bg_beige

Nieuws

Windschermen-Alphen-ad-Rijn-Metalura
  • Horeca
  • Vakantieparken
  • Glazen windschermen

De voordelen van een glazen windscherm van Metalura

Als u uw buitenruimte comfortabeler en aantrekkelijker wilt maken, is een glazen windscherm een uitstekende oplossing. Metalura biedt hoogwaardige glazen windschermen die niet alleen functioneel zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk.

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
30 mei 2024
Metalura-Arioso-wit04

Geniet met een tuinkamer onbekommerd van het buitenleven.

Met een tuinkamer van Metalura geniet u van iedere zonnestraal. Ontspannen in de tuin, beschut uit de wind. Een plek om tot rust te komen.

Comfort
Een tuinkamer is een mooie, luxe ruimte met veel glas, licht en comfort. Uw garantie om deze zomer heerlijk buiten te zitten. Is het fris, dan houdt u de glazen wanden van uw tuinkamer gesloten, stijgen de temperaturen, dan zet u het glazen wandsysteem een stukje open. Is het echt mooi weer, dan kunnen de glazen panelen volledig geopend worden en zit u heerlijk buiten in uw tuinkamer.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
06 mei 2024
Glazen-draai-vouwsysteem-Hybride-Metalura
  • Tuinkamers
  • Pergola
  • Glazen wandsystemen
  • Steel-ART

Hybride: combineer het beste van twee werelden

Stel je voor: een perfecte plek in je tuin waar je kunt ontspannen, omringd door de rust van de natuur en het comfort van je eigen huis. Dat is precies wat Metalura biedt met de unieke hybride tuinkamers, waarin de warmte van hout combineert met de strakke looks van aluminium. Het resultaat is een prachtige ruimte die zowel mooi als functioneel is, en die je tuin transformeert tot een oase van rust en comfort.

De charme van hout
Hout heeft iets magisch. Het brengt een extra natuur in je tuin en geeft een gevoel van warmte en gezelligheid. De natuurlijke kleuren en texturen van hout zijn tijdloos en nodigen uit om te ontspannen en tot rust te komen.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
22 april 2024
Brasserie-Thijm_Metalura03

Genieten van licht en ruimte bij Brasserie Thijm

Onder de rook van Antwerpen hebben Christine Mees en Tim Schoeters in Schilde samen een restaurant. Daar kunnen gasten genieten van een Belgisch, Frans en Aziatisch georiënteerde keuken. 

Tim is chefkok en Christine zorgt als gastvrouw voor een vriendelijke en vlotte bediening. Gasten kunnen in elk seizoen genieten van vrij uitzicht op de tuin en de omgeving, want in de overkapping aan hun restaurant, hebben Christine en Tim een glazen wandsysteem van Metalura laten plaatsen.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
05 februari 2024
Metalura-Windscherm-Alphen01

Aangenaam buiten zitten met vrij uitzicht

Mevrouw Jaarsma koos voor een glazen windscherm rondom haar terras om de wind te reduceren. Veertien glazen panelen zorgen ervoor dat de wind op het terras vanaf het water geen vrij spel heeft en mevrouw Jaarsma wel onbeperkt van haar uitzicht kan genieten. De ene kant van haar terras is volledig open, aan de andere zijde is er een glazen deur, die ze kan openen en sluiten.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
27 december 2023
leonsmal02
  • Weetjes

Even voorstellen: Leon Smal

Leon Smal is bij Metalura een operator van de cnc-machines, waarmee de materialen met behulp van STEP-Files gefreesd worden. Begin 2023 is hij Coördinator Verspaanafdeling geworden. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden stuurt hij nu ook zijn team aan. Hij heeft veel contact met collega’s van andere afdelingen. Leon werkt bijna drie jaar bij Metalura.

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
27 november 2023
Marco_Metalura _header
  • Weetjes

Even voorstellen: Marco Gerritsen

Marco Gerritsen werkt ruim zeven jaar bij Metalura. In de assemblageruimte bereidt hij voor de monteurs alles van top tot teen voor, zodat zij op locatie bij de klant alle onderdelen bij elkaar hebben om een Metaluraproject, zoals een tuinkamer, volledig op te kunnen bouwen.

 

Lees verder
Leestijd: 2 min.
24 november 2023
No results are found.
Privacy Settings