to-design-1

t/m 29 februari

Duurzaam buitenleven
met Metalura

Terrasoverkapping Design

Vraag gratis inspiratieboek aan

t/m 29 februari

Duurzaam buitenleven
met Metalura

Daarom kiest u voor een terrasoverkapping van Metalura

Voordelen

Met de terrasoverkapping Design ontstaat er een lichte en comfortabele ruimte aan huis waar u in elk seizoen plezier van heeft. De mooie glazen partijen geven een extra vrij en ruimtelijk gevoel dankzij de vierkante, robuuste palen. Terrasoverkapping Design heeft geen overstek en is daardoor een heerlijke ruimte met veel licht.

Afspraak maken

Strak & modern

De terrasoverkapping Design heeft  een strak en modern ontwerp, waardoor er een ranke uitstraling wordt gecreëerd. Door het vele licht en open effect ontstaat er een ruimte, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw terrasoverkapping Design bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw terrasoverkapping er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. De terrasoverkapping Design wordt hierna tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Alle RAL-kleuren

Bij de terrasoverkapping Design heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u de terrasoverkapping afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur.

10 Jaar garantie & service

De terrasoverkapping Design van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw terrasoverkapping na te kijken.

Montage door Metalura vaklieden

De terrasoverkapping Design van Metalura wordt door onze ervaren montagemeesters voor u gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de terrasoverkapping professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw terrasoverkapping goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer.

Veiligheidsdak

De terrasoverkapping Design bestaat uit aluminium profielen met oersterk veiligheidsglas dat makkelijk bestendig is tegen een dik pak sneeuw op het dak. Naar wens kunt u ook voor satijn- of matglas kiezen.

Terrasoverkapping Design

Specificaties en opties

Terrasoverkapping-Design-staanders-metalura

Staanders

De aluminium staanders van de terrasoverkapping Design zijn voorzien van vierkante profielen.

Terrasoverkapping-Design-hemelwaterafvoer-metalura

Hemelwaterafvoer

Een terrasoverkapping Design van Metalura heeft een geïntegreerde hemelwaterafvoer. Door de integratie van een uniek gootprofiel dat bestaat uit twee delen is het vanaf de buitenkant niet zichtbaar en netjes afgewerkt.

Terrasoverkapping-Design-minimalistische-dakhelling-metalura

Minimalistische dakhelling

Een terrasoverkapping Design beschikt over een minimalistische dakhelling. Hierdoor blijft een unieke architectonische uitstraling behouden.

Terrasoverkapping-Design-robuuste-voorlijst-metalura

Robuuste voorlijst

De terrasoverkapping Design heeft een kenmerkende, robuuste voorlijst. Hierin zit o.a. de waterafvoer ingenieus weggewerkt en heeft als bijkomend voordeel dat deze terrasoverkapping uitermate geschikt is voor het plaatsen van Metalura glazen draai-/vouwsystemen en Steel-ART draai-/vouwsystemen.

Tuinkamer-optimum-collectie-serre-light-Metalura

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of terrasoverkapping een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer-optimum-collectie-Hybride-Metalura
Tuinkamer-optimum-collectie-solar-Metalura

Solardakbedekking

Schone, hernieuwbare
energie opwekken

Met solardakbedekking van Metalura maakt u van uw luxe terrasoverkapping of tuinkamer een multifunctionele ruimte. Met solardakbedekking van Metalura kunt u schone, hernieuwbare energie opwekken door zonlicht om te zetten in elektriciteit. Solardakbedekking is een moderne en stijlvolle toevoeging aan het ontwerp van uw overkapping. De solarpanelen kunt u tegelijkertijd laten monteren als u voor uw tuinkamer kiest. Heeft u al een bestaande terrasoverkapping en tuinkamer, dan kunt u daarvan het dak laten vervangen door het duurzame solarsysteem van Metalura.

Meer informatie
mogelijkheden overkapping bespreken

Samen uw wensen bespreken?
Maak een afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

metalura legt uit

Van terrasoverkapping naar tuinkamer

Wist u dat u op elk moment uw terrasoverkapping naar een tuinkamer kunt uitbouwen om nog meer van het buitenleven te genieten, ongeacht de weersomstandigheden?

Stappenplan

In drie stappen maakt u van uw terrasoverkapping een comfortabele tuinkamer. Dat kan direct bij de plaatsing van uw terrasoverkapping, na een jaar of na een langere periode. Wat u zelf wilt.

Ook een bestaande terrasoverkapping kunt u eenvoudig uitbreiden met één van de verschillende glazen wandsystemen van Metalura.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-1-metalura

Stap 1

Een terrasoverkapping is een aluminium constructie met glas waarmee u een aangename lichte ruimte creëert, vast aan uw woning of vrijstaand in uw tuin.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-2-metalura

Stap 2

Met zijwanden in uw terrasoverkapping heeft u minder hinder van regen en wind en zijn uw meubels beter beschermd tegen de weersinvloeden.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-3-metalura

Stap 3

Met een voorwand kunt u de terrasoverkapping volledig afsluiten. U heeft bij Metalura keuze uit een hoogwaardige glazen schuifwand of het flexibele glazen draai-/vouwsysteem.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-variatie-metalura

Variatie op stap 2 en 3

Geef uw terrasoverkapping een exclusieve uitstraling met Steel-ART. De steellook profielen zijn van massief aluminium, wat zorgt voor een solide constructie en robuuste uitstraling.

bg_beige
Moderne glazen schuifwand terras plaatsen

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Oud-Beijerland-Metalura2
Klantverhalen

Genieten van een heerlijk buitengevoel

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

bg_beige
werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Terrasoverkapping Design

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Optimum Collectie aan de slag gaan.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Groen balkon metalura
#ITEM-FILTER-NAMES#

Hoe houdt u het op uw balkon of in uw tuinkamer koel?

Leestijd: 2 min.
07 juli 2022
algemeen-header-terrasoverkapping-metalura-02.798
#ITEM-FILTER-NAMES#

Een terrasoverkapping als verlengstuk van de woning

Leestijd: 2 min.
20 april 2023
metalura-klantverhalen-terrasoverkapping-alkmaar.798
#ITEM-FILTER-NAMES#

Heerlijk buiten zijn

Leestijd: 2 min.
20 april 2023

Interesse in een Metalura product?

Vrijblijvend een prijsindicatie!

calculatie-offerte-prijsindicatie-metalura Offerte aanvragen