Metalura-Steel-Art-De-Luxe02

Tuinkamer De Luxe met Steel-ART

09 januari 2023
Leestijd: 2 min.

Bob en Pernil de Roo hebben een tuinkamer De Luxe van Metalura met een Steel-ART draai-vouwsysteem aan hun woning laten plaatsen. Hun ervaring met Metalura was dat het een professioneel, klantvriendelijk en professioneel bedrijf is. Niet alleen de kwaliteit van de producten maar ook het design sprak hen erg aan.

In het Experience Center hebben ze de mogelijkheden en de verschillen tussen de tuinkamers kunnen zien en ervaren. Op basis hiervan hebben ze hun keuze gemaakt. “We vonden de materialen die Metalura gebruikt, kwalitatief erg goed en mooi. We wilden graag een luxe beleving. Metalura sloot hierop aan. Na onze keuze is de projectadviseur nog een keer bij ons thuis geweest om alles in te meten en met ons door te nemen. We verwachten dat de tuinkamer lang kwalitatief mooi blijft, duurzaam is en lang meegaat."

 

 

We vonden de materialen die Metalura gebruikt, kwalitatief erg goed en mooi!

Metalura-Steel-Art-De-Luxe02

Bob en Pernil gebruiken de tuinkamer nu voornamelijk om samen in te eten of om overdag in te werken. In de wintermaanden maken ze gebruik van een heater om de ruimte op te warmen, als het warmer is kunnen ze het Steel-ART glazen wandsysteem gedeeltelijk of helemaal openzetten voor frisse lucht. Het ontwerp van het Steel-ART geeft de tuinkamer een eigentijdse stijl.  

Tuinkamer De Luxe is een klasse apart. Met De Luxe ontstaat een mooie ruimte met veel glas en veel licht. Dit model kent een unieke afwerking, waarbij de glazen panelen volledig naar de gevel geplaatst kunnen worden voor een algehele opening. Model De Luxe heeft een elegante sierlijst en een energiezuinige ledverlichting. Het duurzame aluminium is beschikbaar in 240 verschillende kleuren, in DuoTone kleurstelling en met seaside coating voor een extra duurzame bescherming nabij de zee.

Metalura-Steel-Art-De-Luxe03
Metalura-Steel-Art-De-Luxe04
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings