Terrasoverkapping horeca

Zakelijk

meer omzet op uw terras of vakantiepark

Afspraak met een adviseur
bg_green

Ontdek de zakelijke oplossingen van Metalura

Uw gasten aangenaam uit de wind, vrij op uw terras

Laat uw gasten uit de wind in de zon genieten op het terras van uw restaurant, horecagelegenheid of bij hun vakantiewoning op het vakantiepark. Een horeca pergola met een glazen wandsysteem of een horeca windscherm van Metalura biedt uw gasten en huurders extra comfort. U creëert een heerlijke plek om te verblijven en maakt optimaal gebruik van beschikbare ruimte.

Het terras of de vakantiewoning is daardoor niet alleen aantrekkelijker, u kunt op deze manier ook meer omzet realiseren en de verhuurbaarheid vergroten. Naast pergola's en tuinkamers biedt Metalura ook solar carports voor een slimme parkeeroplossing. Ontdek de brede collectie van Metalura met voor elke situatie een passend model.

Afspraak maken

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen of uitdagingen? Uw terras vormt ons uitgangspunt. Voor elk project levert Metalura maatwerk. Daarmee weet u zeker dat uw pergola, tuinkamer of glazen wandsysteem volledig afgestemd is op de situatie.

Lamellendak overkapping

Nieuw in de collectie tuinkamers en pergola's zijn de lamellendak overkappingen. Metalura biedt u hierin twee keuzes. De Moveo en de Moveo Supreme. Beide modellen zijn uitstekend toe te passen op een vakantiepark, nabij het strand of water, of als overkapping op uw terras. U hebt altijd grip op de hoeveelheid zonlicht en schaduw, dankzij de draadloos aanstuurbare lamellen in het dak. Ook bij een flinke regenbui zit u met de lamellen gesloten nog heerlijk droog.

Serre light glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas voor uw tuinkamer of pergola? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer of pergola. Serre light glas draagt bij aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van de tuinkamer of pergola.

Hybride

Liever hout en aluminium combineren? Ook dat kan bij Metalura. We combineren natuurlijke elegantie en moderne verfijning in één tuinkamer. Een Metalura Hybride pergola of tuinkamer zorgt voor een perfecte symbiose. Er ontstaat een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Laat u inspireren door onze projectadviseur en bezoek Metalura.

Solardak

Met solarpanelen van Metalura maakt u van uw pergola of tuinkamer een multifunctionele ruimte. Dankzij de solardakbedekking kunt u op uw terras, op uw vakantiepark of aan de kust uw eigen energie opwekken en direct toepassen.

Oorkaanbestendig

Zeer onderscheidend is dat alle glazenwandsystemen, balkonbeglazing, tuinkamers en pergola's van Metalura volledig doorgetest en orkaanbestendig zijn. Dat is in een tijd waarin de weersomstandigheden steeds extremer worden, een uiterst veilige gedachte.

Kwaliteit

Metalura werkt uitsluitend met alleen de beste materialen, geproduceerd in Nederland. Duurzaam aluminium en hoogwaardig veiligheidsglas. De duurzame aluminium overkappingen, tuinkamers en glazen wandsystemen zijn niet alleen heel mooi om te zien, ze gaan jarenlang mee. Daarnaast geven ze uw terras of vakantiepark een luxe uitstraling en zijn heel prettig in gebruik.

Persoonlijke projectadviseur

Bij Metalura heeft u uw eigen salesadviseur, die is beschikbaar voor al uw vragen en u voorziet van advies. Voor projecten voor bijvoorbeeld horecagelegenheden, vakantieparken en restaurants heeft u uw eigen contactpersoon bij Metalura: Marco Leeuwestein. Met een ruime ervaring en brede kennis luistert hij naar uw wensen en behoeften, en adviseert hij u over de mogelijkheden. Gedurende het project van oriëntatie tot plaatsing zal hij alles begeleiden met een eigen team bij Metalura. Daardoor bent u volledig ontzorgd.

bg_green

Kies uw thema


Horeca

Voor elk terras biedt Metalura een specifieke maatwerkoplossing, van pergola tot glazen windschermen en meer.

Meer informatie


Vakantieparken

Verhoog de verhuurbaarheid van uw vakantiewoningen met aantrekkelijke buitenverblijven die het hele jaar door comfort aan uw gasten bieden.

Meer informatie


Carport

Laat uw gasten hun auto zorgeloos parkeren onder een solar carport, terwijl de zonnepanelen op het dak direct zonne-energie opwekken.

Meer informatie


Art Program

In het Metalura Art Program geven we uw persoonlijke ideeën vorm en overtreffen we uw verwachtingen. Laat u inspireren.

Meer informatie

uw terras of vakantiehuis

Mogelijkheden met Metalura

Glazen-draai-vouwsysteem-restaurant-Nijverdal-Metalura

Geleideborstels

Speciale geleideborstels in de bovencassette voor een geruisloze loop, minder slijtage en contactgeluiden.

meer-ruimte-horeca-metalura-1

Meer ruimte

Bouw uw terras uit met een overkapping, tuinkamer of glazen wandsysteem. Creëer meer ruimte voor uw gasten en realiseer meer omzet.

beschutting-horeca-metalura

Beschutting

Bied uw gasten een plek met uitzicht waar ze het hele jaar door gebruik van kunnen maken, zonder hinder van regen, wind en kou.

Lamellen-daken-horeca-Metalura

Stijlvol

Een aluminium product met glas van Metalura is duurzaam in gebruik, heeft een luxe en stijlvolle uitstraling en verhoogt de meerwaarde van uw horecagelegenheid.

maatwerk-horeca-metalura

Maatwerk

Alle aluminium producten met glas worden volledig op maat ontworpen en geproduceerd. Het resultaat is maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig.

bg_beige
Metalura horeca windschermen tuinkamer

Een aantrekkelijke ruimte
Met vrij uitzicht

Bouw uw terras uit met een pergola, tuinkamer of glazen wandsysteem. Creëer meer ruimte voor uw gasten en realiseer meer omzet.

Hiermee biedt u, uw gasten een aantrekkelijke en comfortabele plek waar ze het hele jaar door gebruik van kunnen maken, zonder hinder van regen, wind en kou in de wintermaanden. Maar ook in de zomermaanden voor extra schaduw of verkoeling. Maak optimaal gebruik van uw uitzicht en laat uw gasten genieten.

Neem contact met ons op

Metalura, een slimme investering
Verhoog uw meerwaarde

Een aluminium product met hoogwaardig glas van Metalura is duurzaam in gebruik, heeft een luxe en stijlvolle uitstraling en is een slimme investering. Tuinkamers en pergola's verhogen de meerwaarde en de buitenbeleving van uw horecagelegenheid of vakantiepark.

Wilt u meer weten wat er bij uw vakantiepark of horecagelegenheid mogelijk is? Bent u op zoek naar passend advies en wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Onze projectadviseurs komen ook bij u op locatie waar we graag meedenken in wat bij u het beste past.

Maak een afspraak

Windschermen Metalura vakantieparken horeca
bg_beige

Referentie

Restaurant de Wachter Alblasserdam

Bij Restaurant De Wachter staat genieten van gastronomie, gastvrijheid en liefde voor wijn en spijs centraal. Achter het restaurant ligt een ruime tuin waar zich een royale, glazen tuinkamer bevindt. Hier gaan binnen en buiten bijna naadloos in elkaar over. De combinatie van glazen wanden aan drie zijden en robuust hout als overkapping, zorgt voor een ongekend gevoel van vrijheid. De glazen tuinkamer is een heerlijke plek voor een bijzonder diner of smaakvolle lunch. Bekijk de video!

bg_beige
bg_green
Verkoopadviseur glazen windschermen

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center of op locatie

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

bg_beige

Collectieve plaatsingen

Onze adviseurs helpen u graag

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Welke zakelijke mogelijkheden biedt Metalura?

Vrijwel het hele productassortiment van Metalura is geschikt voor horecagelegenheden, vakantiewoningen en vakantieparken. Creëer een overdekte en geventileerde plek met een terrasoverkapping die voor de winter is uit te breiden met glazen wandsystemen (transparant en steellook) of zonwering voor de zomerse zon. Ook hebben we glazen windschermen als ideale beschutting tegen de wind. Voor slimme parkeeroplossingen bieden we solar carports aan. Ontdek onze brede collectie voor optimaal comfort én elegant design op maat.

Wat zijn de voordelen van de zakelijke producten van Metalura?

Bij Metalura geloven we erin dat een overkapping, tuinkamer, solar carport of windscherm een ideale toevoeging is om uw gasten meer comfort te bieden. U creëert een heerlijke plek om te verblijven en maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Hiermee kunt u ook meer omzet realiseren en de verhuurbaarheid vergroten.

Kan ik mijn project geheel naar wens samenstellen?

U kunt uw project geheel naar eigen smaak een kleur geven. Bij zowel tuinkamers, terrasoverkapping als de windschermen en solar carports heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u het aluminium afstemmen op de kleurstelling van uw terras of huisstijl.

Komt Metalura langs voor inmeting en advies?

Metalura komt altijd bij u op locatie langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig en heeft u een goed beeld van hoe uw project eruit komt te zien. Ook voor vrijblijvend advies komen we, als u dat wenst, bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt mijn project gemonteerd door Metalura?

De montage wordt door onze ervaren montagemeesters voor u uitgevoerd. Zo weet u zeker dat uw tuinkamer, overkapping, carport of terrasscherm goed is geplaatst en tot windkracht 12 bescherming biedt. Onze projectadviseur vertelt u hier graag meer over.

Mijn terras heeft afwijkende maten. Is dit mogelijk?

Bij Metalura is elk project op maat gemaakt. Allereerst komt er een projectadviseur langs om uw wensen en door te nemen. Hierna komt een specialist alle afmetingen nauwkeurig inmeten. Een eigen engineer maakt een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig, zodat u een goed beeld van hoe uw project eruit komen te zien. Geen enkel ontwerp is bij Metalura te gek. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Hoelang heb ik garantie op de producten van Metalura?

Uw product wordt in Nederland op maat voor u gemaakt. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Bekijk onze garantievoorwaarden.

7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
bg_gray

Referenties

Brasserie Thijm

Bekijk hier het project van Brasserie Thijm. Door de toevoeging van onze glazen draai-vouwsystemen is het terras in de zomer één met de binnenruimte en 's winters de tuinkamer ideaal te verwarmen.

Naar het lookbook

Privacy Settings