Metalura-Vaderdag-tuinkamer

Hoe vier je de perfecte Vaderdag in een tuinkamer van Metalura

17 juni 2022
Leestijd: 2 min.

Dit weekend is het Vaderdag én mooi weer. Er worden zelfs tropische temperaturen voorspeld. Wat is er dan heerlijker dan thuis lekker in de schaduw samen met goed gezelschap van het mooie weer en elkaar te genieten? Metalura geeft u een aantal tips om er een plezierig weekend van te maken.

Ontbijten in de tuinkamer
In de tuinkamer is het met onderdakzonwering nu aangenaam vertoeven. Zeker in de ochtend als de temperaturen laag zijn, is een ontbijt in de tuinkamer voor Vaderdag heel gezellig. Dek de tafel met allerlei lekkere en vrolijke lekkernijen.

Barbecue als brunch of lunch
Waarom zou u pas in de middag de bbq aanzetten? De barbecue aansteken voor de lunch of brunch is heel gezellig. Grill lekkere hapjes of maak een pizza. Of zet de kamado al eerder aan voor heerlijk mals vlees in de avond.

Voor wie op zoek is naar een mooi Vaderdagcadeau heeft Metalura het Grote Metalura Buitenkookboek samengesteld. Dat staat boordevol zomerse gerechten en makkelijk te maken recepten.

Samen genieten in een tuinkamer met Steel-ART

Hero-slider-campagne-april-tuinkamer-deluxe-metalura

Borrelen op het terras
Maak een heerlijke kan sangria met vruchten of zonder alcohol met vruchtensap en vers fruit. Gezond en heel dorstlessend. Haal de spelletjes tevoorschijn voor een middag vermaak.

Voor de kinderen beloven een pop-up zwembad in de tuin en waterballonnen gegarandeerd veel waterpret.

 

Schuifwanden
Mocht er het weekend vanwege de tropische temperaturen ook een buitje vallen of onweer komen, dan zijn schuifwanden of een glazen draai-/vouwsysteem echt een aanwinst. Misschien een leuk cadeau voor Vaderdag voor volgend jaar? Een Steel-Art wandsysteem geeft de tuinkamer of uw buitenverblijf een hele stoere en onderscheidende uitstraling. Met het wandsysteem kunt u ook in het najaar nog heerlijk van het buitenleven genieten, aangenaam beschut.

Lekker lang natafelen
Op Vaderdag is lekker lang natafelen ook heel gezellig. Wordt het wat frisser. Zet dan de heater aan. Metalura heeft van OrangeVie mooie, moderne terrasheaters in het assortiment. Als u de heater aanzet is het snel behaaglijk in de tuinkamer. Ook ‘smorgens vroeg als het nog wat kil is.

 

metalura-buitenkookboek-mockup
Glazen-wandsystemen-draaivouw-steelart-duurzaam-metalura-1

De Metalura top 5 Vaderdagcadeaus, eventueel te reserveren voor volgend jaar:

  1. Een glazen wandsysteem om op elk moment van de tuinkamer of uw buitenverblijf gebruik te maken, zoals Steel-ART.
  2. Een barbecue, zoals een mooie kamado. Veilig in gebruik voor heel veel grillplezier.
  3. Het Grote Metalura Buitenkookboek, voor de leukste en lekkerste zomerse recepten.
  4. Een comfortabale heater voor op de momenten dat het wat frisser is.
  5. Heeft u nog geen tuinkamer? Dan is een tuinkamer echt een aanwinst voor uw buitenlevenplezier.
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings