Balkonbeglazing_Neerlandia_Maassluis-Metalura2

Balkonbeglazing van topkwaliteit

26 april 2024
Leestijd: 2 min.

Balkonbeglazing met het draai-/vouwsysteem geeft u de volledige flexibiliteit in de indeling van uw panelen. Ook volgt dit systeem de vorm van uw balkon, vierkant, rechthoekig of rond. Het draai-/vouwsysteem is door Metalura zelf ontwikkeld en is het beste van het beste onder alle soorten balkonbeglazing. De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek van uw balkon te plaatsen.

Veilig
De aluminium profielen bestaan uit een feilloos werkend systeem waarmee u de glazen panelen van veiligheidsglas eenvoudig kunt openen en sluiten. Het systeem is uitgebreid getest en veilig in gebruik tot windkracht 12. Metalura kiest altijd voor een windlastberekening zodat uw balkonbeglazing op uw balkon perfect gemonteerd is en u geniet van jarenlang en veilig gebruik.

Geniet van volledige flexibiliteit met glazen balkonbeglazing
Wilt u de ultieme vrijheid ervaren op uw balkon? Balkonbeglazing met het draai-/vouwsysteem geeft u de volledige flexibiliteit in de indeling van uw panelen. Ook volgt dit systeem de vorm van uw balkon, vierkant, rechthoekig of rond. Het draai-/vouwsysteem is door Metalura zelf ontwikkeld en is het beste van het beste onder alle soorten balkonbeglazing. De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek van uw balkon te plaatsen.

Vrijheid
Onze glazen panelen zijn perfect sluitend en volledig wegklapbaar, waardoor u ze in één hoek van uw balkon kunt plaatsen. Onze balkonbeglazing is transparant met ruimtebesparende slimfitprofielen en gemaakt van oersterk, gehard veiligheidsglas. Of u nu een recht balkon hebt of een balkon met een ronde vorm, onze panelen zijn beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Balkonbeglazing met het draai-/vouwsysteem geeft u de volledige flexibiliteit in de indeling van uw panelen.

Balkonbeglazing_Neerlandia_Maassluis-Metalura1

Gebruiksgemak
Bij Metalura vinden we gebruiksgemak erg belangrijk. Daarom hebben we een systeem ontworpen dat gemakkelijk te openen is. Met slechts een simpele handbeweging open je het eerste paneel van de opvouwbare balkonbeglazing en draait u dit paneel 90 graden. Vervolgens kunt u de andere panelen soepel verschuiven en draaien, waardoor het systeem binnen een minuut helemaal open staat. En als u toch nog wat wind uit een bepaalde hoek wilt blokkeren, kunt u ervoor kiezen om een deel van de balkonbeglazing gesloten te houden.

Maatwerk
Dankzij één enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang op uw balkon, waardoor u volledig zicht hebt op uw omgeving. Een ongekend gevoel van vrijheid! Omdat iedere situatie uniek is, zijn onze glazen balkonbeglazingen altijd maatwerk. Onze adviseurs komen daarom bij u langs om uw balkon te bekijken en uw wensen te bespreken. In bijna alle situaties is het mogelijk om opvouwbare balkonbeglazing te plaatsen, en we bieden verschillende mogelijkheden en opties die u kunt kiezen, afhankelijk van uw situatie:

  • Een gedeelte vast glas
  • 8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas
  • Recht of gesegmenteerd systeem
  • Extra brede loopdeur met ergonomisch slot
  • Verzonken onderrails
  • Extra versteviging
  • Terrasverwarmer

Wilt u meer weten? Maak dan een afspraak voor een gesprek in ons Experience Center of nodig Metalura thuis bij u uit.

Balkonbeglazing_Neerlandia_Maassluis-Metalura3
Balkonbeglazing_Neerlandia_Maassluis-Metalura4
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings