Horeca overkapping

Horeca

meer omzet op uw terras

Inspiratieboek aanvragen
bg_green

Uw gasten aangenaam uit de wind, vrij op uw terras

Veel mogelijkheden voor uw horecagelegenheid

Een horeca pergola met een glazen wandsysteem en/of een horeca terrasscherm is dé oplossing voor uw horecagelegenheid. U maakt van het terras bij uw restaurant een plek waar uw gasten niet alleen bij mooi weer, maar het hele jaar door kunnen lunchen, borrelen en dineren.

Met een horeca pergola of tuinkamer ontstaat er een overdekte en geventileerde plek die u in de winter kunt uitbreiden met glazen wandsystemen - bijvoorbeeld steellook glazen schuifwanden - en in de zomer met horeca zonwering voor meer schaduw. Een horeca windscherm is de ideale beschutting tegen de wind op uw terras.

Afspraak maken

Maatwerk

Uw terras vormt ons uitgangspunt. We bieden altijd een maatwerkoplossing in veranda’s, overkappingen, tuinkamers en glazen wandsystemen, waarbij uw wensen centraal staan.

Kwaliteit

De duurzame aluminium overkappingen, tuinkamers en glazen wandsystemen zijn niet alleen heel mooi om te zien. Ze geven uw terras een luxe uitstraling en zijn heel prettig in gebruik.

Persoonlijke projectadviseur

Bij Metalura heeft u uw eigen salesadviseur, die is beschikbaar voor al uw vragen en u voorziet van advies. Voor projecten voor bijvoorbeeld horecagelegenheden, vakantieparken en restaurants heeft u uw eigen contactpersoon bij Metalura: Marco Leeuwestein. Met een ruime ervaring en brede kennis luistert hij naar uw wensen en behoeften, en adviseert hij u over de mogelijkheden. Gedurende het project van oriëntatie tot plaatsing zal hij alles begeleiden met een eigen team bij Metalura. Daardoor bent u volledig ontzorgd.

Service en advies

Goed contact vinden we bij Metalura zeer belangrijk en kwaliteit leveren staat voorop. Daarom staan we voor u klaar, zowel voor als na oplevering van uw project. Onze producten worden volledig op maat gemaakt. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw project na te kijken.

Extra breed railspoor

Speciaal voor de horeca hebben we glazen schuifwanden met een extra breed railspoor ontwikkeld, die tot wel 7 glaspanelen van 1 meter aan één kant zonder overlap kunnen parkeren.

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

Orkaanbestendig

Zeer onderscheidend is dat al onze aluminium oplossingen volledig doorgetest en orkaanbestendig zijn. In een tijd waar de weersomstandigheden steeds extremer worden, is dit een uiterst veilige gedachte.

bg_green

Horecaprojecten

365 dagen per jaar genieten

tuinkamer-excellent-windschermen-specials-metalura-intro
Pergola horeca

Pergola horeca
Restaurant Egmond aan Zee

Bekijk project
glazen-wandsystemen-restaurant-de-wachter-specials-metalura-intro
Glazen wandsystemen

Glazen wandsystemen
Restaurant de Wachter Alblasserdam

Bekijk project
header-polderzicht-metalura.798
  • Glazen wandsystemen

‘Dat hadden we gewoon echt eerder moeten doen’

Lees meer
Leestijd: 2 min.
30 mei 2023

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde horeca projecten zien.

Naar het lookbook

Lamelllendak Metalura

Tuinkamer Moveo en Moveo Supreme

Luxe lamellendak

Bij Metalura ontwikkelen we hoogwaardige en stijlvolle buitenoplossingen voor horecagelegenheden. Naast pergola's en tuinkamers met een glazen dak, hebben we ook twee luxe lamellendaken in onze Optimum collectie. Met de Moveo en de Moveo Supreme geeft u uw gasten een schitterde plek om te verblijven.

In de Moveo komen buiten en binnen samen. Het lamellendak van deze tuinkamer beschikt over tot 150° draaibare lamellen. De Moveo Supreme is ontwikkeld met oog voor constructiedetails en beschikt over tot 135° draaibare lamellen. De lamellendak overkappingen bieden u een buitenruimte die u in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. In het najaar zit u beschut en uit de wind. In de zomermaanden geniet u van de schaduw, zoals u die wilt hebben en een aangenaam briesje.

De Moveo en de Moveo Supreme kunt u uitbreiden met een glazen wandsysteem naar keuze. Onze collecties sluiten nauw aan op de behoeften en wensen van ondernemers. Laat u inspireren.

Metalura Luzia

Een gewaardeerde oplossing voor horeca en vakantieparken.

De Luzia brengt uw terras of buitenruimte naar een hoger niveau. De Metalura Luzia is een pergola die geschikt is voor horecagelegenheden zoals restaurants, cafés en hotels of vakantieparken. De buitenpergola van aluminium heeft een zonnedoek als dakbedekking dat u kunt openen en sluiten wanneer u dat wilt.

Meer informatie
Metalura Luzia
Tuinkamer serre light

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie
Solar dakbedekking Tuinkamer Optimum

Solardakbedekking

Schone, hernieuwbare
energie opwekken

Met solardakbedekking van Metalura maakt u van uw luxe pergola of tuinkamer een multifunctionele ruimte. Met solardakbedekking van Metalura kunt u schone, hernieuwbare energie opwekken door zonlicht om te zetten in elektriciteit. Solardakbedekking is een moderne en stijlvolle toevoeging aan het ontwerp van uw overkapping. De solarpanelen kunt u tegelijkertijd laten monteren als u voor uw tuinkamer kiest. Heeft u al een bestaande pergola en tuinkamer, dan kunt u daarvan het dak laten vervangen door het duurzame solarsysteem van Metalura.

Meer informatie
bg_gray
col-switch

Windschermen

Glazen windschermen op uw terras bieden beschutting tegen wind, ze optimaliseren het comfort van uw gasten, en behouden het uitzicht op uw omgeving. Ook voegt u een eigentijdse uitstraling toe aan uw buitenruimte.

Een windscherm van hoogwaardig glas van Metalura staat garant voor optimaal comfort én van elegant design op maat. Functioneel, veilig én ook stijlvol, want dankzij het minimalistische design blijft de visuele impact van het glazen systeem beperkt. Ons windscherm is bestand tot windkracht 12.

Windschermen Metalura vakantieparken horeca

Referentie 

Restaurant de Wachter Alblasserdam

Bij Restaurant De Wachter staat genieten van gastronomie, gastvrijheid en liefde voor wijn en spijs centraal. Achter het restaurant ligt een ruime tuin waar zich een royale, glazen tuinkamer bevindt. Hier gaan binnen en buiten bijna naadloos in elkaar over. De combinatie van glazen wanden aan drie zijden en robuust hout als overkapping, zorgt voor een ongekend gevoel van vrijheid. De glazen tuinkamer is een heerlijke plek voor een bijzonder diner of smaakvolle lunch. Bekijk de video!

bg_green
Verkoopadviseur glazen windschermen

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center of op locatie

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Collectieve plaatsingen

Uw horeca terras
voorzien van glas?

Wilt u meer weten over de horeca mogelijkheden en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Welke horeca mogelijkheden biedt Metalura?

Vrijwel het hele productassortiment van Metalura is geschikt voor horeca gelegenheden. Creëer een overdekte en geventileerde plek met een horeca pergola die voor de winter is uit te breiden met glazen wandsystemen (transparant en steellook) of zonwering voor de zomerse zon. Een horeca terrasscherm dient als ideale beschutting tegen de wind. Optimaal comfort én elegant design op maat.

Wat zijn de voordelen van het horeca producten van Metalura?

Bij Metalura geloven we erin dat een overkapping, tuinkamer of windscherm een ideale toevoeging is voor uw horeca terras of strandtent. Met overkapping biedt u uw gasten een comfortabele plek waar, met de toevoeging van de glazen wandsystemen, ieder seizoen genoten kan worden. De rails voor de glazen schuifwanden zijn beschikbaar in een vijfspoor of zelfs een zevenspoor voor de grotere overkappingen. Hiermee behoudt u een vrij gevoel met een volledig uitzicht op de omgeving. Het glas is 100% transparant en 10 mm dik, met een solide schuifsysteem voor een soepele geleiding. Om de overgang van binnen naar buiten nog vrijer te maken is een glazen draai/-vouw systeem de ideale oplossing. Het glazen draai-/vouwsysteem bestaat uit 100% transparante panelen met ruimtebesparende slim-fitprofielen. Het systeem is leverbaar in een hangende of staande constructie. Dit is afhankelijk van uw bestaande situatie. Het oersterk, gehard veiligheidsglas doorstaat een zware storm tot en met windkracht 12 en is gemakkelijk en snel te openen. Er is slechts een enkele, verzonken rail nodig voor onbeperkte doorgang. De panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te parkeren en de profielen zijn beschikbaar in elke RAL-kleur. Kortom, omzetgroei gegarandeerd!

In welke kleuren zijn de aluminium onderdelen beschikbaar?

U kunt uw horeca project geheel naar eigen smaak een kleur geven. Bij zowel tuinkamers, pergola's als de windschermen heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u het aluminium afstemmen op de kleurstelling van uw terras of huisstijl.

Komt Metalura langs voor inmeting en advies?

Metalura komt altijd bij u op locatie langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig en heeft u een goed beeld van hoe uw horeca project eruit komt te zien. Ook voor vrijblijvend advies komen we, als u dat wenst, bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt mijn horeca project gemonteerd?

De montage wordt door onze ervaren montagemeesters voor u uitgevoerd. Zo weet u zeker dat uw tuinkamer, overkapping of terrasscherm goed is geplaatst en tot windkracht 12 bescherming biedt. Onze projectadviseur vertelt u hier graag meer over.

Mijn terras heeft afwijkende maten. Is dit mogelijk?

Bij Metalura is elk project op maat gemaakt. Allereerst komt er een projectadviseur langs om uw wensen en door te nemen. Hierna komt een specialist alle afmetingen nauwkeurig inmeten. Een eigen engineer maakt een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig, zodat u een goed beeld van hoe uw horeca project eruit komen te zien. Geen enkel ontwerp is bij Metalura te gek. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Hoelang heb ik garantie op een horeca product van Metalura?

Uw horeca overkapping of horeca terrasscherm wordt in Nederland op maat voor u gemaakt. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Bekijk onze garantievoorwaarden.

bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design

Ons aanbod

De mooiste oplossingen voor uw buitenleven

Balkonbeglazing_DSC_0237

Balkonbeglazing

Bekijk producten
Tuinkamers_DSC_00639

Tuinkamers

Bekijk producten
Glazen_wandsystemen_DSC_0491

Glazen wandsystemen

Bekijk producten
Tuinkamer_met_steelart_DSC_4311-1

Steel-ART

Bekijk producten
Terrasoverkapping_DSC_3902-1

Pergola's

Bekijk producten
Windschermen_DSC_5383

Glazen windschermen

Bekijk producten
No results are found.
Privacy Settings