Metalura pand
Metalura showroom
Metalura assortiment
Showroom Metalura
bg_gray

Metalura vergroot uw
Buitenleven comfort

Geef uw huis een extra ruimte. En geef uw beleving een extra dimensie. Metalura maakt en installeert glassystemen op maat; voor elk terras, tegen de achtergevel of in de tuin of meters hoog op een balkon. Zo creëren we nieuwe mogelijkheden: schuif de panelen open en laat een briesje binnen, of sluit alles in een handomdraai af om de temperatuur aan te passen zonder uw panorama te verliezen.

bg_white

Onze usp’s

Daarom kiest u voor
Metalura

Als vooruitstrevend bedrijf koesteren we de waarden van het traditionele Hollandse ambacht. Onze producten ontwikkelen we in Alblasserdam en voor onze grondstoffen werken we samen met Nederlandse leveranciers. Kiest u voor Metalura, dan kiest u voor hoogwaardige oer-Hollandse producten.

Metalura staat voor vrijheid, mooie producten en ultiem buitenleven. We zijn elke dag volop met ontwikkeling en innovatie bezig. Zo realiseren we slimme oplossingen voor een aangename buitenomgeving waarin u zich volledig vrij voelt om te ontspannen en te genieten.

U kunt Metalura bezoeken in het Experience Center in Alblasserdam. Daar staan alle modellen opgesteld. Voor advies bezoeken we u ook bij u thuis. Wilt u meer weten of direct een afspraak maken?

Kan ik de showroom vrij bezoeken?

Het Experience Center in Alblasserdam is vrij te bezoeken tijdens onze openingstijden. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken, dan weet u zeker dat er direct voor u een projectadviseur beschikbaar is. In het Experience Center vindt u alle modellen van Metalura op ware grootte. Daarnaast kunt u ook de showtuin bezoeken. Voor een bezoek aan de fabriek adviseren we u om eerst een afspraak te maken.

Eigen productie voor topkwaliteit

Metalura ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle buitenlevenoplossingen in Alblasserdam in eigen beheer. Voor onze grondstoffen werken we samen met Nederlandse leveranciers. Kiest u voor Metalura, dan kiest u voor hoogwaardige oer-Hollandse producten. Bij Metalura zijn we elke dag volop met ontwikkeling en innovatie bezig. Zo realiseren we slimme oplossingen voor een aangename buitenomgeving waarin u zich volledig vrij voelt om te ontspannen en te genieten.

Plaatsbezoek voor advies op maat

Wilt u gericht advies ontvangen voor de mogelijkheden bij u thuis, bijvoorbeeld voor balkonbeglazing op uw balkon? Dan is een afspraak bij u aan huis aan te raden. Onze projectadviseurs komen dan geheel vrijblijvend bij u langs. Maak direct een afspraak.

Jarenlange garantie voor gemoedsrust

Bij Metalura leveren we buitenlevenoplossingen van topkwaliteit. Daarom bieden we u standaard tien jaar garantie op glas en constructie, vijf jaar op de coating en één jaar op alle bewegende delen. Uiteraard staan we ook na de garantieperiode altijd voor u klaar met een perfecte service tegen heldere tarieven.

medewerkers-metalura-01
productiehal-experience-center-metalura
experience-center-tuinkamer-deluxe-metalura
experience-center-windschermen-libero-metalura
experience-center-tuinkamer-balkonbeglazing-metalura

Onze Roots

Zo zijn wij ooit
klein begonnen

Metalura is in juli 2008 ontstaan vanuit een staalconstructiebedrijf in Hardinxveld-Giessendam. Hier werd gestart met het ontwerpen en produceren van slimme beglazingssystemen. De vraag naar deze producten was zo groot dat Metalura zich binnen een jaar volledig kon focussen op de installatie bij tientallen klanten. In 2012 verhuisde Metalura naar de huidige productielocatie en showroom in Alblasserdam. Sindsdien zijn er veel mooie oplossingen  aan ons assortiment toegevoegd.

bg_green

Werkwijze

Met onze werkwijze altijd een mooi resultaat

verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2
Balkon

Onze werkwijze
voor balkons

Lees meer

verkoopadviseur-glazen-windschermen-marco
Tuin

Onze werkwijze
voor tuinen

Lees meer

mat-ecuador-header

MVO

Ondernemen met hart
voor de wereld

Ons bedrijf is lid van MAF Business Club en samen maken wij belangrijke projecten mogelijk, zodat MAF‑piloten kunnen blijven vliegen.

Dankzij de vrijwilligers van Merci Ships laten we de allerarmsten Gods liefde zien door medische zorg te bieden.

Lees meer

bg_beige
over-metalura-tevreden-klanten

Referenties

Al jarenlang weten mensen
onze service te waarderen

Inmiddels bedient Metalura meer dan 1000 nieuwe klanten per jaar. Dat betekent dat er ieder jaar weer meer dan 1000 klanten extra genieten van het buitenleven, uit de wind zitten en besparen op de energierekening. Dit aantal groeit nog steeds en maakt ons enthousiast om met ons team iedere dag weer een topprestatie neer te zetten. Klanttevredenheid vinden wij extreem belangrijk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.

Bekijk referenties

bg_green

Ambassadeur worden?

Metalura is blij met uw aankoop en hopen dat u de komende jaar nog volop genieten van uw afgeschermde buitenruimte! Kent u mensen in uw omgeving die Metalura nog niet kennen en op zoek zijn naar de perfecte buitenruimte? We hopen dat u ons wilt aanbevelen bij uw buren, vrienden of kennissen en ons in contact met hen wilt brengen. Als blijk waardering ontvangt u van ons tot € 50,- per nieuwe opdracht door uw tip.

Meer informatie

Word Metalura Ambassadeur
bg_white
over-metalura-experience-center

Bezoek ons
Experience Center

Maak een afspraak

over-metalura-serviceformulier

Jarenlange garantie
Voor uw gemoedsrust

Naar serviceformulier

inspiratie-lookbook

De mooiste projecten
bekijk ons Lookbook

Naar het lookbook

bg_gray

Vacatures

Ook kwaliteit leveren?
Kom werken bij Metalura

Wil jij ook met mooie, innovatieve producten van hoge kwaliteit werken, waarmee je onze klanten elke dag zorgeloos van hun tuin, het terras en het balkon kan laten genieten? Bij Metalura houden zo’n 70 mensen zich dagelijks bezig met de ontwikkeling en realisatie van hoogwaardige producten voor het betere buitenleven. Om te kunnen blijven innoveren, willen we groeien. Bekijk ons actuele aanbod met vacatures of lees meer over werken bij Metalura.

Vacatures bekijken

werken-bij
Privacy Settings