Terrasoverkapping Arioso - Metalura
Terrasoverkapping aan huis - Metalura
Terrasoverkapping op maat

t/m 29 februari

Duurzaam buitenleven
met Metalura

Terrasoverkapping Arioso

Vraag gratis inspiratieboek aan

t/m 29 februari

Duurzaam buitenleven
met Metalura

Daarom kiest u voor de terrasoverkapping Arioso van Metalura

Voordelen

De nieuwe terrasoverkapping Arioso van Metalura staat voor stijlvolle exclusiviteit. Een technisch hoogstandje met een kubistische twist. Met o.a. een overstekend glazen dak, waarvan u de afwerking geheel naar eigen wens kunt bepalen, is de Arioso leverbaar in wel 4 verschillende uitvoeringen! Uit te breiden met luxe opties zoals geïntegreerde LED-strookverlichting, glazen schuifwanden - eventueel met steellook - of draai-/vouwsysteem.

Met de terrasoverkapping Arioso creëert u een absolute meerwaarde voor uw woning, waarbij het alle seizoenen optimaal genieten is van het buitenleven.

Afspraak maken

Robuust & Stoer

De terrasoverkapping Arioso heeft een robuust en stoer ontwerp, waardoor er een unieke kubistische ruimte wordt gecreëerd met veel oog voor detail in de afwerking.

Exclusieve maten beschikbaar

De terrasoverkapping Arioso kan tot wel 6 meter diep geleverd worden. Dit geeft een extra ruimtelijk effect wat deze terrasoverkapping nog praktischer in gebruik maakt. Hierdoor is dit model alleen aan huis te realiseren.

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw terrasoverkapping Arioso bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw terrasoverkapping er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. De terrasoverkapping Arioso wordt hierna tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Alle RAL-kleuren

Bij de terrasoverkapping Arioso heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u de terrasoverkapping afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur.

10 Jaar garantie & service

De terrasoverkapping Arioso van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw terrasoverkapping na te kijken.

Montage door Metalura vaklieden

De terrasoverkapping Arioso van Metalura wordt door onze ervaren montagemeesters voor u gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de terrasoverkapping professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw overkapping goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer.

Terrasoverkapping Arioso

Specificaties en opties

terrasoverkapping-arioso-diverse-uitvoeringen-metalura

Innovatieve waterafvoer

De terrasoverkapping Arioso heeft een innovatieve waterafvoer. Door een niet zichtbaar buisje in de ligger naast de staander wordt het regenwater perfect afgevoerd, waardoor u gegarandeerd geen last heeft van lekkages.

Terrasoverkapping-Arioso-LED-strook-metalura

LED-strook

Een terrasoverkapping Arioso is leverbaar met een geïntegreerde LED-strook. Hierdoor geniet u zowel overdag als ’s avonds van uw buitenruimte. Om nog meer licht te creëren is er de mogelijkheid voor het inbouwen van LED-spots.

terrasoverkapping-arioso-aluminium-metalura

Staanders

Een terrasoverkapping Arioso beschikt over robuuste vierkante aluminium staanders wat zorgt voor een kubistisch effect. Metalura maakt gebruik van zeer hoogwaardige aluminium profielen met 3,8mm dikte. Hierdoor is de Arioso extra stevig en heeft een lange levensduur.

Terrasoverkapping-Arioso-glasoverstek-metalura

Royaal glasoverstek dak

Optioneel is de terrasoverkapping Arioso uit te voeren met een royale glasoverstek (tot wel 90 cm). Dit geeft een extra luxe uitstraling aan de overkapping en zorgt ervoor dat u nog beter beschermd bent tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, etc.

Tuinkamer-optimum-collectie-serre-light-Metalura

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of terrasoverkapping een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer-optimum-collectie-Hybride-Metalura
Tuinkamer-optimum-collectie-solar-Metalura

Solardakbedekking

Schone, hernieuwbare
energie opwekken

Met solardakbedekking van Metalura maakt u van uw luxe terrasoverkapping of tuinkamer een multifunctionele ruimte. Met solardakbedekking van Metalura kunt u schone, hernieuwbare energie opwekken door zonlicht om te zetten in elektriciteit. Solardakbedekking is een moderne en stijlvolle toevoeging aan het ontwerp van uw overkapping. De solarpanelen kunt u tegelijkertijd laten monteren als u voor uw tuinkamer kiest. Heeft u al een bestaande terrasoverkapping en tuinkamer, dan kunt u daarvan het dak laten vervangen door het duurzame solarsysteem van Metalura.

Meer informatie
mogelijkheden overkapping bespreken

Samen uw wensen bespreken?
Maak een afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

metalura legt uit

Van terrasoverkapping naar tuinkamer

Wist u dat u op elk moment uw terrasoverkapping naar een tuinkamer kunt uitbouwen om nog meer van het buitenleven te genieten, ongeacht de weersomstandigheden?

Stappenplan

In drie stappen maakt u van uw terrasoverkapping een comfortabele tuinkamer. Dat kan direct bij de plaatsing van uw terrasoverkapping, na een jaar of na een langere periode. Wat u zelf wilt.

Ook een bestaande terrasoverkapping kunt u eenvoudig uitbreiden met één van de verschillende glazen wandsystemen van Metalura.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-1-metalura

Stap 1

Een terrasoverkapping is een aluminium constructie met glas waarmee u een aangename lichte ruimte creëert, vast aan uw woning of vrijstaand in uw tuin.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-2-metalura

Stap 2

Met zijwanden in uw terrasoverkapping heeft u minder hinder van regen en wind en zijn uw meubels beter beschermd tegen de weersinvloeden.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-3-metalura

Stap 3

Met een voorwand kunt u de terrasoverkapping volledig afsluiten. U heeft bij Metalura keuze uit een hoogwaardige glazen schuifwand of het flexibele glazen draai-/vouwsysteem.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-variatie-metalura

Variatie op stap 2 en 3

Geef uw terrasoverkapping een exclusieve uitstraling met Steel-ART. De steellook profielen zijn van massief aluminium, wat zorgt voor een solide constructie en robuuste uitstraling.

Moderne glazen schuifwand terras plaatsen

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Beatrixhof30
algemeen

Binnenkijken in de Beatrixhof

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Terrasoverkapping Arioso

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Optimum Collectie aan de slag gaan.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Grootebroek-Excellent01
#ITEM-FILTER-NAMES#

Metalura biedt ons echt een kwaliteitsproduct

Leestijd: 2 min.
01 mei 2023
Rumpt-Deluxe01
#ITEM-FILTER-NAMES#

De Deluxe terrasoverkapping maakt onze buitenavonden langer

Leestijd: 2 min.
01 mei 2023
algemeen-header-terrasoverkapping-metalura-02.798
#ITEM-FILTER-NAMES#

Een terrasoverkapping als verlengstuk van de woning

Leestijd: 2 min.
20 april 2023

Interesse in een Metalura product?

Vrijblijvend een prijsindicatie!

calculatie-offerte-prijsindicatie-metalura Offerte aanvragen