Glazen-wandsysteem-vakantiepark-Ouddorp-Metalura

Vakantieparken

Vergroot de verhuurbaarheid

Plan uw bezoek
bg_green

Slimme oplossingen voor op uw vakantieresort

Optimaliseer uw vakantiepark met Metalura’s smaakvolle buitenoplossingen. Onze duurzame pergola's, tuinkamers, solar carports en windschermen bieden het hele jaar door bescherming tegen de weersomstandigheden. Onze oplossingen verbeteren niet alleen de gastervaring, maar voegen ook waarde toe. Door het hele jaar rond van het terras gebruik te kunnen maken zorgt u als ondernemer voor een constante inkomstenstroom. Bent u eigenaar van een vakantiehuis, dan geniet u zelf van meer comfort en een waardestijging van uw vakantiewoning.

Ontdek de oplossingen van Metalura en transformeer uw buitenruimtes tot efficiënte en aantrekkelijke verblijven. Upgrade vandaag nog uw terras en profiteer van de veelzijdigheid van Metalura’s oplossingen voor vakantieparken.

Afspraak maken

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen of uitdagingen? Uw vakantiepark of vakantiehuis is ons uitgangspunt. Voor elk project levert Metalura maatwerk. Daarmee weet u zeker dat uw terrasoverkapping, tuinkamer, glazen windscherm of glazen wandsysteem volledig afgestemd is op de situatie.

Lamellendak overkapping

In de collectie tuinkamers en pergola's vindt u ook lamellendak overkappingen. Metalura biedt u hierin drie keuzes. De Moveo, de Moveo Supreme en de Moveo Move. Nieuw is ook de pergolaoverkapping Luzia. Deze modellen zijn uitstekend toe te passen op uw terras nabij het strand of water, of als overkapping op uw terras. U hebt altijd grip op de hoeveelheid zonlicht en schaduw, dankzij de draadloos aanstuurbare lamellen in het dak. Ook bij een flinke regenbui zitten uw gasten met de lamellen gesloten nog heerlijk droog.

Serre light glas, geïsoleerd glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas voor uw tuinkamer of pergola? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer of pergola. Serre light glas draagt bij aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van de tuinkamer of pergola.

Hybride

Liever hout en aluminium combineren? Ook dat kan bij Metalura. We combineren natuurlijke elegantie en moderne verfijning in één tuinkamer. Een Metalura Hybride pergola of tuinkamer zorgt voor een perfecte symbiose. Er ontstaat een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Laat u inspireren door onze projectadviseur en bezoek Metalura.

Solardak

Met solarpanelen van Metalura maakt u van uw pergola of tuinkamer een multifunctionele ruimte. Dankzij de solardakbedekking kunt u op uw terras, op uw vakantiepark of aan de kust uw eigen energie opwekken en direct toepassen.

Orkaanbestendig

Alle glazenwandsystemen, balkonbeglazing, tuinkamers en pergola's van Metalura zijn volledig doorgetest en orkaanbestendig. Dat is in een tijd waarin de weersomstandigheden steeds extremer worden, een uiterst veilige gedachte en zeer onderscheidend. Dat geeft u rust en meer mogelijkheden om ook aan het water voor Metalura te kiezen.

Kwaliteit

Metalura werkt uitsluitend met alleen de beste materialen, geproduceerd in Nederland. Duurzaam aluminium en hoogwaardig veiligheidsglas. De duurzame aluminium overkappingen, tuinkamers en glazen wandsystemen zijn niet alleen heel mooi om te zien, ze gaan jarenlang mee. Daarnaast geven ze uw vakantiepark en vakantiewoning een luxe uitstraling en zijn heel prettig in gebruik.

Persoonlijke projectadviseur

Bij Metalura heeft u uw eigen salesadviseur, die is beschikbaar voor al uw vragen en u voorziet van advies. Voor projecten voor bijvoorbeeld horecagelegenheden, vakantieparken en restaurants heeft u uw eigen contactpersoon bij Metalura: Marco Leeuwestein. Met een ruime ervaring en brede kennis luistert hij naar uw wensen en behoeften, en adviseert hij u over de mogelijkheden. Gedurende het project van oriëntatie tot plaatsing zal hij alles begeleiden met een eigen team bij Metalura. Daardoor bent u volledig ontzorgd.

bg_green

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

bg_beige
Lamelllendak Metalura

Tuinkamer Moveo en Moveo Supreme

Luxe lamellendak

Bij Metalura ontwikkelen we hoogwaardige en stijlvolle buitenoplossingen voor horecagelegenheden. Naast pergola's en tuinkamers met een glazen dak, hebben we ook twee luxe lamellendaken in onze Optimum collectie. Met de Moveo en de Moveo Supreme geeft u uw gasten een schitterde plek om te verblijven.

In de Moveo komen buiten en binnen samen. Het lamellendak van deze tuinkamer beschikt over tot 150° draaibare lamellen. De Moveo Supreme is ontwikkeld met oog voor constructiedetails en beschikt over tot 135° draaibare lamellen. De lamellendak overkappingen bieden u een buitenruimte die u in alle weersomstandigheden kunt gebruiken. In het najaar zit u beschut en uit de wind. In de zomermaanden geniet u van de schaduw, zoals u die wilt hebben en een aangenaam briesje.

De Moveo en de Moveo Supreme kunt u uitbreiden met een glazen wandsysteem naar keuze. Onze collecties sluiten nauw aan op de behoeften en wensen van ondernemers. Laat u inspireren.

Neem contact op

De glazen wandsystemen van Metalura

Kies het perfecte glazen wandsysteem voor uw vakantiewoning

Kies uit een van onze glazen wandsystemen hierboven
Glazen-draaivouwwanden-Metalura-tabs

Glazen draai-/
vouwsysteem

Een natuurlijke overgang tussen binnen en buiten.

Bekijk dit systeem
glazen-wandsysteem-glazen-schuifwand-metalura

Glazen schuifwand

Een luxe ruimte met veel glas en licht. Een klasse apart.

Bekijk dit systeem
Steel-art-draaivouwwanden-Metalura-tabs

Steel-ART draai-/
vouwsysteem

Een compact en robuust design voor een open effect.

Bekijk dit systeem
glazen-wandsysteem-steel-art-schuifwand-metalura

Steel-ART schuifwand

Een revolutionair en ruimtelijk design.

Bekijk dit systeem
Tuinkamer serre light

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of pergola een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer-optimum-collectie-Hybride-Metalura
Solar dakbedekking Tuinkamer Optimum

Solardakbedekking

Schone, hernieuwbare
energie opwekken

Met solardakbedekking van Metalura maakt u van uw luxe pergola of tuinkamer een multifunctionele ruimte. Met solardakbedekking van Metalura kunt u schone, hernieuwbare energie opwekken door zonlicht om te zetten in elektriciteit. Solardakbedekking is een moderne en stijlvolle toevoeging aan het ontwerp van uw overkapping. De solarpanelen kunt u tegelijkertijd laten monteren als u voor uw tuinkamer kiest. Heeft u al een bestaande pergola en tuinkamer, dan kunt u daarvan het dak laten vervangen door het duurzame solarsysteem van Metalura.

Meer informatie

Windschermen

Glazen windschermen op uw terras bieden beschutting tegen wind, ze optimaliseren het comfort van uw gasten, en behouden het uitzicht op uw omgeving. Ook voegt u een eigentijdse uitstraling toe aan uw buitenruimte.

Een windscherm van hoogwaardig glas van Metalura staat garant voor optimaal comfort én van elegant design op maat. Functioneel, veilig én ook stijlvol, want dankzij het minimalistische design blijft de visuele impact van het glazen systeem beperkt. Ons windscherm is bestand tot windkracht 12.

Meer informatie
Windschermen Metalura vakantieparken horeca
bg_green
Verkoopadviseur glazen windschermen

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center of op locatie

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Collectieve plaatsingen

Uw vakantiepark terras
voorzien van glas?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw vakantiepark en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Welke mogelijkheden voor vakantieparken biedt Metalura?

Metalura biedt veel smaakvolle buitenoplossingen die uw vakantiepark optimaliseren. Zo kunt u met een terrasoverkapping of tuinkamer een gesloten ruimte creëren waardoor gasten het hele jaar door beschermd zijn tegen de weersomstandigheden. Voor het uitbreiden van een terrasoverkapping naar een tuinkamer kunt u kiezen uit transparante glazen wandsystemen of steellook glazen schuifwanden. Daarbij kunt u uw gasten zorgeloos en duurzamen laten parkeren met onze solar carports. Voor extra beschutting tegen de wind kunt u kiezen voor windschermen van Metalura.

Wat zijn de voordelen van de vakantiepark producten van Metalura?

Onze duurzame terrasoverkappingen, tuinkamers, solar carports, zonwering en windschermen bieden het hele jaar door bescherming tegen de weersomstandigheden. Met een overkapping biedt u uw gasten een comfortabele plek waar, met de toevoeging van de glazen wandsystemen, ieder seizoen genoten kan worden. Onze oplossingen verbeteren niet alleen de gastervaring, maar voegen ook waarde toe. Ze vergroten de verhuurbaarheid van uw vakantiewoningen. Door het hele jaar rond van het terras gebruik te kunnen maken zorgt u als ondernemer voor een constante inkomstenstroom. Bent u eigenaar van een vakantiehuis, dan geniet u zelf van meer comfort en een waardestijging van uw vakantiewoning. Kortom, omzetgroei gegarandeerd!

Hoelang heb ik garantie op producten van Metalura?

Uw product wordt in Nederland op maat voor u gemaakt. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Bekijk onze garantievoorwaarden.

De terrassen in mijn vakantiepark hebben afwijkende maten. Is dit mogelijk?

Bij Metalura wordt elk project op maat gemaakt. Er komt altijd een projectadviseur bij u op locatie langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig en heeft u een goed beeld van hoe uw project eruit komt te zien. Ook voor vrijblijvend advies komen we, als u dat wenst, bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken. Geen enkel ontwerp is bij Metalura te gek. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

In welke kleuren zijn de aluminium onderdelen beschikbaar?

U kunt uw vakantiepark project geheel naar eigen smaak een kleur geven. Bij zowel tuinkamers, terrasoverkapping als de windschermen heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u het aluminium afstemmen op de kleurstelling van uw terras of huisstijl.

Wordt mijn product door Metalura gemonteerd?

De montage wordt door onze ervaren montagemeesters voor u uitgevoerd. Zo weet u zeker dat uw tuinkamer, overkapping of terrasscherm goed is geplaatst en tot windkracht 12 bescherming biedt. Onze projectadviseur vertelt u hier graag meer over.

bg_gray
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design

Ons aanbod

De mooiste oplossingen voor uw buitenleven

Balkonbeglazing_DSC_0237

Balkonbeglazing

Bekijk producten
Tuinkamers_DSC_00639

Tuinkamers

Bekijk producten
Glazen_wandsystemen_DSC_0491

Glazen wandsystemen

Bekijk producten
Tuinkamer_met_steelart_DSC_4311-1

Steel-ART

Bekijk producten
Terrasoverkapping_DSC_3902-1

Pergola's

Bekijk producten
Windschermen_DSC_5383

Glazen windschermen

Bekijk producten