Glazen schuifdeur zwart
Glazen schuifdeur zwart Metalura
Zwarte glazen schuifwand
Zwarte glazen schuifwand Metalura
Glazen schuifwand zwart
Glazen schuifwand zwart Metalura

Glazen schuifwand zwart

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor een Glazen schuifwand zwart van Metalura

Voordelen

Een glazen schuifwand die mooi zwart is van kleur, daarvoor moet u bij Metalura zijn. Met de exclusieve uitstraling van Steel-ART wanden geeft u uw buitenverblijf iets extra’s. Het wordt een plek waar binnen en buiten samenkomen en waar u geen last heeft van welke weersomstandigheden dan ook. De schuifwanden kennen verder een ongekend bedieningsgemak, bovendien profiteert u met een Steel-ART glazen schuifwand van een ongekend ruimtegevoel in smaakvol zwart design.

Afspraak maken

Serre light glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

Diverse RAL-Kleuren

De Steel-ART profielen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan RAL-kleuren, waaronder ook wit en brons. Hierdoor kunt u de Steel-ART profielen moeiteloos aanpassen aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Uniek geconstrueerd

De steellook glazen schuifwand van Metalura verwijst met zijn “steel look” naar de industriële designperiode tijdens de jaren ‘20 en ‘30. Topkwaliteit aluminium gecombineerd met topdesign voor een unieke uitstraling van uw terrasoverkapping, veranda of kapschuur. De profielen op de glazen panelen zijn van massief aluminium en door- en door geboord. Dit zorgt voor een solide constructie en robuuste uitstraling.

Roedeverdeling naar keuze

Steel-ART van Metalura biedt onbeperkte vrijheid. Bepaal zelf de roedeverdeling op de glazen panelen en creëer zo uw eigen unieke design. Een productadviseur kijkt graag met u mee voor de perfecte balans en oplossing in uw situatie.

Altijd 100% maatwerk

Voordat uw Steel-ART op maat bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw balkon er uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Daarna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Hierdoor blijft het aanzicht van de roedes over de gehele schuifwand of draai-vouwsysteem in verhouding. Lees hier meer over onze werkwijze.

Meenemers standaard

Steellook glazen schuifwanden zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel openen en sluiten.

Speciale onderrail

Net zoals bij de draai-/vouwsystemen is de onderrail voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt.

Glazen schuifwand in het zwart 

Specificaties en opties

steel-art-schuifwand-constructie-metalura-04

Geleideborstels

Speciale geleideborstels in de bovencassette voor een geruisloze loop, minder slijtage en contactgeluiden.

steel-art-schuifwand-eenvoudige-bediening-metalura-01

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

Glazen-wandsystemen-schuifwanden-steelart-duurzaam-02

Geen kans op lekken

Er bevindt zich rubber tussen de profielen op het glas waardoor een solide geheel ontstaat dat niet lekt en niet los kan gaan.

Glazen-wandsystemen-schuifwanden-steelart-open-effect-metalura-02

“The feeling of real steel”

De hoogte van de roedes is 4 cm, solide aluminium, speciaal gecoat zodat het eruitziet en aanvoelt als echt staal.

zwarte glazen schuifwand

Glazen schuifwand steellook

Een glazen schuifwand zwart frame wordt ook wel een steellook schuifwand genoemd. Een steellook glazen schuifwand is een alternatief voor een stalen deur. Een stalen deur is namelijk niet alleen erg duur, maar ook een stuk zwaarder. Daarom bestaat onze steellook schuifwand uit topkwaliteit aluminium. Aluminium is licht van gewicht, waardoor het open en dicht schuiven van de wanden altijd soepel verloopt. Het aluminium frame wordt gecombineerd met een modern design. Dit zorgt voor een unieke en moderne uitstraling die verwijst naar de industriële designperiode in de jaren 20 en 30.

Schuifdeuren veranda zwart

Wilt u uw veranda of overkapping een industriële look geven? Ga dan voor een glazen schuifwand veranda zwart. Een zwarte glazen schuifwand geeft uw terrasoverkapping een moderne, strakke en tegelijkertijd chique uitstraling. Daarnaast past een zwarte schuifwand heel goed bij hout, maar ook onder een aluminium overkapping staan deze glazen schuifwanden. De glazen schuifwand steellook is rondom mat zwart uitgevoerd en de verdeling van de panelen kunt u zelf bepalen. Zo kunt u zelf uw zwarte glazen schuifwand ontwerpen.

glazen schuifwand zwart frame
werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glazen schuifwand zwart

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen schuifwand zwart aan de slag gaan.

Glazen schuifwand zwart kopen bij Metalura

Bij Metalura kunt u uw glazen schuifwand op maat samen laten stellen. Dat kan omdat onze schuifwanden altijd uit 100% maatwerk bestaan. Zwart is het uitgangspunt voor de omkadering, maar het is ook mogelijk om voor een andere RAL-kleur te kiezen. De glazen wanden bestaan uit gehard veiligheidsglas van 8mm dik. Met onze glazen schuifwand industrieel kunt u tot in de late uurtjes optimaal genieten van uw tuin.

glazen schuifwand zwart
afspraak maken tuinhuis met glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Balkonbeglazing-mei05
#ITEM-FILTER-NAMES#

Daarom kiest u in mei voor balkonbeglazing

Leestijd: 2 min.
05 mei 2023
Beatrixhof28
#ITEM-FILTER-NAMES#

Bewoners aan het woord van De Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
Harderwijkbalkonbeglazing02
#ITEM-FILTER-NAMES#

Balkonbeglazing in Harderwijk

Leestijd: 2 min.
06 april 2022