Glazen Wandsystemen

Een vloeiende overgang tussen binnen en buiten.

Vormt het weer een spelbreker terwijl u juist van uw overkapping, tuinterras of poolhouse wilt genieten? Glazen wandsystemen van Metalura maken uw buitenruimte compleet. Perfect op maat en geschikt voor elk weertype. We creëren nieuwe mogelijkheden met behoud van uw panorama. We ontwikkelen, produceren en monteren al onze glassystemen zelf. De garantie op onze onberispelijke kwaliteit. Daarom zijn we ook marktleider in glazen wandsystemen.

Uw veranda, overkapping, tuinhuis of poolhouse is een waardevolle aanvulling van uw woning. Met de glazen wandsystemen van oersterk, gehard veiligheidsglas maakt u deze ruimte nog vele malen nuttiger én aangenamer. U kunt nu het hele jaar van uw buitenruimte gebruik maken. Bij een overkapping met voldoende draagkracht is een systeem met hangende glaspanelen zeer geschikt. Metalura heeft ook een opstaand systeem met dezelfde voordelen, voor in een overkapping met onvoldoende draagkracht. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Metalura glazen wandsystemen

Kies hier één van de glazen wandsystemen van Metalura

Glazen draai-/vouwsystemen

De perfect sluitende glazen vouwwanden zorgen voor flexibiliteit in de indeling van uw panelen. De panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen middels een enkele, verzonken rail.

Meer informatie

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden in een staand systeem met een ongekend bedieningsgemak. De glazen wanden schuiven over een rail op de vloer en zijn in drie verschillende RAL-kleuren leverbaar.

Meer informatie

Steel-ART-draai-/vouwsysteem

Perfect sluitende glazen vouwwanden in stijlvol steel-look design. Dankzij het unieke Metalura draai- en vouwsysteem zijn deze Steel-ART vouwwanden toepasbaar in vrijwel iedere situatie en elk type overkapping

Meer informatie

Steel-ART schuifwanden

Steel-ART Design is ook beschikbaar als schuifwand in een staand systeem. De Steel-ART glazen schuifwanden hebben een vaste roedeverdeling en zijn in drie verschillende RAL-kleuren leverbaar.

Meer informatie

Project uitgelicht

Glazen wandsystemen project

Eerwolde

De bestaande overkapping met een rieten dak afdichten met een glazen wandsysteem of Steel-ART. Genieten van meer ruimte, want glas en licht doen iets met een mens. Uw aanbouw wind- en waterdicht afsluiten met glazen wandsystemen in een draai-/vouwsysteem. Zo ontstaat een extra comfortabele ruimte aan uw woning waar de weersomstandigheden niet langer van invloed zijn. Metalura realiseert projecten die voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten zorgen. Laat u hier inspireren door onze diverse projecten.

Bekijk meer projecten Bekijk 360 graden tours
VRAAG DIRECT UW Gratis inspiratiemagazine aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratiemagazine aanvragen
Metalura Allure

Interview

In gesprek met...

Richard van Kray

Op bezoek Bij Richard van Kray in Drunen. Richard woont in een authentieke boerderij uit 1899 en liet dit voorjaar de overkapping aan zijn stijlvolle woning uitbreiden met een glazen wandsysteem. Hij koos voor glazen wanden aan de voorzijde en Steel-ART Design als zijwand.

Lees het volledige artikel
Interview

Laat je inspireren!

Tuinkamer trend
Trends

Kleur van het jaar

De basis
Steel-ART

Van Romein tot vakman

Meer tips & tricks
Inspiratie

ontdek Steel-ART

Lunchen

In een tuinkamer van Metalura?

Wegens de huidige coronamaatregelen is het helaas tijdelijk niet mogelijk om een Experience lunch te boeken. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates.

Zekerheden

De zekerheden van Metalura

Dankzij de zekerheden van Metalura kunt u de zorgeloos genieten van elke dag.

Snelle levertijden

Montage door eigen vaklieden

Ontwerp en engineering in huis

100% Maatwerk

10 Jaar garantie + service

100% Nederlands product

Metalura Service
Metalura Tuinkamer Contact
Glazen wandsystemen van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratiemagazine Offerte aanvragen
Metalura Vogel