Last van wind op uw balkon?

Met een bescheiden investering kunt u volop genieten van uw favoriete buitenruimte.

Home / Balkonbeglazing

Metalura balkonbeglazing

In Nederland is de zomer vaak sneller voorbij dan u zou willen. Op uw balkon voelt het dan ook al snel guur aan. Juist daarom kiezen steeds meer mensen voor de glazen vouwwanden voor balkons van Metalura. Daarmee creëert u een fijne buitenkamer waarin u altijd bent beschermd tegen wind en regen. Zodat u voortaan élk seizoen optimaal van het buitenleven geniet!

Volledig windvrij balkon

Balkonbeglazing zet de wind buitenspel. Hiermee zit u voortaan het hele jaar door uit de wind en heeft u een heerlijke buitenruimte die ook nog eens makkelijk is bij te verwarmen.

Gemakkelijk opvouwbare glazen schuifwanden

In de zomer heeft u wellicht juist behoefte aan een verkoelende bries. In een handomdraai schuift u de panelen aan de kant en heeft de wind weer vrij spel.

Geheel op maat gemaakt

Bij Metalura doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Zo bent u verzekerd van Hollandse kwaliteit tegen een scherpe prijs. Nog een voordeel van één partij voor alles is dat ook garantieverzoeken soepel en vlot worden afgehandeld.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Laat hier uw gegevens achter. Wij bellen u zo spoedig mogelijk om een afspraak te plannen.

Geschikt voor elk type balkon

Uitkragend balkon

Uitkragend balkon

Uitkragende balkons bevinden zich aan de gevel van het pand. Als uw balkon overdekt is, is Metalura balkonbeglazing toe te passen in uw situatie. Een aantal opties zijn:

 

Een gedeelte vast glas
Verdiepingshoog systeem of op balustrade
8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas
Recht of gesegmenteerd systeem
Terrasverwarmer
Vraag naar de overige mogelijkheden

Inpandig balkon

Inpandig balkon

Inpandige balkons zijn ingesloten binnen in de constructie van het pand. Metalura maakt de balkonbeglazing voor u op maat. Een aantal opties zijn:

 

Een gedeelte vast glas
Verdiepingshoog systeem of op balustrade
8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas
Recht of gesegmenteerd systeem
Terrasverwarmer
Vraag naar de overige mogelijkheden

Uniek systeem van
Oer-Hollandse kwaliteit

Metalura is Nederlands fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. Wij leveren rechtstreeks aan de klant en zijn specialist in maatwerk. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Gratis inspiratieboek?

Gratis en vrijblijvend
Boordevol inspiratie
Binnen 1 werkdag in huis
Aanvragen

Waarom Metalura?

Als toonaangevend marktleider in Nederland leveren wij maatwerk balkonbeglazingsystemen rechtstreeks aan de klant. Wij komen graag bij u thuis, zodat we direct zien wat er mogelijk is.

Eigen productie in Alblasserdam

Onze eigen vakmannen produceren uw balkonbeglazing tot op de millimeter nauwkeurig.

Oersterk, gehard veiligheidsglas

Vijfmaal sterker dan normaal veiligheidsglas, zodat het iedere storm doorstaat.

Eigen montageteam

Onze eigen monteurs plaatsen uw balkonbeglazing op de afgesproken datum, vak­kundig en snel.

Geluidsreducerend

Balkonbeglazing reduceert het omgevingsgeluid tot wel 22 dB.

Energiebesparend

Balkonbeglazing reduceert het warmteverlies, waardoor u energie bespaart.

Meer woonruimte

Met balkonbeglazing creëert u extra woonruimte waardoor u langer van het buitenleven kunt genieten.

Toestemmingen en vergunningen

Vereniging van Eigenaren

Wanneer u in een koopappartement woont, bent u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren (VvE). Wilt u iets aan het uiterlijk van uw appartement veranderen, dan moet u meestal bij deze VvE toestemming vragen. Metalura helpt u graag om balkonbeglazing op een goede manier op de agenda van uw VvE te krijgen. Belangrijk daarbij is dat alle bewoners goed worden geïnformeerd, zodat ze weloverwogen hun stem kunnen uitbrengen.

Metalura verzorgt gratis presentaties

Met het oog hierop verzorgen we regelmatig presentaties tijdens Algemene Leden Vergaderingen (ALV’s) en in onze showroom, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Dit heeft al vaak bijgedragen aan een positieve besluitvorming. Sterker nog: uw VvE zou de eerste niet zijn waarvan meerdere leden tegelijk balkonbeglazing bestelden met een aantrekkelijke staffelkorting.

Bekijk gerealiseerde balkonkamers

Wilt u zelf eens ervaren hoe het is om in een balkonkamer te zitten? Kom langs in onze showroom of neem een kijkje op het balkon van één van onze tevreden klanten. We laten u graag alle mogelijkheden zien. U kunt dan meteen ook zelf ervaren hoe soepel de glaswanden open- en dichtschuiven.

Bekijk het fotoboek

We helpen u graag verder

Bel 0184 70 10 08 om een vrijblijvende afspraak met een projectadviseur te maken, bij u thuis of in onze showroom. Samen configureert u dan uw ideale balkonkamer. U ontvangt direct de prijs, dus u weet gelijk waar u aan toe bent.

Heeft u vragen?

Bel 0184 70 10 08 om een vrijblijvende afspraak bij u thuis te maken. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en kom gratis lunchen in één van onze tuinkamers.

Gratis inspiratieboek?

Ook ú kunt nu het hele jaar door genieten van uw eigen ‘buitenverblijf’. Wilt u graag meer weten? Vraag dan direct onze gratis inspiratiebrochure aan.