Metalura-Solar-carport-aluminium-render-header-1

Solar carport

Plan uw bezoek
bg_green

Duurzaam parkeren met een optimaal rendement

Ontdek de stijlvolle solar carport

Laat uw gasten hun auto zorgeloos en duurzaam parkeren. Hiervoor biedt Metalura u een uiterst efficiënte carport. Een solar carport waarmee u gemakkelijk zonne-energie opwekt. Zoals u bij Metalura gewend bent, garandeert het minimalistische ontwerp een optimaal rendement van de gebruikte materialen. De extreem sterke constructie zorgt voor een maximale opbrengst.

Wilt u ook gebruikmaken van zonne-energie op uw parkeerterrein? Metalura denkt graag met u mee in de mogelijkheden. Maak een afspraak met een van onze projectadviseurs en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Afspraak maken

Zorgeloos parkeren

Onder de solar carport is uw auto beschermd tegen alle weersomstandigheden. In de zomer blijft uw auto koel, in de wintermaanden hoeft u niet te krabben en uw auto blijft schoon als het regent, waait of sneeuwt.

Uitbreiden

De solar carport is uit te breiden voor meerdere voertuigen. Dat doet u bijvoorbeeld door voor een dubbele carport met twee standaard daken te kiezen. U produceert dan ook meer zonne-energie en verhoogt uw rendement.

Garantie

Bij de Metalura solar carport heeft u 12 jaar garantie op de panelen en standaard 10 jaar garantie op de carport zelf.

Kleuren

De solar carport is beschikbaar in alle RAL-kleuren.

Sterke constructie

De dakpanelen zijn gemonteerd op een gootprofiel, dat zorgt voor de afwatering en een extra sterke draagkracht. De onderconstructie bestaat uit staanders en dragers van 8 mm dik aluminium, standaard uitgevoerd in de kleur antraciet.

Onderbouw

De onderconstructie is leverbaar in elke RAL-kleur. Naast aluminium is de onderbouw ook beschikbaar in massief eikenhout.

Wandlader

Om direct optimaal gebruik van uw solar carport te maken, kunt u meteen uw carport uitbreiden en een oplader laten plaatsen.

Opties

De solar carport kunt u uit te breiden met diverse praktische en luxe opties. De aluminium onderbouw kunt u uitvoeren met een luxe LED-strip, die rondom in het frame geplaatst kan worden. De slimme omvormer, die als optie kan worden geleverd, is tevens voorbereid voor het aansluiten van een accupakket.

bg_beige
Metalura-Solar-carport-render

Solar carport

Zelf uw zonne-energie opwekken met uw carport? De dakconstructie van de solar carport van Metalura bestaat volledig uit zonnepanelen, die door middel van een ingenieus systeem met elkaar verbonden zijn. Zo ontstaat een strak geheel. De onderconstructie is leverbaar in elke RAL-kleur. Naast aluminium is onderbouw in massief eikenhout ook mogelijk. De solar carport is leverbaar als enkel dak in standaardbreedtes van 3200 of 4000 mm (3,20 of 4,00 m) beschikbaar. Kiest u bijvoorbeeld voor een dubbele carport met twee standaard daken, wordt de totale breedte 6400 of 8000 mm. Het rendement van een dubbele carport met zonnepanelen van 6400 mm breed bij 5420 mm diep is ca. 2.900 kWh per jaar.

Daarom kiest u voor een solar carport van Metalura

  • 12 jaar garantie op de panelen
  • 10 jaar garantie op de carport
  • Levering binnen 6 weken
  • Accu-voorbereid
  • Volop uitbreidingsmogelijkheden
  • Gratis bezorging
  • Nederlands kwaliteitsproduct
Metalura-Solar-carport-oplaad-punt

Collectieve plaatsingen

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Welke mogelijkheden zijn er met een solar carport van Metalura?

Voor het ontwerpen een solar carport biedt Metalura verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit alle RAL-kleuren voor de carport en onderconstructie. Om direct optimaal gebruik van uw solar carport te maken, kunt u meteen uw carport uitbreiden en een oplader laten plaatsen. Daarnaast zijn er diverse praktische en luxe extra opties zoals een LED-strip. Mocht u meerdere voertuigen kwijt willen onder de carport kunt u uw carport altijd uitbreiden met een dubbele carport.

Wat zijn de voordelen van een solar carport van Metalura?

Met een solar carport laat u uw gasten hun auto zorgeloos en duurzaam parkeren. U wekt gemakkelijk zonne-energie op. Zoals u bij Metalura gewend bent, garandeert het minimalistische ontwerp een optimaal rendement van de gebruikte materialen. De extreem sterke constructie zorgt voor een maximale opbrengst.

Verder biedt de solar carport van Metalura de auto van uw gasten bescherming tegen alle weersomstandigheden. In de zomer blijft de auto koel, in de wintermaanden hoeven ze niet te krabben en de auto blijft schoon als het regent, waait of sneeuwt.

Kan ik mijn project geheel naar wens samenstellen?

U kunt uw project geheel naar eigen smaak een kleur geven. De solar carports zijn beschikbaar in alle 240 RAL-kleuren. Zo kunt u het aluminium afstemmen op de kleurstelling van uw woning of vakantiepark. De onderconstructie is ook leverbaar in elke RAL-kleur. Naast aluminium is de onderbouw ook beschikbaar in massief eikenhout.

Hoeveel kost een solar carport van Metalura?

Om alles volledig naar wens te realiseren, worden alle solar carports op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Komt Metalura langs voor inmeting en advies?

Metalura komt altijd bij u op locatie langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig en heeft u een goed beeld van hoe uw project eruit komt te zien. Ook voor vrijblijvend advies komen we, als u dat wenst, bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt mijn carport door Metalura gemonteerd?

De montage wordt door onze ervaren montagemeesters voor u uitgevoerd. Zo weet u zeker dat uw carport goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hier graag meer over.

Hoelang heb ik garantie op de carports van Metalura?

Uw carport wordt in Nederland op maat voor u gemaakt. Op de panelen heeft u 12 jaar garantie en op de carport zelf heeft u 10 jaar garantie. Bekijk onze garantievoorwaarden voor meer informatie.

Moet ik een vergunning hebben voor het plaatsen van een carport?

Bij de realisatie van een carport is het zelden nodig om een vergunning aan te vragen. Mocht u hierover twijfels hebben, dan staan onze projectadviseurs voor u klaar. Zij helpen u te bepalen of een vergunning nodig is.