Tuinkamer op maat
Tuinkamer op maat van Metalura
Aluminium tuinkamer Metalura
Aluminium tuinkamer Metalura
aluminium tuinkamer
Aluminium tuinkamer Metalura
Tuinkamer Metalura
Tuinkamer Metalura
Tuinkamer kopen
Tuinkamer kopen
tuinkamer met lamellendak Metalura
tuinkamer met lamellendak Metalura

11 t/m 20 juli

Glazen wanden
10-daagse

11 t/m 20 juli

Glazen wanden
10-daagse

Daarom kiest u voor een tuinkamer van Metalura

Met een tuinkamer van Metalura geniet u van iedere zonnestraal, ontspannen in uw tuin, beschut en uit de wind. Uw garantie om in ieder seizoen heerlijk buiten te zitten. Metalura heeft drie verschillende tuinkamercollecties ontwikkeld waarmee de grens tussen binnen en buiten vervaagt. Ontdek de Primis collectie, de spectaculaire Optimum collectie het onderscheidende Metalura Art program.

Alle tuinkamermodellen zijn opgebouwd op hoogwaardig aluminium en kennen vele opties, stijlen en kleuren. Met een tuinkamer van Metalura geniet u altijd van een mooie, luxe ruimte met veel glas, licht en comfort.

Afspraak maken

Drie collecties

Metalura heeft drie verschillende tuinkamercollecties; de Primis collectie: Een doordacht ontworpen tuinkamer voor een aantrekkelijke prijs. De spectaculaire Optimum collectie gebaseerd op eigentijds design en maatwerk. En het onderscheidende Metalura Art program: waar dromen werkelijkheid worden en u uw buitenruimte volledig naar wens kunt verzwezenlijken.

Metalura glazen wandsystemen

Uw tuinkamer kunt u met verschillende glazen wandsystemen en daken uitrusten. Van het ongeëvenaarde draai-/vouwsysteem van Metalura tot Steellook schuifdeuren en serre light glas of solardakbedekking. Het aanbod is enorm veelzijdig.

Vrijstaand of aan huis

De drie verschillende collectie tuinkamers van Metalura bestaat u een ruime keuze aan vrijstaande tuinkamer modellen en tuinkamer aan huis modellen.

Hybride

Combineer het beste van twee werelden. Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of terrasoverkapping een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke hybride ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Zonwering

Uw tuinkamer kunt u altijd naar wens uitbreiden met zonwering naar keuze om op elk moment over schaduw en de juiste temperatuur te beschikken.

Ledverlichting

Wilt u meer sfeer in uw tuinkamer? Kies voor ledverlichting en ledstrips naar wens in uw tuinkamer, dimbaar en met afstandsbediening.

Metalura Tuinkamercollectie

Gebouwd op een rijke historie

Een tuinkamer van Metalura is een mooie, comfortabele ruimte met veel glas en licht, waarbij de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De veelzijdige tuinkamer collectie van Metalura biedt u altijd een model afgestemd op uw smaak, mogelijkheden en wensen. Laat u inspireren.

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Interview_metalura_ambassadeurs_01_798
Klantverhalen

Altijd constructief en oplossingsgericht

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

Meer comfort

Volledige flexibiliteit

Glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden volledige flexibiliteit in de indeling van uw panelen. Dit systeem is door Metalura zelf ontwikkeld en het beste van het beste onder alle glazen wandsystemen. Topkwaliteit gecombineerd met een feilloos werkend systeem voor uw tuinkamer.

Vrijheid

De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek van uw tuinkamer te plaatsen. De glazen draai-/vouwsystemen van Metalura zijn volledig transparant met ruimtebesparende slimfitprofielen en oersterk, gehard veiligheidsglas. Dankzij één enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang in uw tuinkamer. Zo behoudt u volledig zicht op uw tuin. Een ongekend gevoel van vrijheid.

Glazen draai-vouwsysteem en Steel Art
bg_gray
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Veelgestelde vragen

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over een tuinkamer en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een tuinkamer van Metalura?

Een tuinkamer van Metalura bestaat uit een aluminium constructie met een glazen dak of lamellendak en een van de verschillende soorten glazen wandsystemen van Metalura. De aluminium tuinkamer is beschikbaar in een tuinkamer aan huis en een vrijstaande tuinkamer variant.

Metalura biedt u elf verschillende modellen: Tuinkamer Trendy, Tuinkamer Style, Tuinkamer Modern, Tuinkamer Robuust, Tuinkamer Design, Tuinkamer Excellent, Tuinkamer De Luxe, Tuinkamer Arioso, de Libéro, Tuinkamer Moveo en Tuinkamer Moveo Supreme. In het Experience Center in Alblasserdam staan alle tuinkamers op ware grootte opgesteld.

Wat kost een tuinkamer?

Om een tuinkamer volledig naar wens te realiseren, wordt elke tuinkamer op maat geproduceerd. Hierdoor werkt Metalura niet met een vaste tuinkamer prijs en zijn de tuinkamer kosten voor elke situatie anders. Om een duidelijke prijsindicatie te ontvangen vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of een afspraak in te plannen met onze tuinkamer projectadviseur.

In welke kleuren zijn de tuinkamers beschikbaar?

Bij bijna alle tuinkamermodellen heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u het aluminium van de tuinkamer afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur.

Kan ik zelf de wandindeling bepalen van een tuinkamer?

Bij Metalura kunt u zelf de wandindeling van uw tuinkamer bepalen. U heeft keuze uit verschillende glazen wandsystemen. Zo biedt Metalura u transparante glazen wanden met het draai-/vouwsysteem, glazen schuifwanden of in Steel-ART. Vaste wanden van glas, hout of aluminium zijn ook een mogelijkheid. Verder wordt het deurbeslag ook naar wens uitgevoerd.

Wordt mijn tuinkamer door Metalura gemonteerd?

Uw tuinkamer wordt door onze eigen montagemeesters bij u thuis gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de tuinkamer professioneel gereinigd.

Hoelang heb ik garantie op een tuinkamer van Metalura?

De tuinkamers van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Voordat uw tuinkamer bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw tuinkamer er bij u uit komt te zien. Daarna wordt uw tuinkamer op maat tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Lees hier meer over onze werkwijze.

Heb ik een vergunning nodig om een tuinkamer te plaatsen?

Voor een tuinkamer heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Hoe onderhoud ik mijn tuinkamer?

Een tuinkamer van Metalura is een duurzaam product, waaraan u weinig onderhoud hoeft te plegen. De aluminium profielen, de glaspanelen en het glazen wandsysteem kunt u wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak een servicespecialist bij u langs om uw tuinkamer en glazen wandsysteem na te kijken.

bg_gray

Metalura legt uit

Instructievideo's

Bij Metalura streven we ernaar om uw buitenbeleving naar een hoger niveau te tillen. Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van onze producten, hebben we een uitgebreide verzameling instructievideo's samengesteld. Onze instructievideo's zijn bedoeld om u stap voor stap te begeleiden bij het gebruik van onze duurzame producten, zoals onze glazen draai-/vouwsystemen (zo ook Steel-ART draai-/vouwsystemen), tuinkamers en balkonbeglazing.

instuctievideo-glasstrip

Instructievideo

Hoe plaatst u een glasstrip?

instuctievideo-panelen-schuiven-metalura

Instructievideo

Hoe krijgt u een paneel goed door de hoeken?

instuctievideo-panelen-sluiten-metalura

Instructievideo

Hoe sluit u een paneel?

instuctievideo-storm-metalura

Instructievideo

Wat te doen met storm?

instuctievideo-panelen-openen-metalura

Instructievideo

Hoe opent u een paneel?

Bekijk alle instructievideo's

heerlijk genieten

Gratis lunch
in een tuinkamer

Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een tuinkamer lekker te genieten en gezellig te eten? Maak dan een afspraak om gratis te komen lunchen in één van de tuinkamers in ons Experience Center. Onder het genot van heerlijke luxe broodjes, ervaart u de sfeer van ruimte en licht, en kunt u direct al uw vragen en wensen bespreken met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Gratis lunch in tuinkamer Metalura
bg_green
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Tuinkamer

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Tuinkamer aan de slag gaan.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Duurzaam metalura01
 • Tuinkamers
 • Balkonbeglazing
 • Glazen wandsystemen

Duurzaam genieten van uw buitenruimte

Leestijd: 2 min.
14 november 2022
Metalura-tuinkamer-klantverhaal00
 • Tuinkamers

We genieten voor 200% van onze tuinkamer

Leestijd: 2 min.
14 oktober 2022
Metalura-Tuinkamer-Excellent04
 • Tuinkamers

In gesprek met Familie Tümer over hun tuinkamer

Leestijd: 2 min.
01 oktober 2020

Op zoek naar buitenleven inspiratie?

Gratis tuinkamer inspiratieboek!

allure-voorjaar-2024-s12-metalura Aanvragen
Privacy Settings