tuinkamer-moveo-metalura-04
tuinkamer-moveo-metalura-02
tuinkamer-moveo-metalura-03

Spelen met
Zon en Licht

Tuinkamer Moveo

Geavanceerd design

Vraag gratis inspiratieboek aan

Spelen met
Zon en Licht

Daarom kiest u voor de tuinkamer Moveo van Metalura

De Moveo tuinkamer is een elegante combinatie van minimalistische architectuur en geavanceerd design. Het gemotoriseerde lamellendak beschikt over innovatieve technische eigenschappen, waardoor u altijd het perfecte klimaat in uw tuinkamer kunt creëren. De tuinkamer heeft een lichte, compacte en functionele vormgeving, die u zowel aan uw woning als vrijstaand kunt plaatsen.

Unieke samenwerking
Italiaans design van Corradi in samenwerking met het oer-Hollandse innovatieve Metalura. Daar waar pure ambacht, smaakvol design en duurzaamheid elkaar vinden, ontstaat de lamellendakcollectie bij Metalura. 

Afspraak maken

Lamellendak

De tuinkamer Moveo is voorzien van een lamellendak. De positie van de aluminium lamellen kunt u zelf aanpassen om de hoeveelheid binnenkomend licht en de ventilatie te regelen. Dit heeft direct invloed op de omgevingstemperatuur. De Moveo biedt u bescherming tegen zonlicht, regen en zelfs lichte sneeuwval. Daardoor kunt u uw tuinkamer het hele jaar door gebruiken, ongeacht de weersomstandigheden.

Draadloze bediening

De aluminium lamellen kunt u moeiteloos op afstand bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Hierdoor kunt u de lamellen gemakkelijk aanpassen aan uw behoeften.

Vrijstaand of aan huis

Tuinkamer Moveo kan dankzij zijn lichte, compacte en functionele vormgeving zowel als een tuinkamer aan huis als een vrijstaande tuinkamer geplaatst worden.

Ledverlichting

In de Moveo kan de ledverlichting geïntegreerd worden in de lamellen. Daardoor kunnen we uw tuinkamer smaakvol en elegant verlichten. De dimbare verlichting kunt u zo stellen dat u op elk moment over de juiste hoeveelheid licht beschikt.

Glazen wandsysteem

Uw Moveo kunt u met elk glazen wandsysteem naar keuze uitvoeren, van transparant glas tot Steel-ART of Serre light glas.

Innoverende waterafvoer

Als de lamellen gesloten zijn, beschermt de bovenste afdekking tegen zon en regen. De regen wordt in de omtrekgoot opgevangen en naar de staanders geleid. Bij hevige regenval vermijdt een specifiek kantelsysteem, beschikbaar als optie, dat het water in de tuinkamer stuitert.

Tuinkamer Moveo

Specificaties en opties

Tuinkamer Moveo aluminium staanders metalura

Aluminium staanders

De aluminium staanders van de tuinkamer Moveo zijn voorzien van vierkante profielen

Tuinkamer Moveo elektrische lamellen metalura

Elektrische aluminium lamellen

Onder een maximale hoek van 150° opent het elektrische lamellendak zich volledig voor het zonlicht.

Tuinkamer Moveo plat dak metalura

Plat dak

De tuinkamer Moveo beschikt over een plat dak dat met de lamellen gesloten bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden.

Tuinkamer Moveo glazen wandsysteem metalura

Glazen wandsysteem

Uw Moveo kunt u met elk glazen wandsysteem naar keuze uitvoeren, van transparant glas tot Steel-ART of Serre light.

bg_green

Unieke samenwerking

Italiaans design van Corradi in samenwerking met het oer-Hollandse innovatieve Metalura. Daar waar pure ambacht, smaakvol design en duurzaamheid elkaar vinden.

corradi-logo
Tuinkamer-Moveo-Serre-light-Metalura

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of terrasoverkapping een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer Moveo Hybride Metalura
verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Beatrixhof40
Klantverhalen

Ik maak van mijn balkon als het ware een serre

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

Meer comfort

Volledige flexibiliteit

Glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden volledige flexibiliteit in de indeling van uw panelen. Dit systeem is door Metalura zelf ontwikkeld en het beste van het beste onder alle glazen wandsystemen. Topkwaliteit gecombineerd met een feilloos werkend systeem voor uw tuinkamer.

Vrijheid

De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek van uw tuinkamer te plaatsen. De glazen draai-/vouwsystemen van Metalura zijn volledig transparant met ruimtebesparende slimfitprofielen en oersterk, gehard veiligheidsglas. Dankzij één enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang in uw tuinkamer. Zo behoudt u volledig zicht op uw tuin. Een ongekend gevoel van vrijheid.

Glazen draai-vouwsysteem en Steel Art
bg_beige
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Tuinkamer Moveo

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Tuinkamer Moveo aan de slag gaan.

heerlijk genieten

Gratis lunch
in een tuinkamer

Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een tuinkamer lekker te genieten en gezellig te eten? Maak dan een afspraak om gratis te komen lunchen in één van de tuinkamers in ons Experience Center. Onder het genot van heerlijke luxe broodjes, ervaart u de sfeer van ruimte en licht, en kunt u direct al uw vragen en wensen bespreken met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Gratis lunch in tuinkamer Metalura

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Glazen-draai-vouwsysteem-Hybride-Metalura
 • Tuinkamers
 • Terrasoverkapping
 • Glazen wandsystemen
 • Steel-ART

Hybride: combineer het beste van twee werelden

Leestijd: 2 min.
22 april 2024
Harry_Metalura
 • Tuinkamers

Even voorstellen: Harry van Vugt

Leestijd: 2 min.
22 november 2023
De_Luxe-NL01
 • Tuinkamers

Alles is gewoon goed

Leestijd: 2 min.
17 november 2023

Op zoek naar buitenleven inspiratie?

Vraag ons Gratis inspiratieboek aan

allure-voorjaar-2024-s12-metalura Aanvragen
Privacy Settings