col-primis
Steel-ART
Steellook glaswand
glazen schuifwand steellook
steellook schuifdeuren

11 t/m 20 juli

Glazen wanden
10-daagse

11 t/m 20 juli

Glazen wanden
10-daagse

Daarom kiest u voor Steel-ART van Metalura

Voordelen

Steel-ART van Metalura verwijst met zijn “steel look” naar de industriële designperiode tijdens de jaren ‘20 en ‘30. Topkwaliteit aluminium gecombineerd met topdesign voor een unieke uitstraling van uw terrasoverkapping, veranda of kapschuur. Dankzij maatwerk en onze unieke draai-/vouwsystemen, schuifdeuren en schuifwanden zijn de Steel-ART systemen toepasbaar in vrijwel iedere situatie en elk type overkapping.

Afspraak maken

Serre light glas, geïsoleerd glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

Diverse RAL-kleuren

De Steel-ART profielen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan RAL-kleuren, waaronder ook wit en brons. Hierdoor kunt u de Steel-ART profielen moeiteloos aanpassen aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Uniek geconstrueerd

De steellook glazen schuifwand van Metalura verwijst met zijn “steel look” naar de industriële designperiode tijdens de jaren ‘20 en ‘30. Topkwaliteit aluminium gecombineerd met topdesign voor een unieke uitstraling van uw terrasoverkapping, veranda of kapschuur. De profielen op de glazen panelen zijn van massief aluminium en door- en door geboord. Dit zorgt voor een solide constructie en robuuste uitstraling.

Roedeverdeling naar keuze

Steel-ART van Metalura biedt onbeperkte vrijheid. Bepaal zelf de roedeverdeling op de glazen panelen en creëer zo uw eigen unieke design. Een productadviseur kijkt graag met u mee voor de perfecte balans en oplossing in uw situatie.

Altijd 100% maatwerk

Voordat uw Steel-ART op maat bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw project er uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Daarna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Hierdoor blijft het aanzicht van de roedes over de gehele schuifwand of draai-vouwsysteem in verhouding. Lees hier meer over onze werkwijze.

Meenemers standaard

Steellook glazen schuifwanden zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel openen en sluiten.

Speciale onderrail

Net zoals bij de draai-/vouwsystemen is de onderrail voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt.

bg_beige

De vrijheid om zelf uw roedeverdeling te kiezen

Steel-ART van Metalura

Steel-ART van Metalura geeft u de vrijheid om zelf de indeling van de roedes te bepalen. Zo heeft u de keuze uit omkaderd glas, waarbij u volledig doorzicht naar buiten behoudt. Voor een industriële vormgeving kunt u kiezen voor meerdere roedes. De indeling van deze roedes is aanpasbaar op de stijl van uw woning en kozijnen, zoals symmetrisch of juist een asymmetrische verdeling. Daarnaast is slechts één enkele roede ook een mogelijkheid voor een extra ruimtelijk effect. Steel-ART van Metalura is uiterst duurzaam. Doordat de aluminium Steel-ART profielen op het glas doorboord zijn gemonteerd en niet gelijmd, zijn deze glazen panelen extra solide. 

Metalura Steel-ART omkaderd
Metalura Steel-ART enkele roede
Metalura Steel-ART meerdere roedes
Metalura Steel-ART eigen design

Uniek kozijnsysteem

Steel-ART by Metalura

De exclusieve uitstraling van Steel-ART glazen schuifwanden is een meerwaarde voor uw woning, overkapping of buitenverblijf.

Metalura Steel-Art
Metalura Steel-Art

Steel-ART

Kies uw Steel-ART systeem

Kies uit een van onze glazen wandsystemen hierboven
Steel-art-draaivouwwanden-Metalura-tabs

Steel-ART draai-/
vouwsysteem

Een compact en robuust design voor een open effect.

Bekijk dit systeem
glazen-wandsysteem-steel-art-schuifwand-metalura

Steel-ART schuifwand

Een revolutionair en ruimtelijk design.

Bekijk dit systeem
Glazen-draaivouwwanden-Metalura-tabs

Glazen draai-/
vouwsysteem

Een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten.

Bekijk dit systeem
glazen-wandsysteem-glazen-schuifwand-metalura

Glazen schuifwand

Een luxe ruimte met veel glas en licht. Een klasse apart.

Bekijk dit systeem

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Metalura-Ambassadeurs09
Klantverhalen

Ambassadeurs aan het woord II

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

Tips bij de aankoop van een glazen wandsysteem

Wilt u uw balkon, uw bestaande of nieuwe overkapping voorzien van een glazen wandsysteem, of staat u op het punt een complete tuinkamer aan te schaffen? Dan zult u al snel tot de ontdekking komen dat u kunt kiezen uit verschillende type glazen wandsystemen van verschillende merken en aanbieders.

Van heel goedkoop tot stevig geprijsd.

Maar wat is nu de beste keuze in uw situatie en waar moet u op letten? Download het whitepaper met 10 tips die u helpen om de beste keuze te maken.

Aanvraag GWS Flyer

Adres en Plaats worden automatisch gevuld na invullen Postcode en Huisnummer.

Ik ga akkoord met de Privacyverklaring en de Algemene Voorwaarden

10 tips bij de aankoop van een glazen wandsysteem

afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Kom langs of maak een afspraak in
ons Experience Center

U bent van harte welkom zonder afspraak. Wilt u zeker zijn van een beschikbare projectadviseur? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center of voor bij u aan huis.

Maak een afspraak

bg_beige

VEELGESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over glazen wandsystemen en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een Steel-ART draai-/vouwsysteem van Metalura

Steel-ART van Metalura verwijst met zijn “steel look” naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30. De Steel-ART glazen wanden zijn toepasbaar in vrijwel iedere situatie en elk type overkapping. Met Steel-ART  geniet u 365 dagen per jaar van uw tuinkamer of terrasoverkapping. Bij Steel-ART glazen wanden met het draai-/vouwsysteem, heeft u keuze in de roedeverdeling. Bij de Steel-ART schuifwanden is er sprake van een vaste roedeverdeling. 

De exclusieve uitstraling van Steel-ART slimme beglazing is een meerwaarde voor uw woning.

Waarom kies ik voor een Steel-ART draai-/vouwsysteem of schuifwand van Metalura?

Een Steel-ART wandsysteem onderscheidt zich door een unieke en moderne steellook. Een speciale poedercoating zorgt voor het steellook effect. De glaswand bestaat uit 8 mm veiligheidsglas met structuur gecoat aluminium. U heeft keuze in de roedeverdeling bij glazen wanden met het draai-/vouwsysteem. De profielen en roedeverdeling zijn ook in andere RAL-kleuren beschikbaar. Bij een steellook schuifdeur is de roedeverdeling vastgelegd. De schuifdeuren zijn in drie kleuren beschikbaar.

Hoeveel kost een Steel-ART wandsysteem?

Om een Steel-ART wandsysteem volledig naar wens te realiseren, wordt elk systeem op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie van een glazen wandsysteem vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Hoelang heb ik garantie op een Steel-ART wandsysteem?

De Steel-ART glazen wandsystemen van Metalura worden in Nederland op maat voor u gemaakt. Hierdoor heeft de constructie en spontane ruitbreuk van gehard glas een lange garantie van 10 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden.

Hoe onderhoud ik mijn Steel-ART wandsysteem van Metalura?

Een Steel-ART wandsysteem van Metalura is een duurzaam product en behoeft weinig onderhoud. De glaspanelen kunt u zelf wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel of door een glazenwasser laten wassen. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw systeem na te kijken.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Metalura komt altijd bij u thuis langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig en heeft u een goed beeld van hoe uw terras, tuinkamer of buitenverblijf eruit komt te zien. Ook voor vrijblijvend advies komen we, als u dat wenst bij u thuis, om de mogelijkheden te bespreken.

Heb ik een vergunning nodig om een Steel-ART wandsysteem te plaatsen?

Voor een Steel-ART wandsysteem heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Kan ik de Steel-ART wandsystemen van Metalura zelf monteren?

Onze ervaren montagemeesters monteren de Steel-ART wandsystemen voor u. Zo weet u zeker dat uw beglazing goed is geplaatst en tot windkracht 12 bescherming biedt. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer over.

Metalura legt uit

Instructievideo's

Bij Metalura streven we ernaar om uw buitenbeleving naar een hoger niveau te tillen. Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van onze producten, hebben we een uitgebreide verzameling instructievideo's samengesteld. Onze instructievideo's zijn bedoeld om u stap voor stap te begeleiden bij het gebruik van onze duurzame producten, zoals onze glazen draai-/vouwsystemen (zo ook Steel-ART draai-/vouwsystemen), tuinkamers en balkonbeglazing.

instuctievideo-panelen-sluiten-metalura

Instructievideo

Hoe sluit u een paneel?

instuctievideo-storm-metalura

Instructievideo

Wat te doen met storm?

instuctievideo-glasstrip

Instructievideo

Hoe plaatst u een glasstrip?

instuctievideo-panelen-schuiven-metalura

Instructievideo

Hoe krijgt u een paneel goed door de hoeken?

instuctievideo-panelen-openen-metalura

Instructievideo

Hoe opent u een paneel?

Bekijk alle instructievideo's
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Steel-ART

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Steel-ART aan de slag gaan.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Metalura-Oranje 6
  • Inspiratie

Wonen als een koning

Leestijd: 2 min.
21 april 2022
Tuinkamer-Libero-kleurenpalet-metalura
  • Tuinkamers
  • Inspiratie

De Libéro; een smaakvol en luxe buitenhuisje

Leestijd: 2 min.
15 maart 2022
Balkonbeglazing-interview-familie-Borsje-01
  • Balkonbeglazing
  • Inspiratie

Interview met familie Borsje in Capelle aan den IJssel

Leestijd: 2 min.
13 mei 2021

Op zoek naar buitenleven inspiratie?

Vraag ons Gratis inspiratieboek aan

allure-voorjaar-2024-s12-metalura Aanvragen
Privacy Settings