algemeen-header-terrasoverkapping-metalura-02.798

Even voorstellen: Emily Stolk

17 november 2023
Leestijd: 2 min.

Emily Stolk verzorgt samen met Martin de inkoop bij Metalura. “Ik ben verantwoordelijk voor de projectinkoop. Voor alle projecten bestel ik het glas en het aluminium, het coatwerk en ik regel de slijpwerkzaamheden. Ik heb ook contact met de leveranciers.” Ontstaan er problemen met levertijden of missen er onderdelen, dan regelt Emily dit ook. “Ik kijk of projecten mogelijk verschoven kunnen worden, maar vaak zijn orders al bevestigd en zet de leverancier een tandje bij. Dan zorg ik ervoor dat de materialen alsnog op tijd binnen zijn.”

 

Het leukste van haar werk vindt Emily het overleg met Cynthia voor de planning om alles in goede banen te leiden. Soms is daar ook wel een stukje frustratie bij als dingen niet lopen zoals ze wil. “Maar als alles lukt, dan is dat heel fijn.”

Ik zorg ervoor dat de materialen alsnog op tijd binnen zijn

Fabriek

De periode voorafgaand aan de zomervakantie is voor Emily de drukste periode van het jaar. “Dan moeten we een buffer opbouwen. Leveranciers zijn op andere momenten gesloten, dan dat wij dat zijn.” Dat betekent dat de planning goed op orde moet zijn, zodat er na de vakantie voldoende materiaal op voorraad is. Dan kunnen de monteurs doorwerken, als leveranciers nog dicht zijn. “Dat maakt het werk uitdagend en ook leuk. Je merkt dat het werk drukker is in deze periode en de druk dan ook wordt opgevoerd bij collega’s. Er moeten bijvoorbeeld grotere aantallen onderdelen naar de coater toe. Daarvoor moet er van tevoren dan weer meer geproduceerd worden. Ik probeer dit te spreiden, maar soms heb ik een enorme hoeveelheid met orders die vrijkomt bij een vergunningen project en dan is het in een keer heel veel. Meestal kan ik het wel goed faseren.”

Emily heeft het op haar afdeling naar haar zin en geniet van de gezelligheid met haar collega’s. Ze werkt zes jaar bij Metalura. Om persoonlijke redenen koos ze ervoor om niet op de foto te gaan.

 

Glazen schuifwand tuinkamer
Balkonbeglazing-campagne-april-duurzame-oplossing-balkonbeglazing-Metalura
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings