Over metalura

leonsmal02
  • Weetjes

Even voorstellen: Leon Smal

Leon Smal is bij Metalura een operator van de cnc-machines, waarmee de materialen met behulp van STEP-Files gefreesd worden. Begin 2023 is hij Coördinator Verspaanafdeling geworden. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden stuurt hij nu ook zijn team aan. Hij heeft veel contact met collega’s van andere afdelingen. Leon werkt bijna drie jaar bij Metalura.

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
27 november 2023
Marco_Metalura _header
  • Weetjes

Even voorstellen: Marco Gerritsen

Marco Gerritsen werkt ruim zeven jaar bij Metalura. In de assemblageruimte bereidt hij voor de monteurs alles van top tot teen voor, zodat zij op locatie bij de klant alle onderdelen bij elkaar hebben om een Metaluraproject, zoals een tuinkamer, volledig op te kunnen bouwen.

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
24 november 2023
Johan Slingerland
  • Weetjes

Even voorstellen: Johan Slingerland

Johan Slingerland werkt negen jaar bij Metalura. “Ik begon als monteur, dat heb ik vier jaar gedaan ongeveer.” Daarna is hij bij Metalura intern aan de slag gegaan. Hij is nu medeverantwoordelijk voor de montage, de productie en service. “Eigenlijk zorg ik ervoor dat iedereen zijn werk kan doen.” Ook helpt hij Cynthia op de serviceafdeling. “Bij klachten of bij dingen die niet helemaal lukken zoals die intern bedacht zijn, zoek ik naar een oplossing.” Johan noemt zich gekscherend ook wel fulltime brandweerman. “Ik hoor eigenlijk op kantoor te zitten bij Cynthia en Fatma, maar daar ben ik niet vaak. Vanmorgen heb ik een klant bezocht, die vond dat de montage niet goed genoeg was uitgevoerd.” Johan heeft dit op locatie onderzocht en is met de klant in gesprek gegaan om tot een oplossing te komen. “Dat we voor de klant werken, staat bij mij hoog in het vaandel. Als de klant tevreden is, zijn wij dat vaak ook. In het geval van deze klant, zal er een gedeelte van de montage opnieuw gedaan worden. Dan bespreek ik dat met Cynthia vanwege de planning. Of ik kijk zelf even, maar meestal stemmen we dit samen af.” Voor negentig procent werkt Johan samen met Cynthia om alles in goede banen te leiden. Beiden zijn zeer goed op elkaar ingespeeld.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
24 november 2023
Harry_Metalura
  • Tuinkamers

Even voorstellen: Harry van Vugt

Harry van Vugt werkt sinds 1 juni 2023 als Technisch Directeur bij Metalura. Hij richt zich op de technische (door)ontwikkeling van de producten, de serviceafdeling en de productie- en montagefaciliteiten bij Metalura. Daarnaast richt hij zich op het vormgeven van de R&D afdeling. “Een goede R&D afdeling is dé manier om Metalura nog meer te onderscheiden van andere bedrijven. Door unieke producten te ontwikkelen en bestaande producten nog beter aan te laten sluiten op wensen van onze klanten, zullen we verder voorop gaan lopen.”

 

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
22 november 2023
vakantie-event-balkonbeglazing-header-metalura
  • Balkonbeglazing
  • Weetjes

Even voorstellen: Sharona de Groot

Als medewerker bedrijfsvoering verzorgt Sharona de Groot de aanvragen voor vergunningen, zoals voor balkonbeglazing. Daarnaast doet ze ook orderverwerking voor alle productgroepen van Metalura. “Als een projectadviseur een product verkocht heeft, komt de informatie via de mail bij mij binnen. Dan zorg ik ervoor dat alle gegevens in het systeem op de juiste plek komen.” Sharona filtert de informatie uit de order die een engineer bijvoorbeeld nodig heeft om verder te kunnen met zijn project. Ze verwerkt ook het administratieve gedeelte.

 

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
20 november 2023
algemeen-header-terrasoverkapping-metalura-02.798
  • Weetjes

Even voorstellen: Emily Stolk

Emily Stolk verzorgt samen met Martin de inkoop bij Metalura. “Ik ben verantwoordelijk voor de projectinkoop. Voor alle projecten bestel ik het glas en het aluminium, het coatwerk en ik regel de slijpwerkzaamheden. Ik heb ook contact met de leveranciers.” Ontstaan er problemen met levertijden of missen er onderdelen, dan regelt Emily dit ook. “Ik kijk of projecten mogelijk verschoven kunnen worden, maar vaak zijn orders al bevestigd en zet de leverancier een tandje bij. Dan zorg ik ervoor dat de materialen alsnog op tijd binnen zijn.”

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
17 november 2023
Sharona-telemarketing

Even voorstellen: Sharona Wilhelm

Sharona werkt bij Metalura op de afdeling Telemarketing. Ze neemt telefonisch contact op met potentiële klanten die bij Metalura een aanvraag hebben gedaan voor een brochure of meer informatie willen over een product. “We vragen wat hun interesse is en of we een afspraak voor hen kunnen inplannen.”

Lees verder
Leestijd: 2 min.
09 november 2023
Privacy Settings