tuinkamer-de-luxe-goes-metalura-hero

Tuinkamer De Luxe Goes

Vraag gratis inspiratieboek aan

Tuinkamer De Luxe
Goes

De eigenaren van deze tuinkamer willen graag anoniem blijven, maar Metalura mocht van het project wel foto's maken op locatie. “We zijn erg blij met onze tuinkamer van Metalura. We maken veel meer gebruik van het terras. Nu hebben we bij slecht weer ook meer daglicht. Elk moment dat we er kunnen besteden is top. De uitstraling van de tuinkamer is echt mooi, strak en verzorgd.”

De nieuwe eigenaren die graag zonder naam vermeld willen worden, waren eerst wat voorzichtig en twijfelden of het product stormbestendig is, maar ze zijn enorm blij met hun tuinkamer. “We genieten er voor 200% van en bedanken de medewerkers van Metalura die een staaltje vakmanschap hebben getoond! Metalura mag altijd met een prospect langskomen zodat ze het product ter plekke kunnen bekijken.”

Inspiratie uit het Lookbook: Een prachtige tuinkamer om van te dromen

Een van de meest indrukwekkende voorbeelden is de tuinkamer die we gerealiseerd hebben in Goes. Met aandacht voor detail en vakmanschap hebben we hier een prachtig eindresultaat bereikt. De tuinkamer verandert uw buitenruimte in een schitterende en veelzijdige leefomgeving waar u het hele jaar door van kunt genieten. Laat u tevens inspireren door andere projecten die wij hebben voltooid. In ons Lookbook  delen we graag de resultaten van projecten waar we trots op zijn.

Ervaringen van tevreden klanten

Bij Metalura hebben we al vele tevreden klanten geholpen met onze tuinkamers. Lees enkele klantverhalen om een idee te krijgen van de kwaliteit en service die wij bieden. Onze klanten zijn enthousiast over de toegevoegde waarde die een tuinkamer heeft gebracht aan hun buitenleven.

Ontdek de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van een tuinkamer die perfect past bij uw situatie? Bij Metalura nodigen we u graag uit voor een persoonlijk gesprek met onze ervaren adviseurs. Zij komen met plezier bij u langs om uitgebreid te praten over de diverse opties en u te voorzien van op maat gemaakt advies. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om ons handige offerte formulier in te vullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Ons toegewijde team staat voor u klaar. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw tuin kunnen omtoveren met een schitterende tuinkamer.

Verkoopadviseur Didier

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Privacy Settings