Luxe overkapping aan huis
Luxe overkapping aan huis
Overkapping aan huis
Overkapping aan huis
Overkapping aan huis met glas
Overkapping aan huis met glas
Overkapping aan huis inclusief montage
Overkapping aan huis inclusief montage

Overkapping aan huis

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor een overkapping aan huis van Metalura

Voordelen

Wilt u uw woning graag uitbreiden met een prachtige overkapping aan huis? Dat is een slim idee, want zo verlengt u uw woon- en buitengenot. U zit hier zorgeloos tijdens de zomermaanden, maar ook in de winterperiode is dit een aangename plek om tot rust te komen. Metalura voorziet u graag van een dergelijke comfortabele buitenruimte aan uw woning die u op elk moment kunt gebruiken. Ontdek de voordelen van ons assortiment!

Afspraak maken

Modellen

Metalura heeft verschillende modellen ontwikkeld; van strak en modern tot robuust of zeer ruimtelijk met grote glaspartijen (Design, Excellent, De Luxe en Arioso). In het Experience Center in Alblasserdam presenteren we u alle modellen op ware grootte. Daar bent u van harte welkom.

Ruime keuze in RAL-kleuren

Een overkapping van Metalura is - afhankelijk van uw gewenste model - in alle RAL-kleuren beschikbaar en ook in DuoTone kleurstelling of met een extra seaside coating voor een betere bescherming en langere levensduur.

Uitbreiden naar een tuinkamer met de glazen wandsystemen van Metalura

Uw aluminium overkapping kunt u met een van de glazen wandsystemen van Metalura uitbreiden naar een tuinkamer. U heeft keuze uit het glazen draai-/vouwsysteem of glazen schuifwanden, in transparant glas of in Steel-ART. Met een van deze glazen wandsystemen maakt u de aluminium overkapping met glas vrijwel wind- en waterdicht.

10 jaar garantie & service

De overkappingen van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om u van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een service specialist bij u langs om uw aluminium overkapping met glas na te kijken.

Beste kwaliteit aluminium in de markt

Een overkapping van Metalura wordt geproduceerd met zeer hoogwaardige aluminium profielen. Vanuit de eigen fabriek in Alblasserdam wordt er gewerkt met 3,8mm dik aluminium profielen, waardoor de aluminium overkapping extra stevig is en een lange levensduur geniet.

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw aluminium overkapping op maat bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw overkapping er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Daarna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Montage door echte vaklieden

Overkappingen van Metalura worden door onze ervaren montage meesters voor u gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de overkapping professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw overkapping goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hier graag meer over.

overkapping aan huis

Metalura Terrasoverkapping collectie

Gebouwd op een rijke historie

Een terrasoverkapping van Metalura is een mooie, comfortabele ruimte met veel glas en licht, waarbij de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De veelzijdige terrasoverkappingcollectie van Metalura biedt u altijd een model afgestemd op uw smaak, mogelijkheden en wensen. Laat u inspireren.

Het uitbreiden van uw overkapping aan huis met glazen wanden

Met een overkapping kiest u voor een heerlijke buitenruimte aan uw woning die u op elk moment kunt gebruiken. De overkapping kunt u altijd uitbouwen tot een tuinkamer met onze eigen steellook draai-/vouwsystemen. Metalura is namelijk de specialist in glazen schuifwandsystemen. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden heeft u keuze uit diverse glazensystemen. Zo kan u het gehele jaar genieten van uw tuin in uw glazen overkapping aan huis.

Bekijk glazen wandsystemen

overkapping aan huis met glazen schuifwand
moderne overkapping aan huis

Moderne overkapping aan huis van Metalura

Bent u op zoek naar een moderne overkapping aan huis die uw woning extra ruimte kan geven? Bij metalura hebben wij precies wat u nodig heeft. Wij hebben een breed aanbod van de meest unieke moderne overkappingen. Een echte blikvanger in uw tuin! Bovendien is de overkapping bestand tegen alle weersomstandigheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op.

contact opnemen

Moderne glazen schuifwand terras plaatsen

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Overkapping aan huis

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Overkapping aan huis aan de slag gaan.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over de overkapping aan huis en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een overkapping van Metalura?

Een overkapping (ook wel een veranda of terasoverkapping genoemdvan Metalura is een aluminium overkapping met glas die zich onderscheidt door zijn lichte en ruimtelijke uitstraling. Een overkapping is duurzaam in gebruik en maakt het mogelijk om heel het jaar buiten te verblijven. Bij Metalura bent u verzekerd van de beste kwaliteit aluminium en gehard veiligheidsglas. Daarnaast biedt Metalura biedt de mogelijkheid om een overkapping aan huis te plaatsen of als vrijstaande overkapping

Wat kost een overkapping?

Om een overkapping volledig naar wens te realiseren, wordt elke overkapping op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie van een overkapping vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Voordat uw overkapping bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw overkapping er bij u uit komt te zien. Daarna wordt uw overkapping tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wordt mijn overkapping door Metalura gemonteerd?

Uw overkapping wordt door onze eigen montagemeesters bij u thuis gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de overkapping professioneel gereinigd.

Kan een overkapping helpen om energiekosten te besparen?

Dankzij de beschutte buitenruimte als bufferzone tussen de verwarmde woonruimte en de buitentemperatuur, kunt u op uw energiekosten besparen. Iedere graad lager op de thermostaat in de woning bespaart u al 7% in uw energieverbruik. Op deze manier zorgen we beter voor onszelf en de planeet.

Hoe onderhoud ik mijn overkapping?

Een overkapping van Metalura is een duurzaam product, waaraan u weinig onderhoud hoeft te plegen. De glaspanelen kunt u wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak een servicespecialist bij u langs om uw systeem na te kijken. Dit is een veel gekozen optie bij mensen die ook voor één van de glazen wandsystemen hebben gekozen van Metalura.

Heb ik een vergunning nodig om een overkapping te plaatsen?

Voor een overkapping heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Kan ik mijn overkapping uitbreiden met glazen wanden?

Bij Metalura kunt u uw overkapping uitbreiden tot een glazen overkapping met onze verscheidene assortiment aan hoogwaardige kwaliteit glazen wandsystemen . Zo biedt Metalura u transparante glazen wanden met het draai-/vouwsysteem, glazen schuifwanden of in Steel-ART. Vaste wanden van glas, hout of aluminium zijn ook een mogelijkheid. Verder wordt het deurbeslag ook naar wens uitgevoerd.

Hoelang heb ik garantie op een overkapping van Metalura?

De overkappingen van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden.

Bezoek ons Experience Center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons Experience Center.

Maak een afspraak

Metalura-Experience-Center 1

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Metalura-Oranje 6
#ITEM-FILTER-NAMES#

Wonen als een koning

Leestijd: 2 min.
21 april 2022
Metalura-kleuren00
#ITEM-FILTER-NAMES#

Kleurdossier

Leestijd: 2 min.
08 april 2022
Tuintrends-april-1
#ITEM-FILTER-NAMES#

Tuintrends

Leestijd: 2 min.
04 april 2022