Hero-slider-werkwijze-tuin-metalura-1
bg_green

7 stappen naar de ideale
oplossing voor in en rondom uw tuin

Geef uw huis een extra ruimte. En geef uw beleving een extra dimensie. Metalura maakt en installeert glassystemen op maat; voor elk terras, tegen de achtergevel of vrijstaand in uw tuin. Zo creëren we nieuwe mogelijkheden: schuif de panelen open en laat een briesje binnen, of sluit alles in een handomdraai af om de temperatuur aan te passen zonder het panorama te verliezen.

Stap 1

Interesse en
contact

Bent u benieuwd naar wat er in uw situatie mogelijk is, hoe dat gerealiseerd kan worden en in welke prijsrichting u moet denken? We vertellen u graag wat u van ons kunt verwachten als u voor een tuinkamer, pergola, windschermen of glazen wandsystemen van Metalura kiest. U bent van harte welkom in ons Experience Center in Alblasserdam of we komen graag bij u thuis voor een afspraak aan huis.

Virtuele Experience Center bekijken
Stap1-werkwijze-tuin-interesse-contact-1

Stap 2

Afspraak en
demonstratie

Na het eerste contact, komt onze adviseur graag bij u thuis om de situatie ter plekke te bekijken. Hij kan u dan gericht van advies voorzien en direct al uw vragen beantwoorden. In ons Experience Center kunt u alle modellen van Metalura op ware grootte ervaren.

Stap2-werkwijze-tuin-afspraak=demonstratie-1

Stap 3

Calculatie en
offerte

De prijs van uw systeem is maatwerk. Wij zorgen dat u binnen één week een helder gespecificeerde offerte ontvangt, geheel vrijblijvend. Op verzoek nemen we deze graag samen met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen
Stap3-werkwijze-tuin-calculatie-offerte

Stap 4

Toestemming en
vergunning

Misschien is in uw situatie eerst toestemming nodig van één of meer externe partijen, zoals een Vereniging van Eigenaren (VvE), gemeente en/of een architect. Wij adviseren en helpen graag om de benodigde toestemmingen en vergunningen te verkrijgen

Stap4-werkwijze-tuin-toestemming-vergunning

Stap 5

Planning en
productie

Zodra we samen tot een overeenkomst komen, gaat de productie van start. We maken eerst een afspraak om alles nauwkeurig bij u in te meten. Daarna tekenen we het complete ontwerp op maat uit, om vervolgens alles met de grootst mogelijke precisie te produceren in onze eigen fabriek. Ook stemmen we een montagedatum met u af.

Stap5-werkwijze-balkon-planning-productie

Stap 6

Realisatie en
oplevering

Ons montageteam komt op de afgesproken datum langs om uw systeem vakkundig te monteren. Zodra alles naar tevredenheid is gerealiseerd, krijgt u ons garantiecertificaat

Bekijk onze montagevideo
Stap6-werkwijze-tuin-realisatie-oplevering

Stap 7

Service en
garantie

Wij bieden u standaard tien jaar garantie op glas en constructie, vijf jaar op de coating en één jaar op alle bewegende delen. Uiteraard staan we ook na de garantieperiode altijd voor u klaar met een perfecte service tegen heldere tarieven

Serviceformulier
Stap7-werkwijze-tuin-service-garantie

Samen het stappenplan doorlopen?

bg_white
brochures-voorjaar-2024-s29-metalura
Brochures

Vraag onze
Gratis brochures aan

Direct aanvragen

allure-voorjaar-2024-s29-metalura
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

Privacy Settings