Glazen schuifwand steellook
Glazen schuifwand steellook Metalura
Steellook glaswand
Steellook glaswand Metalura
Steellook glazen schuifwand
Steellook glazen schuifwand Metalura

Glazen schuifwand steellook

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor glazen schuifwand steellook van Metalura

Voordelen

Overweegt u een glazen schuifwand met steellook uitstraling aan te schaffen? Een uitstekende keuze, want dit design is een meerwaarde voor uw woning, pergola of buitenverblijf. U creëert een comfortabele ruimte, die u kunt afsluiten als de weersomstandigheden zich er even niet voor lenen om buiten te zijn, maar u toch wilt genieten van het buitenleven. Een glazen schuifwand in een steellook design kent een ongekend bedieningsgemak. Met Steel-ART schuifwanden geniet u van een ongekend ruimtegevoel in smaakvol design.

Afspraak maken

Uniek geconstrueerd

Een glazen schuifwand steellook (of ook wel een steellook schuifdeur) van Metalura verwijst met zijn “steel look” naar de industriële designperiode tijdens de jaren ‘20 en ‘30. Topkwaliteit aluminium gecombineerd met topdesign voor een unieke uitstraling van uw terrasoverkapping, veranda of kapschuur. De profielen op de glazen panelen zijn van massief aluminium en door- en door geboord. Dit zorgt voor een solide constructie en robuuste uitstraling.

Roedeverdeling naar keuze

De steellook schuifwand van Metalura biedt onbeperkte vrijheid. Bepaal zelf de roedeverdeling op de glazen panelen en creëer zo uw eigen unieke design. Een productadviseur kijkt graag met u mee voor de perfecte balans en oplossing in uw situatie.

Altijd 100% maatwerk

Voordat uw steellook schuifwand op maat bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw balkon, overkapping of tuinkamer eruit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Daarna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Meenemers standaard

Steellook schuifwanden zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel openen en sluiten.

Speciale onderrail

Net zoals bij de draai-/vouwsystemen is de onderrail van een steellook glaswand voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt. Zo kunt u altijd genieten met steellook schuifwanden voor buiten.

Glazen wandsystemen

Glazen schuifwand steellook 

steel-art-schuifwand-constructie-metalura-04

Geleideborstels

Speciale geleideborstels in de bovencassette voor een geruisloze loop, minder slijtage en contactgeluiden.

steel-art-schuifwand-eenvoudige-bediening-metalura-01

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

Glazen-wandsystemen-schuifwanden-steelart-duurzaam-02

Geen kans op lekken

Er bevindt zich rubber tussen de profielen op het glas waardoor een solide geheel ontstaat dat niet lekt en niet los kan gaan.

Glazen-wandsystemen-schuifwanden-steelart-open-effect-metalura-02

“The feeling of real steel”

De hoogte van de roedes is 4 cm, solide aluminium, speciaal gecoat zodat het eruitziet en aanvoelt als echt staal.

De vrijheid om zelf uw roedeverdeling te kiezen

Steel-ART van Metalura

Steel-ART van Metalura geeft u de vrijheid om zelf de indeling van de roedes te bepalen. Zo heeft u de keuze uit omkaderd glas, waarbij u volledig doorzicht naar buiten behoudt. Voor een industriële vormgeving kunt u kiezen voor meerdere roedes. De indeling van deze roedes is aanpasbaar op de stijl van uw woning en kozijnen, zoals symmetrisch of juist een asymmetrische verdeling. Daarnaast is slechts één enkele roede ook een mogelijkheid voor een extra ruimtelijk effect. Steel-ART van Metalura is uiterst duurzaam. Doordat de aluminium Steel-ART profielen op het glas doorboord zijn gemonteerd en niet gelijmd, zijn deze glazen panelen extra solide. 

Metalura Steel-ART omkaderd
Metalura Steel-ART enkele roede
Metalura Steel-ART meerdere roedes
Metalura Steel-ART eigen design

Uniek kozijnsysteem

Steel-ART by Metalura

De exclusieve uitstraling van Steellook glazen schuifwanden is een meerwaarde voor uw woning, overkapping of buitenverblijf.

steel-art
steel-art-2
steellook schuifwand

Wat is een steellook schuifwand?

De steellook schuifwand is een alternatief van de stalen deur. Steellook bestaat uit topkwaliteit aluminium dat wordt gecombineerd met een topdesign voor een unieke uitstraling van uw terrasoverkapping, veranda of kapschuur en verwijst naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30. Het verschil tussen een steellook glazen schuifwand en eeen glazen schuifwand staal zit hem in het gewicht, steellook is namelijk een stuk lichter. De glazen schuifwanden van Metalura in een steellook design kennen daardoor een groot bedieningsgemak waardoor het glazen schuifwandsysteem gemakkelijk en snel is te openen.

Steellook trend

Steellook is een onmisbare trend en helemaal van deze tijd. Een steellook schuifwand is minimalistisch en strak en past daardoor perfect binnen de industriële trend. Met een glazen schuifwand van staal geeft u uw overkapping en tuin een moderne, strakke en chique uitstraling. Daarnaast staat het zeer sfeervol en past de glazen schuifwand industrieel goed bij een houten veranda, maar ook bij een aluminium veranda. De glazen schuifwand zwart van Metalura geeft u een ongekend ruimtegevoel in een smaakvol design.

steellook schuifwand veranda

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glazen schuifwand steellook

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen schuifwand steellook aan de slag gaan.

Ga voor een steellook schuifwand op maat

Bij Metalura bent u te allen tijde verzekerd van 100% maatwerk. De omkadering van de steellook schuifwand veranda ligt vast, maar u kunt de verdeling van de panelen zelf bepalen. De glazen schuifwanden bestaan uit gehard veiligheidsglas met een dikte van 8 mm. En dankzij de industriële glazen schuifwand onder uw overkapping kunt u zelfs tot in de late avonduurtjes optimaal genieten van uw tuin!

steellook schuifwand op maat
afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over steellook glazen schuifwanden en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een steellook glazen schuifwand van Metalura?

Een steellook glazen schuifwand (of ook wel een steellook schuifdeur) van Metalura kenmerkt zich door de combinatie van een stalen uitstraling met het comfort van glas. Hiermee vervaagt u de grens tussen binnen en buiten zonder in te leveren op stijl of functionaliteit. De steellook glaswanden worden op maat voor u gemaakt waardoor ze zowel in een nieuwe als bestaande overkapping te plaatsen zijn.

Wat zijn de voordelen van steellook glazen schuifwanden?

Steellook glazen schuifwanden zijn de ideale oplossing voor situaties op plekken waar een constructie met glazen draai- en vouwsystemen niet mogelijk is. Bij Metalura zijn de rails voor de glazen schuifwanden beschikbaar in een vijfspoor of zelfs een zevenspoor voor de grotere overkappingen of buitenverblijven. Hiermee behoudt u een vrij gevoel met een volledig uitzicht op de omgeving. Het glas is 100% transparant en 10 mm dik, met een solide schuifsysteem voor een soepele geleiding. De steellook schuifwanden zijn toepasbaar in vrijwel elke situatie, want bij Metalura heeft u altijd een glazen schuifwand op maat.

Hoe onderhoud ik mijn steellook glazen schuifwanden van Metalura?

Een steellook glazen schuifwand van Metalura is een duurzaam product en behoeft weinig onderhoud. De glaspanelen kunt u zelf wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel of door een glazenwasser laten wassen. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw glazen schuifwanden te controleren.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Metalura komt altijd bij u thuis langs om de situatie te beoordelen en in te meten. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Daarna maken we een 3D ontwerp tot op de centimeter nauwkeurig en heeft u een goed beeld van hoe uw terras, tuinkamer of buitenverblijf eruit komt te zien. Ook voor vrijblijvend advies komen we, als u dat wenst bij u thuis, om de mogelijkheden te bespreken.

Heb ik een vergunning nodig om steellook glazen schuifwanden te plaatsen?

Voor steellook glazen schuifwanden heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Wat kost een steellook glazen schuifwand van Metalura?

Om glazen schuifwanden volledig naar wens te realiseren, wordt elk systeem op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie van een steellook glazen schuifwand vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Kan ik de steellook glazen schuifwanden zelf monteren?

Montage van uw steellook glaswand vindt plaats door het eigen montageteam van Metalura. Zij zullen het glazen wandsysteem op afgesproken datum, vakkundig en snel bij u plaatsen.

Metalura legt uit

Instructievideo's

Bij Metalura streven we ernaar om uw buitenbeleving naar een hoger niveau te tillen. Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van onze producten, hebben we een uitgebreide verzameling instructievideo's samengesteld. Onze instructievideo's zijn bedoeld om u stap voor stap te begeleiden bij het gebruik van onze duurzame producten, zoals onze glazen draai-/vouwsystemen (zo ook Steel-ART draai-/vouwsystemen), tuinkamers en balkonbeglazing.

instuctievideo-ventilatiebeugel-metalura

Instructievideo

Hoe gebruikt u de ventilatiebeugel?

instuctievideo-storm-metalura

Instructievideo

Wat te doen met storm?

instuctievideo-panelen-schuiven-metalura

Instructievideo

Hoe krijgt u een paneel goed door de hoeken?

instuctievideo-glasstrip

Instructievideo

Hoe plaatst u een glasstrip?

instuctievideo-vastzetbeugel-metalura

Instructievideo

Hoe gebruikt u een vastzetbeugel?

Bekijk alle instructievideo's

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Harderwijkbalkonbeglazing02
  • Balkonbeglazing

Balkonbeglazing in Harderwijk

Leestijd: 2 min.
06 april 2022
Beatrixhof30
  • Balkonbeglazing

Binnenkijken in de Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
Balkonbeglazing-interview-familie-Borsje-01
  • Balkonbeglazing
  • Inspiratie

Interview met familie Borsje in Capelle aan den IJssel

Leestijd: 2 min.
13 mei 2021
Privacy Settings