Glazen wandsystemen van Metalura

Uw veranda, overkapping, tuinhuis of poolhouse is een waardevolle aanvulling van uw woning. Maar dankzij de montage van een naadloos systeem met opvouwbare glazen schuifwanden maakt u deze ruimte nog vele malen nuttiger én aangenamer.

Glazen wandsystemen
Glazen wandsystemen
Glazen wandsystemen
Glazen wandsystemen
Glazen wandsystemen
Glazen wandsystemen
Glazen wandsystemen
Glazen wandsystemen
Glazen wandsystemen
Glazen wandsystemen
Glazen wandsystemen
Glazen wandsystemen

Productvoordelen

Is de wind een spelbreker terwijl u ontspant onder uw veranda, op uw tuinterras of in uw poolhouse? Of vallen uw plannen in het water door de regen? Wij maken uw buitenruimte compleet met slimme beglazing, perfect op maat en geschikt voor elk weertype. Naast een systeem met hangende glaspanelen – hiervoor moet uw overkapping over voldoende draagkracht beschikken – bieden we ook een opstaand systeem met dezelfde voordelen en vlekkeloze afwerking.

Glas

100% transparant glas van 8 of 10 mm.

Ontwerp

Leverbaar als opstaand of hangend systeem.

Systeem

Schuif of draai-/vouwsysteem.

Glazen wanden

Volledig wegklapbaar en in één hoek te parkeren.

Kwaliteit

Oersterk, gehard veiligheidsglas.

Maatwerk

Toepasbaar in elke situatie

Kies uit onderstaande glazen wandsystemen:

Glazen draai-/vouwsysteem

De glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden u flexibiliteit in de indeling van uw panelen. De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen en dankzij een enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang.

Meer informatie

Glazen schuifwanden

Met de glazen schuifwanden van Metalura geniet u 365 dagen van een windvrij terras en behoudt u volledig doorzicht op uw tuin. U creëert een heerlijke buitenruimte die makkelijk bij te verwarmen is.

Meer informatie

Steel-ART

Met zijn “steel look” is de Steel-ART slimme beglazing van Metalura stijlvol en verwijst naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30.

Meer informatie

Klantverhaal: restaurant De Wachter

Toprestaurant De Wachter in Alblasserdam heeft in het najaar van 2017 hun overdekte terras compleet gemaakt met de opvouwbare terrasbeglazing van Metalura. Zo kunnen hun klanten het hele jaar door genieten van het buitengevoel en natuurlijk de heerlijke gerechten die De Wachter serveert. Ervaar de toegevoegde waarde van Metalura terrasbeglazing.

Metalura zekerheden

Snelle levertijden 100% Maatwerk
Montage door eigen vaklieden 10 Jaar garantie + service
Ontwerp en engineering in eigen huis 100% Nederlands product

Bezoek ons experience center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons experience center.

Maak een afspraak

Man
Glazen wandsystemen van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Prijzen Vanaf €1.195,-
Levertijd Circa 8 weken incl. montage
Gratis inspiratieboek Offerte aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek