Metalura-alles in eigen huis2

Alles in eigen hand

02 juni 2022
Leestijd: 2 min.

Bij Metalura zijn we gemotiveerd om ons elke dag verder te ontwikkelen. We willen blijven innoveren om nog betere buitenleven producten maken. Dat kan mede doordat wij alles in eigen huis op een centrale plek bij elkaar hebben.

Naast het Experience Center in Alblasserdam bevinden zich beide fabrieken. Rondom deze productielocaties hebben ook de engineers, de planners, de projectadviseurs en alle andere collega’s hun kantoren. Onze montagemeesters verzamelen zich elke dag in Alblasserdam, daardoor hebben we als collega’s korte lijnen en zijn we dagelijks met elkaar in gesprek. Dat maakt het werken niet alleen erg leuk, het is ook efficiënt. Zo kunnen we bij Metalura sneller stappen maken.

We maken graag gebruik van de kennis die bij onze partners aanwezig is

Metalura-alles in eigen huis3

Een specifieke vraag of wens van een bezoeker in ons Experience Center, kunnen we direct onderzoeken bij een engineer of een productiemedewerker in de fabriek kan de bezoeker laten zien wat er allemaal mogelijk is.

Daarnaast werken we ook met Nederlandse leveranciers samen om altijd dezelfde kwaliteit te kunnen leveren. Bij Metalura hebben we veel contact met onze leveranciers, daar kunnen we veel van leren, zij maken ook ontwikkelingen door. Een voorbeeld hiervan is de samenwerking sinds 2009 met LOA Deege, een bedrijf uit Klundert dat de voorbehandeling en poedercoating verzorgt van de profielen van Metalura. We maken graag gebruik van de kennis die bij onze partners aanwezig is. Dit geldt ook voor Steinfort, onze glasleverancier. We spreken veel over innovatie. Wat kan je nog meer met glas, welke ontwikkelingen zitten er in glas en hoe kunnen we met Metalura hier gebruik van maken?

 

 

Metalura-alles in eigen huis
Metalura-alles in eigen huis1

Bij Metalura luisteren we ook goed naar onze klanten, daar leren we ook van. Soms is er een extra behoefte en kijken we of we die ook kunnen vervullen. Dat is innoveren. En ook durven te proberen. Bij Metalura is niets gek genoeg.

 

 

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook