Glazen Wandsystemen

Een vloeiende overgang tussen binnen en buiten.

Vormt het weer een spelbreker terwijl u juist van uw overkapping, tuinterras of poolhouse wilt genieten? Glazen wandsystemen van Metalura maken uw buitenruimte compleet. Perfect op maat en geschikt voor elk weertype. We creëren nieuwe mogelijkheden met behoud van uw panorama. We ontwikkelen, produceren en monteren al onze glassystemen zelf. De garantie op onze onberispelijke kwaliteit. Daarom zijn we ook marktleider in glazen wandsystemen.

Uw veranda, overkapping, tuinhuis of poolhouse is een waardevolle aanvulling van uw woning. Met de glazen wandsystemen van oersterk, gehard veiligheidsglas maakt u deze ruimte nog vele malen nuttiger én aangenamer. U kunt nu het hele jaar van uw buitenruimte gebruik maken. Bij een overkapping met voldoende draagkracht is een systeem met hangende glaspanelen zeer geschikt. Metalura heeft ook een opstaand systeem met dezelfde voordelen, voor in een overkapping met onvoldoende draagkracht. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Metalura glazen wandsystemen

Kies hier één van de glazen wandsystemen van Metalura

Glazen draai-/vouwsystemen

De perfect sluitende glazen vouwwanden zorgen voor flexibiliteit in de indeling van uw panelen. De panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen middels een enkele, verzonken rail.

Meer informatie

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden in een staand systeem met een ongekend bedieningsgemak. De glazen wanden schuiven over een rail op de vloer en zijn in drie verschillende RAL-kleuren leverbaar.

Meer informatie

Steel-ART-draai-/vouwsysteem

Perfect sluitende glazen vouwwanden in stijlvol steel-look design. Dankzij het unieke Metalura draai- en vouwsysteem zijn deze Steel-ART vouwwanden toepasbaar in vrijwel iedere situatie en elk type overkapping

Meer informatie

Steel-ART schuifwanden

Steel-ART Design is ook beschikbaar als schuifwand in een staand systeem. De Steel-ART glazen schuifwanden hebben een vaste roedeverdeling en zijn in drie verschillende RAL-kleuren leverbaar.

Meer informatie

Project uitgelicht

Glazen wandsystemen project

Drunen

Het idee om de bestaande overkapping af te dichten met een glazen wandsysteem ontstond in januari 2020. Richard van Kray bracht als de weersomstandigheden zich daarvoor leenden, veel tijd onder de overkapping door en wilde iets met deze plek doen. “Eventueel de muur bij de keuken openbreken, maar dat had best veel gevolgen voor de constructie van het huis. Als we iets doen, dan willen we het wel goed doen, en anders niet. Byate, mijn vrouw is toen goed gaan zoeken op Google en toen kwamen we bij Metalura uit. We bezochten de showroom en toen was het eigenlijk honderd procent bullseye. Daar vonden we wat we voor ogen hadden. We hebben nu aan de voorzijde glazen panelen en aan de andere zijde Steel-ART. Ik ben heel blij dat we het zo gedaan hebben, omdat het zo heel veel ruimte geeft. Glas en licht doen iets met een mens.”

Bekijk meer projecten Bekijk 360 graden tours
VRAAG DIRECT UW Gratis inspiratiemagazine aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratiemagazine aanvragen
Metalura Allure

Interview

Tips en tricks voor een inspirerend interieur

Bent u op zoek naar meer ruimte maar heeft u niet veel oppervlakte om dit mogelijk te maken?

Zet uw meubels vrij in de ruimtes. Haal de grote meubelstukken van de muur en zet ze vrij in de ruimte. Door de bank of fauteuils een stukje van de wand af te schuiven oogt de ruimte al snel een stuk groter.
Of varieer in hoogte, door verschillende accessoires in diverse hoogtes naast elkaar te plaatsen varieert u makkelijk in hoogte. Het geeft daarnaast ook een speels effect aan uw interieur

Lees het volledige artikel
Interview

Laat je inspireren!

Tuinkamer trend
Botanisch bohemian

Houdt u van romantiek, gezelligheid en bent u gek op bloemen? Dan is de trend “Botanisch Bohemian” op uw lijf geschreven! Laat u verrassen en inspireren door de verschillende toepassingen van bloemen in uw sfeervolle buitentuin.

De basis
Van de Romeinen tot de vakmannen van Metalura

Het vaste kozijn staat aan de basis van Steel-ART glazen schuifwanden. De Romeinen waren de eersten waarvan bekend is dat ze met geconstrueerde frames werkten die wij nu kozijnen noemen.

Meer tips & tricks
Uniek systeem

Dankzij het vouw-/draaisysteem zijn de Steel-ART wanden volledig weg te klappen en maken ze uiterst efficiënt gebruik van de ruimte. Het vouw-/draaisysteem is zowel staand als hangend leverbaar.

Lunchen

In een tuinkamer van Metalura?

Wegens de huidige Corona-maatregelen is de experience lunch tijdelijk niet te reserveren. Het is wel mogelijk om ons experience center op afspraak te bezoeken. Geef hieronder uw voorkeur van dag en tijdstip door en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Experience Center bezoeken

Zekerheden

De zekerheden van Metalura

Dankzij de zekerheden van Metalura kunt u de zorgeloos genieten van elke dag.

Snelle levertijden

Montage door eigen vaklieden

Ontwerp en engineering in huis

100% Maatwerk

10 Jaar garantie + service

100% Nederlands product

Metalura Service
Metalura Tuinkamer Contact
Glazen wandsystemen van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratiemagazine Offerte aanvragen
Metalura Vogel