Metalura-glazenwandsysteem0- Steel-art

Dit najaar genieten van uw glazen wandsysteem

05 oktober 2022
Leestijd: 2 min.

De dagen worden korter en de temperaturen dalen. Overdag kunnen op een mooie dag de glazen wandsystemen nog wel open. Zodra de zon even schijnt is het al gauw aangenaam achter het glas in de tuinkamer of in uw buitenverblijf. Maar staat er een windje of is de zon weg, dan koelt het gauw af op het terras.

 

Wind- en waterdicht
Een buitenverblijf zonder glazen wanden kunt u eenvoudig uitbreiden met een glazen wandsysteem. De ruimte wordt dan wind- en waterdicht en wordt uw ruimte een plek waar u het hele jaar aangenaam kunt verblijven. Een groot voordeel is dat de glazen wandsystemen direct monteerbaar zijn. Metalura heeft korte levertijden en u kunt dit najaar direct genieten.

Steel-ART kenmerkt zich door een fraaie vormgeving en een uitmuntende kwaliteit.

Metalura-glazenwandsysteem - steel-art-2

Glazen wandsysteem
Glazen wandsystemen zorgen voor nieuwe mogelijkheden, zonder verlies van uw panorama. Perfect op maat en voor elk weertype geschikt. Bij Metalura hebben we twee verschillende systemen ontwikkeld, een draai-/vouwsysteem en schuifwanden. Beide typen glazen panelen zijn zowel in transparant glas als in Steel-ART beschikbaar.

 

 

 

Transparant glas
Een glazen wandsysteem van Metalura onderscheidt zich door de kwaliteit en de zorgvuldige afwerking. Dankzij het doordachte transparante design behoudt u altijd een open effect. Ook als de panelen gesloten zijn. De glazen wanden hebben geen verticale stijlen en de horizontale profielen inclusief de onderrail zijn in verschillende RAL-kleuren leverbaar. De glasdikte is in verschillende maten beschikbaar.

 

Metalura-glazenwandsysteem-steel-art01
Metalura-glazenwandsysteem003

Steel-ART wandsysteem
Een Steel-ART wandsysteem van Metalura kenmerkt zich door een fraaie vormgeving en een uitmuntende kwaliteit. De stijl van steellook combineert ook uitstekend met natuurlijke materialen, zoals hout. Steel-ART bestaat uit veiligheidsglas gecombineerd met hoogwaardig aluminium in een steellook design. De Steel-ART schuifwanden zijn net als de transparante schuifwanden beschikbaar in een drie-, vijf- en een zevenspoor, daarmee kunt u een zeer grote opening in uw overkapping overbruggen.

 

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings