isolatieglas-omkaderd-metalura-02
isolatieglas-omkaderd-metalura

Spelen met
Zon en Licht

Isolatieglas

Vraag gratis inspiratieboek aan

Spelen met
Zon en Licht

 

Voordelen

Extra extra extra lang
comfortabel buiten genieten

Met Metalura isolatieglas tovert u uw tuinkamer om tot een nog behaaglijkere ruimte, waardoor u extra extra extra lang kunt genieten van het buitenleven. We noemen ons HR++ isolatieglas ook wel serre-light glas, doordat met het plaatsen van geïsoleerde glaspanelen uw tuinkamer heel dicht de isolatiewaarde van een serre benadert.

Afspraak maken

Serre light glas, geïsoleerd glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

100% maatwerk

Alle glazen wandsystemen van Metalura worden op maat, speciaal voor uw project, gemaakt. Daardoor bent u verzekerd van het best passende systeem; gegarandeerd jarenlang onbezorgd genieten.

Slimme, bewegende onderdelen en profielen

Een glazen wandsysteem werkt pas echt goed en zonder problemen, als alle onderdelen en profielen op elkaar afgestemd zijn. Met Metalura bent u hiervan verzekerd; van het kleinste boutje tot de ingenieuze draai- en schuifprofielen.

Hoogwaardige tochtstrips

Glazen wandsystemen van Metalura zijn altijd voorzien van hoogwaardige tochtstrips, waardoor u gegarandeerd geen last hebt van vervelende tochtkieren.

Beste glaskwaliteit

HR++ isolatieglas heeft een ruim 52% betere isolerende werking dan enkelglas en is van 100% Nederlandse kwaliteit, gecertificeerd volgens de hoogst geldende normen. Eerlijk en duurzaam geproduceerd. 

Volglas/steellook

Alle glazen wanden die bestaan uit isolatieglas (serre-light glas), worden geleverd met een omkadering, maar zijn ook te leveren in een volle steellook uitvoering

Isolatieglas

Dit maakt isolatieglas uniek

Isolatieglas-tuinkamer-serre-metalura-1

Geen serre

Een tuinkamer is geen serre, maar de extra isolerende werking van Metalura isolatie glas zorgen er wel voor dat u nog behaaglijker van uw tuinkamer kunt genieten en u zich eigenlijk in een serre waant.

Isolatieglas-altijd-omkaderd-metalura-1

Altijd omkaderd

Doordat isolatieglas van Metalura bestaat uit 2 lagen glas, met ertussen een isolerende en afgesloten laag, is er voor de afwerking altijd rondom omkadering vereist; dit geeft uw glazen wand een extra luxe uitstraling.

Isolatieglas-meer-ruimte-metalura-1

Meer ruimte

Met een tuinkamer of buitenruimte met isolatieglas creëert u extra leefruimte die het hele jaar door comfortabel en energiezuinig is. Geniet van uw tuin, ongeacht het weer!

Isolatieglas-stijlvol-metalura-1

Stijlvol

Isolatieglas in je pergola biedt niet alleen warmte en comfort, maar voegt ook een strakke, moderne uitstraling toe aan je buitenruimte. Stijlvol en functioneel, het hele jaar door!

Isolatieglas-maatwerk-metalura-1

Perfect maatwerk

Metalura levert altijd perfect maatwerk, met oplossingen voor elke wens. Ook isolatieglas past binnen alle mogelijkheden, voor een stijlvolle en comfortabele pergola. Altijd precies zoals jij het wilt.

afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

bg_beige

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

Tips bij de aankoop van een glazen wandsysteem

Wilt u uw balkon, uw bestaande of nieuwe overkapping voorzien van een glazen wandsysteem, of staat u op het punt een complete tuinkamer aan te schaffen? Dan zult u al snel tot de ontdekking komen dat u kunt kiezen uit verschillende type glazen wandsystemen van verschillende merken en aanbieders.

Van heel goedkoop tot stevig geprijsd.

Maar wat is nu de beste keuze in uw situatie en waar moet u op letten? Download het whitepaper met 10 tips die u helpen om de beste keuze te maken.

Aanvraag GWS Flyer
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring en de Algemene Voorwaarden

10 tips bij de aankoop van een glazen wandsysteem

bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Metalura-Tuinkamer-dakterras01
Klantverhalen

Drie nieuwe tuinkamers op het dakterras in Kampen

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

bg_beige
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Isolatieglas

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen wandsysteem aan de slag gaan.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

balkonbeglazing-goes-metalura-10-12
 • Balkonbeglazing

Metalura komt naar u toe

Leestijd: 2 min.
05 mei 2023
Groen balkon metalura
 • Tuinkamers
 • Pergola
 • Balkonbeglazing

Hoe houdt u het op uw balkon of in uw tuinkamer koel?

Leestijd: 2 min.
07 juli 2022
Beatrixhof40
 • Balkonbeglazing

Ik maak van mijn balkon als het ware een serre

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023

Op zoek naar buitenleven inspiratie?

Vraag ons Gratis inspiratieboek aan

allure-voorjaar-2024-s12-metalura Vraag aan!
Privacy Settings