Terrasoverkapping

Duurzaam genieten, functioneel in gebruik

Geniet 365 dagen per jaar van natuurlijk licht en een aangename beschutting op uw terras. Een terrasoverkapping biedt ongekend veel plezier. De Metalura terrasoverkapping maakt het mogelijk om het hele jaar door heerlijk buiten te verblijven en uit élk seizoen het beste te halen. Een terrasoverkapping kunt u met de slimme glazen wandsystemen van Metalura altijd uitbouwen tot een luxe en comfortabele tuinkamer. De terrasoverkapping is dan vrijwel wind- en waterdicht, maar u behoudt volledig uw uitzicht. De unieke verzonken onderrail, waarover u eenvoudig de glazen wanden kunt verschuiven, zorgt voor onbeperkte doorgang.

Metalura Terrasoverkapping

Kies hier één van de terrasoverkapping van Metalura

Style Terrasoverkapping

Met de Style terrasoverkapping geniet u dankzij de flexibele dakhelling van een optimale buitenbeleving. Deze terrasoverkapping past bij elk type woning.

Meer informatie

Smart Terrasoverkapping

Met de Style terrasoverkapping geniet u dankzij de flexibele dakhelling van een optimale buitenbeleving. Deze terrasoverkapping past bij elk type woning.

Meer informatie

Superior Terrasoverkapping

Het unieke en spraakmakende design van de Superior terrasoverkapping is kenmerkend voor Metalura en geeft u aan alle zijden volledig vrij zicht.

Meer informatie

Project uitgelicht

Terrasoverkapping project

Om het hele jaar door van het buitenleven en het uitzicht te genieten kozen de bewoners voor een glazen wandsysteem in hun terrasoverkapping. Het open effect van de terrasoverkapping blijft behouden. Ook als het regenachtig is, kan er gebruik gemaakt worden van de ruimte onder de overkapping zonder dat inregent, vies wordt en het er koud is.

Bekijk meer projecten

Interview

Trends 2021

Nummer 1: Haal de natuur in huis
Nummer 2: Grijstinten als basiskleur
Nummer 3: Een pronkstuk wat de show steelt
Nummer 4: Lichte houtsoorten
Nummer 5: Kleur: Donkerblauw
Nummer 6: Een botanisch, duurzaam en modern design. Duurzame producten worden steeds belangrijker.
Nummer 7: (Face) Line art
Nummer 8: Flexakleur van het jaar: Brave Ground

Lees het volledige artikel
Interview

Laat je inspireren!

De basis
Eindeloos genieten

Heeft u een mooie veranda en wilt u het hele jaar buiten zitten? Kies voor Metalura verandabeglazing. Een veranda is er niet alleen voor de uitstraling, maar ook om gebruik van te maken. Voor elk seizoen is een draai/-vouwwand of schuifwand van Metalura een uitstekende oplossing.

Stijltips!
Hangende tuin

Heeft u niet zoveel ruimte maar wilt u wel graag wat groen aan uw buitenruimte toevoegen? Dan is de hangende tuin een absolute tip! Maak een mooie hangende kruiden- of bloementuin met een verticale beplantingszak en geniet van uw eigen kleine binnen tuin!

Meer tips & tricks
Kelly is medewerker Klant Advies Centrum

“Ik zorg dat de vragen voor service en planning bij de juiste mensen terechtkomen, of bij vragen voor een bepaalde adviseur zorg ik dat dit wordt opgepakt.”

Lunchen

In een tuinkamer van Metalura?

Wegens de huidige Corona-maatregelen is de experience lunch tijdelijk niet te reserveren. Het is wel mogelijk om ons experience center op afspraak te bezoeken. Geef hieronder uw voorkeur van dag en tijdstip door en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Experience Center bezoeken
VRAAG DIRECT UW Gratis inspiratiemagazine aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratiemagazine aanvragen
Metalura Allure

Zekerheden

De zekerheden van Metalura

Dankzij de zekerheden van Metalura kunt u de zorgeloos genieten van elke dag.

Snelle levertijden

Montage door eigen vaklieden

Ontwerp en engineering in huis

100% Maatwerk

10 Jaar garantie + service

100% Nederlands product

Metalura Service
Metalura Tuinkamer Contact
Terrasoverkapping van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratiemagazine Offerte aanvragen
Metalura Vogel