balkon-campage-mei2022-metalura

Metalura balkonbeglazing: een premium keuze!

28 juli 2022
Leestijd: 2 min.

Elke dag genieten van mooi uitzicht op de omgeving? Een balkon komt nog beter tot zijn recht als u er gebruik van kan maken wanneer u dat wilt. Daarom heeft Metalura vier typen balkonbeglazing ontwikkeld. Zo bieden we u een passende oplossing in elke situatie.

Stijlvolle oplossing
Met de hoogwaardige glassystemen van Metalura voor uw balkon zit u op elk gewenst moment aangenaam uit de wind en dempt u omgevingsgeluid. Kaderloos balkonglas is modern, onderhoudsarm en duurzaam. Een stijlvolle oplossing voor uw balkon of dakterras.

Met onze premium glazen wandsystemen vergroten we uw leefruimte. Ons balkonglas is bestand tegen windkracht 12. Het ontwerp en de engineering hebben we in eigen huis!

Met balkonbeglazing van Metalura zit u gegarandeerd comfortabel uit de wind.

balkon-balustrade-balkon-vrij-uitzicht-metalura

Vrijheid
Met balkonbeglazing van Metalura zit u gegarandeerd comfortabel uit de wind. Met verdiepingshoge beglazing creëert u een eigen balkonkamer. U geniet het hele jaar van een wind- en regenvrij balkon, dat u op elk gewenst moment kunt gebruiken. De buitenmeubels kunt u het hele jaar laten staan. Bij mooi weer zet u de balkonbeglazing open om zelf de temperatuur te reguleren.

metalura-balkonbeglazing-blog1
metalura-balkonbeglazing-blog2
metalura-balkonbeglazing-blog3
metalura-balkonbeglazing-blog4

Hoogwaardige materialen
Metalura maakt uitsluitend gebruik van veiligheidsglas dat door de speciale bevestiging windkracht 12 kan doorstaan. De op maat gemaakte glazen wanden schuiven eenvoudig open en dicht, wat ervoor zorgt dat u in weer en wind van het uitzicht kunt genieten. U heeft minder geluidshinder van het verkeer dat over de weg voorbijkomt. Afhankelijk van de glasdikte is het mogelijk om 18 tot 26 decibel geluid weg te filteren. U bespaart ook op de energiekosten, omdat er minder warmte verloren gaat. In de zomermaanden als het aangenaam weer is, schuift u de beglazing eenvoudig open en houdt u controle over de temperatuur.

balkon-afscherming-glas-01
Groen balkon metalura

Verschillende typen balkonglas
Metalura beschikt over vier verschillende type beglazing; beglazing op de balustrade van het balkon, verdiepingshoge beglazing, windschermen of een complete tuinkamer op het balkon. Met Metalura creëert u gegarandeerd meer woon- en leefruimte, maar behoudt u een volledig open effect op het balkon. Naast een extra fysieke ruimte en meer wooncomfort, zorgt balkonbeglazing ook voor een waardevermeerdering van de woning.

 

 

 

 

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings