Steel-art schuifwand - Metalura
glazen wandsystemen - Metalura
Tuinkamer met glas schuifwandsysteem

Groots genieten
met Metalura

Steel-ART schuifwand

Vraag gratis inspiratieboek aan

Groots genieten
met Metalura

Exclusieve uitstraling

De exclusieve uitstraling van Steel-ART glazen schuifwanden is een meerwaarde voor uw woning, overkapping of buitenverblijf. U creëert een comfortabele ruimte, die u kunt afsluiten als de weersomstandigheden zich er even niet voor lenen om buiten te zijn, maar u toch wilt genieten van het buitenleven. Steellook schuifdeuren kennen een ongekend bedieningsgemak. Met Steel-ART schuifwanden geniet u van een ongekend ruimtegevoel in smaakvol design.

Afspraak maken

Uniek geconstrueerd

De steellook glazen schuifwand van Metalura verwijst met zijn “steel look” naar de industriële designperiode tijdens de jaren ‘20 en ‘30. Topkwaliteit aluminium gecombineerd met topdesign voor een unieke uitstraling van uw terrasoverkapping, veranda of kapschuur. De profielen op de glazen panelen zijn van massief aluminium en door- en door geboord. Dit zorgt voor een solide constructie en robuuste uitstraling.

Roedeverdeling naar keuze

Steel-ART schuifwanden van Metalura bieden onbeperkte vrijheid. Bepaal zelf de roedeverdeling op de glazen panelen en creëer zo uw eigen unieke design. Een productadviseur kijkt graag met u mee voor de perfecte balans en oplossing in uw situatie.

Altijd 100% maatwerk

Voordat uw Steel-ART schuifwand op maat bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw project er uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Daarna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Hierdoor blijft het aanzicht van de roedes over de gehele schuifwand in verhouding. Lees hier meer over onze werkwijze.

Meenemers standaard

Steellook glazen schuifwanden zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel openen en sluiten.

Speciale onderrail

Net zoals bij de draai-/vouwsystemen is de onderrail voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt.

Orkaanbestendig

Zeer onderscheidend is dat de Steel-ART schuifwanden volledig doorgetest en orkaanbestendig zijn. In een tijd waar de weersomstandigheden steeds extremer worden, is dit een veilige gedachte.

Uniek kozijnsysteem

Steel-ART by Metalura

 

steel-art-schuifwanden-dicht-metalura
steel-art-schuifwanden-open-metalura

Steel-ART schuifwand

Specificaties en opties

steel-art-schuifwand-constructie-metalura-04

Geleideborstels

Speciale geleideborstels in de bovencassette voor een geruisloze loop, minder slijtage en contactgeluiden.

steel-art-schuifwand-eenvoudige-bediening-metalura-01

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

Glazen-wandsystemen-schuifwanden-steelart-duurzaam-02

Geen kans op lekken

Er bevindt zich rubber tussen de profielen op het glas waardoor een solide geheel ontstaat dat niet lekt en niet los kan gaan.

Glazen-wandsystemen-schuifwanden-steelart-open-effect-metalura-02

“The feeling of real steel”

De hoogte van de roedes is 4 cm, solide aluminium, speciaal gecoat zodat het eruitziet en aanvoelt als echt staal.

bg_green
afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

bg_beige

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

Tips bij de aankoop van een glazen wandsysteem

Wilt u uw balkon, uw bestaande of nieuwe overkapping voorzien van een glazen wandsysteem, of staat u op het punt een complete tuinkamer aan te schaffen? Dan zult u al snel tot de ontdekking komen dat u kunt kiezen uit verschillende type glazen wandsystemen van verschillende merken en aanbieders.

Van heel goedkoop tot stevig geprijsd.

Maar wat is nu de beste keuze in uw situatie en waar moet u op letten? Download het whitepaper met 10 tips die u helpen om de beste keuze te maken.

Aanvraag GWS Flyer
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring en de Algemene Voorwaarden

10 tips bij de aankoop van een glazen wandsysteem

bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

De_Luxe-NL01
algemeen

Alles is gewoon goed

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

bg_beige
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Steel-ART schuifwand

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Steel-ART aan de slag gaan.

Veelgestelde vragen

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over glazen wandsystemen en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een Steel-ART schuifwand van Metalura?

Steel-ART van Metalura verwijst met zijn “steel look” naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30. De Steel-ART glazen wanden zijn toepasbaar in vrijwel iedere situatie en elk type overkapping. Met Steel-ART geniet u 365 dagen per jaar van uw tuinkamer of terrasoverkapping. De exclusieve uitstraling van Steel-ART slimme beglazing is een meerwaarde voor uw woning.

Waarom kies ik voor een Steel-ART schuifwand van Metalura?

Een Steel-ART schuifwand van Metalura onderscheidt zich door een unieke en moderne steellook. Een speciale poedercoating zorgt voor het steellook effect. Steel-ART schuifwanden zijn uitermate geschikt als in uw overkapping of buitenverblijf een constructie met het glazen draai-/vouwsysteem niet mogelijk is. De glaswand bestaat uit 8 mm veiligheidsglas met structuur gecoat aluminium. Bij een Steel-ART schuifwand is de roedeverdeling vastgelegd. De schuifwand is in drie kleuren beschikbaar.

Hoeveel kost een Steel-ART schuifwand?

Om een Steel-ART schuifwand volledig naar wens te realiseren, wordt elk systeem op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie van een glazen wandsysteem vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Metalura komt altijd bij u thuis langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig en heeft u een goed beeld van hoe uw terras, tuinkamer of buitenverblijf eruit komt te zien. Ook voor vrijblijvend advies komen we, als u dat wenst bij u thuis, om de mogelijkheden te bespreken.

Heb ik een vergunning nodig om een Steel-ART schuifwand te plaatsen?

Voor een Steel-ART schuifwand heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Kan ik een Steel-ART schuifwand zelf monteren?

Montage van uw Steel-ART schuifwand vindt plaats door het eigen montageteam van Metalura. Zij zullen het Steel-ART wandsysteem op afgesproken datum, vakkundig en snel bij u plaatsen.

Hoe onderhoud ik mijn Steel-ART schuifwand van Metalura?

Een Steel-ART wandsysteem van Metalura is een duurzaam product en behoeft weinig onderhoud. De glaspanelen kunt u zelf wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel of door een glazenwasser laten wassen. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw systeem na te kijken.

Hoelang heb ik garantie op een Steel-ART schuifwand?

De Steel-ART schuifwanden van Metalura worden in Nederland op maat voor u gemaakt. Hierdoor heeft de constructie en spontane ruitbreuk van gehard glas een lange garantie van 10 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

heerhugowaard-metalura_header_01_798x0
 • Glazen wandsystemen

De welbekende glazen draai-/vouwsystemen van Metalura zijn vernieuwd

Leestijd: 2 min.
03 mei 2023
Metalura-tuinkamer-klantverhaal00
 • Tuinkamers

We genieten voor 200% van onze tuinkamer

Leestijd: 2 min.
14 oktober 2022
Metalura-Glazenschuifwand-Weids01
 • Glazen wandsystemen
 • Steel-ART

Een weids panorama met de glazen schuifwanden van Metalura

Leestijd: 2 min.
03 januari 2024

Interesse in een Metalura product?

Vrijblijvend een prijsindicatie!

calculatie-offerte-prijsindicatie-metalura Offerte aanvragen
Privacy Settings