Tuinkamer-Libero-beglazing-metalura-01

De Libéro, een modern en smaakvol prieel

01 juli 2021
Leestijd: 2 min.

Een vrijstaande leefruimte buitenshuis, die inzetbaar is voor vele doeleinden. Metalura biedt met de Libéro een lichte ruimte met veel glas, die tot zijn recht komt als smaakvol prieel in de tuin, comfortabel terras bij het zwembad of theehuis in de bloementuin. De Libéro is een unieke plek om te genieten van elke dag en biedt een ongekende meerwaarde voor uw tuin.

Volledige vrijheid met slimme glassystemen
De vrijstaande Libéro is opgebouwd uit duurzaam aluminium, met keuze uit glazen wanden, Steel-ART slimme beglazing of juist een combinatie van beide voor een speelse en ruimtelijke uitstraling. Een Libéro met vier glazen wanden is volledig te sluiten en te openen wanneer dat wenselijk is. Beschermd tegen alle weersinvloeden, maar u behoudt de vrijheid en controle over de ruimte om de temperatuur naar wens te regelen. Wie voor drie glazen wanden of voor Steel-ART design kiest, behoudt een open en ruimtelijk gevoel.

De Libéro is een unieke plek om te genieten van elke dag.

Tuinkamer-Libero-kleurenpalet-metalura

Hoogwaardige kwaliteit en duurzaam design
De Libéro is voorzien van een ambachtelijk zinken dak, een goede fundatie en een prachtige vloer. Ook details zoals de afwatering, de deurklinken en de scharnieren zijn smaakvol afgewerkt. Metalura kiest alleen voor het gebruik van duurzame materialen. Voor u een garantie op een goede investering, waar u lang plezier van heeft. Met de Libéro kiest u voor een smaakvol prieel in de tuin waarmee u de seizoenen optimaal beleeft. Profiteer elke dag van de vrijheid die de Libéro u biedt.

Tuinkamer-Libero-keuzevrijheid-metalura
Tuinkamer-Libero-Metalura-tabs
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings