Balkonbeglazing

Vergroot uw leefruimte, comfortabel uit de wind

Wilt u de wind buitensluiten? Bij ieder appartement is een balkonkamer een enorme troef: de op maat gemaakte glazen wanden schuiven eenvoudig open en dicht, wat ervoor zorgt dat u in weer en wind van uw uitzicht kunt genieten. U heeft geen geluidshinder meer van het verkeer dat over de weg voorbijkomt. Balkonbeglazing is een luxe waar de buren u om zullen benijden.

Metalura biedt u verschillende soorten balkonbeglazing voor een passende oplossing in uw situatie. Beglazing op de balustrade van uw balkon, verdiepingshoge beglazing, windschermen of een complete tuinkamer op uw balkon. Met Metalura zit u gegarandeerd comfortabel uit de wind.

Metalura Balkonbeglazing

Kies hier balkonbeglazingen van Metalura

Beglazing op balustrade

Balkonbeglazing voor op de balustrade is aanpasbaar en te monteren op de bestaande situatie, zodat de wind niet langer van invloed is.

Meer informatie

Verdiepingshoge beglazing

Maak met balkonbeglazing van uw balkon een lichte en ruimtelijke balkonkamer waar u het hele jaar aangenaam uit de wind zit.

Meer informatie

Tuinkamer op een balkon

Vergroot uw balkon met een lichte en comfortabele ruimte waar u in elk seizoen, kan genieten van het buitenleven.

Meer informatie

Windschermen op balkon

Geniet van optimaal comfort en elegant design op maat met het glazen windscherm van Metalura voor op uw balkon.

Meer informatie

Project uitgelicht

Balkonbeglazing project

Herentals

De bewoners van deze mooie balkonkamer wilden vaker buiten kunnen zitten, zonder last van de wind te hebben. Dankzij de verdiepingshoge beglazing ziet het balkon er nu altijd gezellig en netjes uit. De bewoners hebben geen last meer van nattigheid en de balkonkamer is echt een verlengstuk van de woonkamer geworden. Ze kunnen nu het hele jaar van hun uitzicht genieten op het balkon, wat de weersomstandigheden ook zijn.

Bekijk meer projecten Bekijk 360 graden tours

Interview

Balkonglas buddies Oscar en Pieter

In gesprek met Oscar Brouwer en Pieter Doornekamp over balkonbeglazing.

Oscar werkt zo’n drie jaar bij Metalura als verkoopadviseur balkonbeglazing en Pieter een kleine twee jaar. Pieter en Oscar vormen samen echt een team en hebben onderling veel contact. Beide verkoopadviseurs vertellen over de voordelen van balkonglas. En hoe Metalura helpt bij wat er allemaal komt kijken als er voor balkonbeglazing wordt gekozen, zoals het contact met de VvE, de architect en hoe om te gaan met verplichte vergunningen.

Lees het volledige artikel
Interview

Laat je inspireren!

Stijltips!
Ruimtelijk en licht

De balkons bieden uitzicht op de mooie tuin. Met de kaderloze balkonbeglazing van Metalura zitten de bewoners uit de wind, maar zijn de balkons nog steeds ruimtelijk en licht.

De basis
Een mooie balkonvloer voor een luxe uitstraling

Een goed begin is het halve werk, oftewel een mooie vloer is de basis van uw ideale balkon. U kunt uw balkonvloer verven maar er zijn ook special tapijten en tegeltjes ontwikkeld voor balkons. Wilt u een luxe én sfeervolle optie? Ga voor hout!

Meer tips & tricks
Hangstoel

Hangstoelen zijn dé trend van dit moment! U kunt hierin heerlijk schommelend relaxen en ontspannen na een drukke dag. U kunt de hangstoel gemakkelijk aan het plafond van uw veranda, tuinkamer of balkon bevestigen. Vergeet even alles om u heen en geniet van een hangstoel in het favoriete deel van uw huis en tuin.

VRAAG DIRECT UW Gratis inspiratiemagazine aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratiemagazine aanvragen
Metalura Allure

Zekerheden

De zekerheden van Metalura

Dankzij de zekerheden van Metalura kunt u de zorgeloos genieten van elke dag.

Snelle levertijden

Montage door eigen vaklieden

Ontwerp en engineering in huis

100% Maatwerk

10 Jaar garantie + service

100% Nederlands product

Metalura Service
Metalura Balkonbeglazing Contact
Balkonbeglazing van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratiemagazine Offerte aanvragen
Metalura Vogel