Home / Balkonbeglazing

Balkonbeglazing: optimaal genieten op uw balkon

In Nederland is de zomer vaak sneller voorbij dan u zou willen. Op uw balkon voelt het dan ook al snel guur aan. Juist daarom kiezen steeds meer mensen voor de glazen vouwwanden voor balkons van Metalura. Daarmee creëert u een fijne buitenkamer waarin u altijd bent beschermd tegen wind en regen. Zodat u voortaan élk seizoen optimaal van het buitenleven geniet!

Geschikt voor elk type balkon

Uitkragend balkon

Uitkragende balkons bevinden zich aan de gevel van het pand. Als uw balkon overdekt is, is Metalura balkonbeglazing toe te passen in uw situatie. Een aantal opties zijn:

 

Een gedeelte vast glas
Verdiepingshoog systeem of op balustrade
8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas
Recht of gesegmenteerd systeem
Terrasverwarmer
Vraag naar de overige mogelijkheden

Inpandig balkon

Inpandige balkons zijn ingesloten binnen in de constructie van het pand. Metalura maakt de balkonbeglazing voor u op maat. Een aantal opties zijn:

 

Een gedeelte vast glas
Verdiepingshoog systeem of op balustrade
8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas
Recht of gesegmenteerd systeem
Terrasverwarmer
Vraag naar de overige mogelijkheden

Voordelen van een Metalura balkonkamer

Balkonbeglazing van Metalura kent vele voordelen en is daarom een uitstekende manier om uw balkon een extra dimensie te geven. Wij leggen u graag uit waarom.

Volledig windvrij balkon

Balkonbeglazing zet de wind buitenspel. In de zomer juist behoefte aan een verkoelende bries? In een handomdraai schuift u de panelen weer aan de kant.

Energiebesparend

Balkonbeglazing voorkomt dat de koudere buitenlucht rechtstreeks in aanraking komt met de gevel. Dit reduceert het warmteverlies, waardoor u energie bespaart.

Geluidsreducerend

Balkonbeglazing reduceert het omgevingsgeluid dat binnen in het appartement te horen is aanzienlijk (tot wel 22 dB). Ook op het balkon merkt u het verschil en geniet u van de rust.

 

Waarom balkonbeglazing van Metalura?

Metalura is Nederlands fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. Als toonaangevend marktleider in Nederland leveren wij maatwerk balkonbeglazing rechtstreeks aan de klant. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Eigen productie

We ontwikkelen, produceren en monteren al onze balkonbeglazing zelf. Zo zorgen we ervoor dat u altijd verzekerd bent van Hollandse kwaliteit.

Persoonlijk topadvies

Wij komen graag bij u thuis, zodat we direct zien wat er mogelijk is. Op die manier kunnen we ons advies nóg beter afstemmen op uw specifieke situatie en wensen.

10 jaar garantie

10 jaar garantie op constructie en spontane ruitbreuk zorgt dat u zorgeloos geniet. Daarnaast krijgt u 5 jaar garantie op de coating en 1 jaar op bewegende delen.

Geheel op maat gemaakt

Bij Metalura doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Zo bent u verzekerd van Hollandse kwaliteit tegen een scherpe prijs. Nog een voordeel van één partij voor alles is dat ook garantieverzoeken soepel en vlot worden afgehandeld.

Benieuwd wat Metalura balkon beglazing kost? Omdat al onze systemen op maat gemaakt worden, verschilt de prijs per situatie. In een telefonisch gesprek kunnen wij u echter vaak al een goede indicatie geven.

Toestemmingen en vergunningen

 

Vereniging van Eigenaren

Wanneer u in een koopappartement woont, bent u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Wilt u iets aan het uiterlijk van uw appartement veranderen, dan moet u meestal bij deze VvE toestemming vragen. Metalura helpt u graag om balkonbeglazing op een goede manier op de agenda van uw VvE te krijgen. Belangrijk daarbij is dat alle bewoners goed worden geïnformeerd, zodat ze weloverwogen hun stem kunnen uitbrengen.

Metalura verzorgt gratis presentaties

Met het oog hierop verzorgen we regelmatig presentaties tijdens Algemene Leden Vergaderingen (ALV’s) en in onze showroom, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Dit heeft al vaak bijgedragen aan een positieve besluitvorming. Sterker nog: uw VvE zou de eerste niet zijn waarvan meerdere leden tegelijk balkonbeglazing bestelden met een aantrekkelijke staffelkorting.

Bekijk onze reviews

“Ik wil jullie even laten weten dat de balkonbeglazing, zowel voor ons als de andere bewoners, een enorm succes is. Echt genieten! Een verrijking van ons woongenot!”
8.9

Uniek, gepatenteerd systeem

Ons schuif-/draaisysteem is als balkonbeglazing en terrasbeglazing toe te passen. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Bekijk dan de specificaties of kom langs in onze showroom en fabriek om de mogelijkheden in het echt te bekijken.

 

Snel te openen

In slechts één minuut is het gehele systeem te openen of te sluiten.

 

Hoogwaardig loopwerk

Dubbelgelagerde wielstellen garanderen een soepel en zeer licht transpor

 

Parkeerstand

Met de fixatiebeugel is de geopende glaswand eenvoudig vast te zetten.

Bekijk gerealiseerde balkonkamers

Wilt u zelf eens ervaren hoe het is om in een balkonkamer te zitten? Kom langs in onze showroom of neem een kijkje op het balkon van één van onze tevreden klanten. We laten u graag alle mogelijkheden zien. U kunt dan meteen ook zelf ervaren hoe soepel de glaswanden open- en dichtschuiven.

Bekijk het fotoboek

We helpen u graag verder

Bel 0184 70 10 08 om een vrijblijvende afspraak met een projectadviseur te maken, bij u thuis of in onze showroom. Samen configureert u dan uw ideale balkonkamer. U ontvangt direct de prijs, dus u weet gelijk waar u aan toe bent.

Heeft u vragen?

Bel 0184 70 10 08 om een vrijblijvende afspraak bij u thuis te maken. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en kom gratis lunchen in één van onze tuinkamers.

Stuur bericht

Gratis inspiratieboek?

Ook ú kunt nu het hele jaar door genieten van uw eigen ‘buitenverblijf’. Wilt u graag meer weten? Vraag dan direct onze gratis inspiratiebrochure aan.

Aanvragen