terrasoverkapping-moveo-optimus-collectie-metalura-02
terrasoverkapping-moveo-optimus-collectie-metalura-03

Spelen met
Zon en Licht

Terrasoverkapping Moveo

Geavanceerd design

Vraag gratis inspiratieboek aan

Spelen met
Zon en Licht

Terrasoverkapping Moveo. Verbreed uw horizon.

Terrasoverkapping Moveo combineert minimalistische architectuur met een stijlvol gemotoriseerd lamellendak. De aluminium lamellen in het dak beschikken over innovatieve technische eigenschappen, waardoor u altijd over het ideale klimaat in uw terrasoverkapping beschikt. De Moveo is licht, compact en functioneel vormgegeven, waardoor u deze terrasoverkapping zowel aan uw woning als vrijstaand kunt plaatsen. Terrasoverkapping Moveo kunt u eenvoudig uitbreiden tot uw eigen Moveo tuinkamer.

Afspraak maken

Lamellendak

De terrasoverkapping Moveo is voorzien van een lamellendakDe positie van de aluminium lamellen kunt u zelf aanpassen om de hoeveelheid binnenkomend licht en de ventilatie te regelen. Dit heeft direct invloed op de omgevingstemperatuur. De Moveo biedt u bescherming tegen zonlicht, regen en zelfs lichte sneeuwval.

Draadloze bediening

De aluminium lamellen kunt u moeiteloos op afstand bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Hierdoor kunt u de lamellen gemakkelijk aanpassen aan uw behoeften.

Vrijstaand of aan huis

De terrasoverkapping Moveo kan dankzij zijn lichte, compacte en functionele vormgeving zowel als een overkapping aan huis of als vrijstaande overkapping geplaatst worden.

Ledverlichting

In de Moveo kan de ledverlichting geïntegreerd worden in de lamellen. Daardoor kunnen we uw overkapping smaakvol en elegant verlichten. De dimbare verlichting kunt u zo stellen dat u op elk moment over de juiste hoeveelheid licht beschikt.

Glazen wandsysteem

Uw Moveo kunt u met elk glazen wandsysteem naar keuze uitbreiden, van transparant glas tot Steel-ART of Serre light glas.

Innoverende waterafvoer

Als de lamellen gesloten zijn, beschermt de bovenste afdekking tegen zon en regen. De regen wordt in de omtrekgoot opgevangen en naar de staanders geleid. Bij hevige regenval vermijdt een specifiek kantelsysteem, beschikbaar als optie, dat het water in de overkapping stuitert.

Terrasoverkapping Moveo

Specificaties en opties

Terrasoverkapping-Moveo-aluminium-staanders-metalura

Aluminium staanders

De aluminium staanders van de terrasoverkapping Moveo zijn voorzien van vierkante profielen

Terrasoverkapping Moveo elektrische lamellen metalura

Elektrische aluminium lamellen

Onder een maximale hoek van 150° opent het elektrische lamellendak zich volledig voor het zonlicht.

Terrasoverkapping-Moveo-plat-dak-metalura

Plat dak

De terrasoverkapping Moveo beschikt over een plat dak dat met de lamellen gesloten bescherming biedt tegen alle weersomstandigheden.

Terrasoverkapping-Moveo-glazen-wandsysteem-metalura

Glazen wandsysteem

Uw Moveo kunt u met elk glazen wandsysteem naar keuze uitbreiden, van transparant glas tot Steel-ART of Serre light.

bg_green

Unieke samenwerking

Italiaans design van Corradi in samenwerking met het oer-Hollandse innovatieve Metalura. Daar waar pure ambacht, smaakvol design en duurzaamheid elkaar vinden.

corradi-logo
Tuinkamer-Moveo-Serre-light-Metalura

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of terrasoverkapping een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer Moveo Hybride Metalura
verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

metalura legt uit

Van terrasoverkapping naar tuinkamer

Wist u dat u op elk moment uw terrasoverkapping naar een tuinkamer kunt uitbouwen om nog meer van het buitenleven te genieten, ongeacht de weersomstandigheden?

Stappenplan

In drie stappen maakt u van uw terrasoverkapping een comfortabele tuinkamer. Dat kan direct bij de plaatsing van uw terrasoverkapping, na een jaar of na een langere periode. Wat u zelf wilt.

Ook een bestaande terrasoverkapping kunt u eenvoudig uitbreiden met één van de verschillende glazen wandsystemen van Metalura.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-1-metalura

Stap 1

Een terrasoverkapping is een aluminium constructie met glas waarmee u een aangename lichte ruimte creëert, vast aan uw woning of vrijstaand in uw tuin.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-2-metalura

Stap 2

Met zijwanden in uw terrasoverkapping heeft u minder hinder van regen en wind en zijn uw meubels beter beschermd tegen de weersinvloeden.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-stap-3-metalura

Stap 3

Met een voorwand kunt u de terrasoverkapping volledig afsluiten. U heeft bij Metalura keuze uit een hoogwaardige glazen schuifwand of het flexibele glazen draai-/vouwsysteem.

van-terrasoverkapping-naar-tuinkamer-variatie-metalura

Variatie op stap 2 en 3

Geef uw terrasoverkapping een exclusieve uitstraling met Steel-ART. De steellook profielen zijn van massief aluminium, wat zorgt voor een solide constructie en robuuste uitstraling.

bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Grootebroek-Excellent01
Klantverhalen

Metalura biedt ons echt een kwaliteitsproduct

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

Meer comfort

Volledige flexibiliteit

Glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden volledige flexibiliteit in de indeling van uw panelen. Dit systeem is door Metalura zelf ontwikkeld en het beste van het beste onder alle glazen wandsystemen. Topkwaliteit gecombineerd met een feilloos werkend systeem voor uw tuinkamer.

Vrijheid

De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek van uw tuinkamer te plaatsen. De glazen draai-/vouwsystemen van Metalura zijn volledig transparant met ruimtebesparende slimfitprofielen en oersterk, gehard veiligheidsglas. Dankzij één enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang in uw tuinkamer. Zo behoudt u volledig zicht op uw tuin. Een ongekend gevoel van vrijheid.

Glazen draai-vouwsysteem en Steel Art
bg_beige
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Terrasoverkapping Moveo

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Terrasoverkapping Moveo aan de slag gaan.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Groen balkon metalura
 • Tuinkamers
 • Terrasoverkapping
 • Balkonbeglazing

Hoe houdt u het op uw balkon of in uw tuinkamer koel?

Leestijd: 2 min.
07 juli 2022
Glazen-draai-vouwsysteem-Hybride-Metalura
 • Tuinkamers
 • Terrasoverkapping
 • Glazen wandsystemen
 • Steel-ART

Hybride: combineer het beste van twee werelden

Leestijd: 2 min.
22 april 2024
Grootebroek-Excellent01
 • Terrasoverkapping
 • Glazen wandsystemen

Metalura biedt ons echt een kwaliteitsproduct

Leestijd: 2 min.
01 mei 2023

Op zoek naar buitenleven inspiratie?

Vraag ons Gratis inspiratieboek aan

allure-voorjaar-2024-s12-metalura Aanvragen
Privacy Settings