nieuw-tuinkamer-excellent-metalura-02
nieuw-tuinkamer-excellent-metalura-01
tuinkamer-excellent-metalura-03

Spelen met
Zon en Licht

Tuinkamer Excellent

Klassiek & Stijlvol

Vraag gratis inspiratieboek aan

Spelen met
Zon en Licht

Daarom kiest u voor een Tuinkamer Excellent van Metalura

Tuinkamer Excellent bewijst zich in de praktijk al snel als een comfortabele living. De Excellent is een tweede woonkamer die door de grote glaspartijen extra ruim aanvoelt. De Excellent kenmerkt zich door zijn stijlvolle ronde kolommen. Het royale glasoverstek zorgt ervoor dat u zelfs bij een voorjaars- of zomerbuitje aangenaam onder de overkapping kunt zitten zonder dat het direct binnen regent.

Wilt u deze voordelen dieper in de tuin realiseren? Een vrijstaande tuinkamer in de Excellent uitvoering biedt dan hetzelfde ruimtelijke gevoel, met een extra vleug van buitenzijn.

Zie ook de andere stijlen onder de optimum collectie.

Afspraak maken

Klassiek & stijlvol

De tuinkamer Excellent heeft een klassiek en stijlvol ontwerp, waardoor er een speelse uitstraling wordt gecreëerd. De softline ronde kolommen geven een open effect, zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten.

Veiligheidsglas

De tuinkamer Excellent bestaat uit aluminium profielen met oersterk veiligheidsglas dat stormbestendig is tot windkracht 12. Naar wens kunt u ook voor satijn- of matglas kiezen. Daarnaast is het mogelijk om voor de transparante of steellook glaswand variant te kiezen om uw tuinkamer helemaal naar wens samen te stellen.

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw tuinkamer Excellent bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw tuinkamer er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. De tuinkamer wordt hierna tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Alle RAL-kleuren

Bij de tuinkamer Excellent heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u de tuinkamer afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur. 

10 jaar garantie & service

De tuinkamers van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw tuinkamer en glazen wandsysteem na te kijken.

Montage door Metalura vaklieden

Tuinkamers van Metalura wordt door onze ervaren montagemeesters voor u gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de tuinkamer professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw tuinkamer goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer.

Tuinkamer Excellent

Specificaties en opties

tuinkamer-excellent-vrij-uitzicht-metalura-01

Zijkant spie glas

De tuinkamer Excellent wordt standaard geleverd met een glazen spie aan de zijkant. Hierdoor wordt het open effect van deze tuinkamer extra benadrukt.

tuinkamer-excellent-royaal-overstek-metalura

Minimalistische dakhelling

Een tuinkamer Excellent beschikt over een minimalistische dakhelling. Hierdoor blijft een unieke architectonische uitstraling behouden.

tuinkamer-excellent-uniek-kleurenpalet-metalura

Royaal glasoverstek

De tuinkamer Excellent is uitgevoerd met een royale glasoverstek. Dit geeft een extra luxe uitstraling aan de tuinkamer en zorgt ervoor dat u nog beter beschermd bent tegen weersinvloeden zoals regen etc.

tuinkamer-excellent-vrijheid-metalura-02

LED-strook

Een Excellent tuinkamer van Metalura beschikt over een geïntegreerde LED-strook. Hierdoor geniet u zowel overdag als ’s avonds van uw buitenruimte. Om nog meer licht te creëren is er de mogelijkheid voor het inbouwen van LED-spots.

Tuinkamer serre light

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of pergola een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer-optimum-collectie-Hybride-Metalura
Solar dakbedekking Tuinkamer Optimum

Solardakbedekking

Schone, hernieuwbare
energie opwekken

Met solardakbedekking van Metalura maakt u van uw luxe pergola of tuinkamer een multifunctionele ruimte. Met solardakbedekking van Metalura kunt u schone, hernieuwbare energie opwekken door zonlicht om te zetten in elektriciteit. Solardakbedekking is een moderne en stijlvolle toevoeging aan het ontwerp van uw overkapping. De solarpanelen kunt u tegelijkertijd laten monteren als u voor uw tuinkamer kiest. Heeft u al een bestaande pergola en tuinkamer, dan kunt u daarvan het dak laten vervangen door het duurzame solarsysteem van Metalura.

Meer informatie
bg_beige
verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

bg_beige
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Beatrixhof30
algemeen

Binnenkijken in de Beatrixhof

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

Meer comfort

Volledige flexibiliteit

Glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden volledige flexibiliteit in de indeling van uw panelen. Dit systeem is door Metalura zelf ontwikkeld en het beste van het beste onder alle glazen wandsystemen. Topkwaliteit gecombineerd met een feilloos werkend systeem voor uw tuinkamer.

Vrijheid

De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek van uw tuinkamer te plaatsen. De glazen draai-/vouwsystemen van Metalura zijn volledig transparant met ruimtebesparende slimfitprofielen en oersterk, gehard veiligheidsglas. Dankzij één enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang in uw tuinkamer. Zo behoudt u volledig zicht op uw tuin. Een ongekend gevoel van vrijheid.

Glazen draai-vouwsysteem en Steel Art
bg_beige
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Tuinkamer Excellent

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Optimum Collectie aan de slag gaan.

heerlijk genieten

Gratis lunch
in een tuinkamer

Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een tuinkamer lekker te genieten en gezellig te eten? Maak dan een afspraak om gratis te komen lunchen in één van de tuinkamers in ons Experience Center. Onder het genot van heerlijke luxe broodjes, ervaart u de sfeer van ruimte en licht, en kunt u direct al uw vragen en wensen bespreken met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Gratis lunch in tuinkamer Metalura

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Metalura-Tuinkamer-dakterras01
  • Balkonbeglazing

Drie nieuwe tuinkamers op het dakterras in Kampen

Leestijd: 2 min.
02 mei 2022
header-polderzicht-metalura.798
  • Glazen wandsystemen

‘Dat hadden we gewoon echt eerder moeten doen’

Leestijd: 2 min.
30 mei 2023
Metalura-fabrieken-15 jaar

Binnenkijken bij de nieuwe productiehal

Leestijd: 2 min.
05 mei 2023

Op zoek naar buitenleven inspiratie?

Vraag ons Gratis inspiratieboek aan

allure-voorjaar-2024-s12-metalura Vraag aan!
Privacy Settings