nieuw-tuinkamer-deluxe-metalura-02
nieuw-tuinkamer-deluxe-metalura-01
nieuw-tuinkamer-deluxe-metalura-03

t/m 29 februari

Duurzaam buitenleven
met Metalura

Tuinkamer De Luxe

Rijk & Authentiek

Vraag gratis inspiratieboek aan

t/m 29 februari

Duurzaam buitenleven
met Metalura

Daarom kiest u voor een luxe tuinkamer van Metalura

Met tuinkamer De Luxe kiest u voor een luxe tuinkamer met een unieke afwerking.

Heerlijk buiten zitten in elk seizoen, genietend van elke zonnestraal. Geen zuchtje wind en geen kou. Een mooie ruimte met veel glas en veel licht, die u van elk seizoen intensief laat genieten.

Afspraak maken

Rijk & authentiek

De tuinkamer De Luxe heeft een rijk en authentiek ontwerp, waardoor er een luxe ruimte wordt gecreëerd met veel glas en licht en een unieke afwerking.

Inclusief speciaal verlichtingspakket

De tuinkamer De Luxe is voorzien van een luxe verlichtingspakket. Dit pakket bestaat uit fraai vorm gegeven LED-spots of LED-strips. Met afstandsbediening en lichtkleur keuze.

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw tuinkamer De Luxe bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw tuinkamer er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. De tuinkamer wordt hierna tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Alle RAL-kleuren

Bij de tuinkamer De Luxe heeft u keuze uit 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstelling. Zo kunt u de tuinkamer afstemmen op de kleuren van de kozijnen van uw woning of in elke andere gewenste kleur. 

10 jaar garantie & service

De tuinkamer De Luxe van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om uw van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een servicespecialist bij u langs om uw tuinkamer en glazen wandsysteem na te kijken.

Montage door Metalura vaklieden

Tuinkamers van Metalura wordt door onze ervaren montagemeesters voor u gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de tuinkamer professioneel gereinigd. Zo weet u zeker dat uw tuinkamer goed is geplaatst. Onze projectadviseur vertelt u hierover graag meer.

Tuinkamer De Luxe

Specificaties en opties

tuinkamer-de-luxe-vrij-uitzicht-metalura

Staanders

Een Excellent tuinkamer heeft ronde aluminium palen met mat verchroomde paalkoppen. Dit zorgt voor een luxe effect.

tuinkamer-de-luxe-royaal-glasoverstek-metalura

Hemelwaterafvoer

De tuinkamer De Luxe van Metalura heeft een geïntegreerde hemelwaterafvoer. Door de integratie van een uniek gootprofiel dat bestaat uit twee delen is het vanaf de buitenkant niet zichtbaar en netjes afgewerkt.

tuinkamer-de-luxe-uniek-kleurenpalet-metalura

Minimalistische dakhelling

Een tuinkamer De Luxe beschikt over een minimalistische dakhelling. Hierdoor blijft een unieke architectonische uitstraling behouden.

tuinkamer-de-luxe-vrijheid-metalura-02

Royaal glasoverstek

De tuinkamer DeLuxe uitgevoerd met een royale glasoverstek. Dit geeft een extra luxe uitstraling aan de tuinkamer en zorgt ervoor dat u nog beter beschermd bent tegen weersinvloeden zoals regen etc.

Tuinkamer-optimum-collectie-serre-light-Metalura

Serre light glas

Een waardevolle
investering

Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem en als dakbedekking voor uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer. Geïsoleerd glas helpt om de temperatuur in uw tuinkamer beter te reguleren. Het glas voorkomt warmteverlies in de winter en houdt uw tuinkamer koeler in de zomer. Heeft een bestaande tuinkamer? Dan kunt u het huidige glas ook door het Serre light glas van Metalura laten vervangen. Een duurzame oplossing.

Meer informatie

Hybride

Het beste van twee
materialen gecombineerd

Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of pergola een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Hout brengt een gevoel van rust en comfort. Het materiaal is buitengewoon veelzijdig en past perfect bij de natuurlijke omgeving van een tuin. Aluminium zorgt voor een moderne en strakke esthetiek. Aluminium is lichtgewicht metaal, duurzaam, corrosiebestendig en gemakkelijk te onderhouden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer weten
Tuinkamer-optimum-collectie-Hybride-Metalura
Tuinkamer-optimum-collectie-solar-Metalura

Solardakbedekking

Schone, hernieuwbare
energie opwekken

Met solardakbedekking van Metalura maakt u van uw luxe pergola of tuinkamer een multifunctionele ruimte. Met solardakbedekking van Metalura kunt u schone, hernieuwbare energie opwekken door zonlicht om te zetten in elektriciteit. Solardakbedekking is een moderne en stijlvolle toevoeging aan het ontwerp van uw overkapping. De solarpanelen kunt u tegelijkertijd laten monteren als u voor uw tuinkamer kiest. Heeft u al een bestaande pergola en tuinkamer, dan kunt u daarvan het dak laten vervangen door het duurzame solarsysteem van Metalura.

Meer informatie
mogelijkheden overkapping bespreken

Samen uw wensen bespreken?
Maak een afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

bg_beige
Moderne glazen schuifwand terras plaatsen

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
bg_green

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Metalura-Tuinkamer-Excellent04
Klantverhalen

In gesprek met Familie Tümer over hun tuinkamer

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

bg_beige
werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Tuinkamer De Luxe

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Optimum Collectie aan de slag gaan.

heerlijk genieten

Gratis lunch
in een tuinkamer

Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een tuinkamer lekker te genieten en gezellig te eten? Maak dan een afspraak om gratis te komen lunchen in één van de tuinkamers in ons Experience Center. Onder het genot van heerlijke luxe broodjes, ervaart u de sfeer van ruimte en licht, en kunt u direct al uw vragen en wensen bespreken met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Gratis lunch in tuinkamer Metalura

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Interview_metalura_ambassadeurs_01_798
#ITEM-FILTER-NAMES#

Altijd constructief en oplossingsgericht

Leestijd: 2 min.
11 augustus 2023
Metalura-glazenwandsysteem0- Steel-art
#ITEM-FILTER-NAMES#

Dit najaar genieten van uw glazen wandsysteem

Leestijd: 2 min.
05 oktober 2022
Harderwijkbalkonbeglazing02
#ITEM-FILTER-NAMES#

Balkonbeglazing in Harderwijk

Leestijd: 2 min.
06 april 2022

Uitgelicht

Tuinkamer Comfort

Tuinkamer-Comfort-Metalura-2 Meer informatie