Inspiratie

Windschermen-Alphen-ad-Rijn-Metalura
  • Horeca
  • Vakantieparken
  • Glazen windschermen

De voordelen van een glazen windscherm van Metalura

Als u uw buitenruimte comfortabeler en aantrekkelijker wilt maken, is een glazen windscherm een uitstekende oplossing. Metalura biedt hoogwaardige glazen windschermen die niet alleen functioneel zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk.

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
30 mei 2024
Metalura-Arioso-wit04

Geniet met een tuinkamer onbekommerd van het buitenleven.

Met een tuinkamer van Metalura geniet u van iedere zonnestraal. Ontspannen in de tuin, beschut uit de wind. Een plek om tot rust te komen.

Comfort
Een tuinkamer is een mooie, luxe ruimte met veel glas, licht en comfort. Uw garantie om deze zomer heerlijk buiten te zitten. Is het fris, dan houdt u de glazen wanden van uw tuinkamer gesloten, stijgen de temperaturen, dan zet u het glazen wandsysteem een stukje open. Is het echt mooi weer, dan kunnen de glazen panelen volledig geopend worden en zit u heerlijk buiten in uw tuinkamer.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
06 mei 2024
Brasserie-Thijm_Metalura03

Genieten van licht en ruimte bij Brasserie Thijm

Onder de rook van Antwerpen hebben Christine Mees en Tim Schoeters in Schilde samen een restaurant. Daar kunnen gasten genieten van een Belgisch, Frans en Aziatisch georiënteerde keuken. 

Tim is chefkok en Christine zorgt als gastvrouw voor een vriendelijke en vlotte bediening. Gasten kunnen in elk seizoen genieten van vrij uitzicht op de tuin en de omgeving, want in de overkapping aan hun restaurant, hebben Christine en Tim een glazen wandsysteem van Metalura laten plaatsen.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
05 februari 2024
Metalura-Windscherm-Alphen01

Aangenaam buiten zitten met vrij uitzicht

Mevrouw Jaarsma koos voor een glazen windscherm rondom haar terras om de wind te reduceren. Veertien glazen panelen zorgen ervoor dat de wind op het terras vanaf het water geen vrij spel heeft en mevrouw Jaarsma wel onbeperkt van haar uitzicht kan genieten. De ene kant van haar terras is volledig open, aan de andere zijde is er een glazen deur, die ze kan openen en sluiten.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
27 december 2023
Groen balkon metalura
  • Tuinkamers
  • Pergola
  • Balkonbeglazing

Hoe houdt u het op uw balkon of in uw tuinkamer koel?

De temperaturen gaan snel weer oplopen. Dan is het fijn als u verkoeling in en om het huis kunt vinden.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
07 juli 2022
Metalura-Vaderdag-tuinkamer
  • Tuinkamers

Hoe vier je de perfecte Vaderdag in een tuinkamer van Metalura

Dit weekend is het Vaderdag én mooi weer. Er worden zelfs tropische temperaturen voorspeld. Wat is er dan heerlijker dan thuis lekker in de schaduw samen met goed gezelschap van het mooie weer en elkaar te genieten? Metalura geeft u een aantal tips om er een plezierig weekend van te maken.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
17 juni 2022
Metalura-Alblasserdam
  • Inspiratie

Het Experience Center

Wie de modellen van Metalura in het echt wil ervaren is van harte welkom in Alblasserdam in het volledig vernieuwde Experience Center. De inspirerende ruimte is in 2021 volledig opnieuw ingericht en uitgebreid met de complete collectie van Metalura. Ook is er de mogelijkheid om in de fabriek van Metalura binnen te kijken en te zien hoe de producten worden geproduceerd. 

Lees verder
Leestijd: 4 min.
14 maart 2022
Privacy Settings