoek naar buitenleven inspiratie?

Vraag ons Gratis inspiratieboek aan

allure-voorjaar-2024-s12-metalura Aanvragen
Privacy Settings