Metalura-Arioso-wit04

Geniet met een tuinkamer onbekommerd van het buitenleven.

06 mei 2024
Leestijd: 2 min.

Met een tuinkamer van Metalura geniet u van iedere zonnestraal. Ontspannen in de tuin, beschut uit de wind. Een plek om tot rust te komen.

Comfort
Een tuinkamer is een mooie, luxe ruimte met veel glas, licht en comfort. Uw garantie om deze zomer heerlijk buiten te zitten. Is het fris, dan houdt u de glazen wanden van uw tuinkamer gesloten, stijgen de temperaturen, dan zet u het glazen wandsysteem een stukje open. Is het echt mooi weer, dan kunnen de glazen panelen volledig geopend worden en zit u heerlijk buiten in uw tuinkamer.

Optimum collectie
Met een tuinkamer van Metalura geniet u onbekommerd van het buitenleven. Kiest u voor een model uit de spectaculaire Optimum collectie, dan heeft u keuze uit maar liefst elf modellen. De Optimum collectie van Metalura staat bekend om zijn moderne en esthetisch aantrekkelijke ontwerpen, die een door de eigentijdse uitstraling een toevoeging zijn voor iedere tuin. De tuinkamers zijn opgebouwd uit hoogwaardig aluminium en gehard glas, en kennen vele opties, stijlen en kleuren.

Een extra leefruimte met uitzicht op de tuin

Metalura-Arioso-wit03

Ruime invulling
De Optimum tuinkamers worden altijd op maat gemaakt om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Of u nu een extra leefruimte wilt creëren, een overdekte loungehoek wilt hebben of een spa met een zwembad wilt creëren. Er is van alles mogelijk. En met een goed ontworpen en kwalitatief hoogstaande tuinkamer verhoogt u ook de waarde van uw huis.

Een greep uit ons aanbod:

Stijlvolle exclusiviteit
Tuinkamer Arioso staat voor stijlvolle exclusiviteit. Een technisch hoogstandje met onder andere een overstekend glazen dak, waarvan u de afwerking geheel naar eigen wens kunt bepalen. De Arioso is beschikbaar in vier verschillende uitvoeringen en uit te breiden met luxe opties zoals geïntegreerde LED-strookverlichting. Daardoor is de Arioso een absolute meerwaarde voor uw woning en voor allerlei toepassingen inzetbaar.

Lamellendak tuinkamers
Naast luxe tuinkamers met een glazen dak, heeft Metalura ook smaakvolle lamellendak tuinkamers. De Moveo tuinkamer is een elegante combinatie van minimalistische architectuur en geavanceerd design. Het gemotoriseerde lamellendak beschikt over innovatieve technische eigenschappen, waardoor u altijd het perfecte klimaat in uw tuinkamer kunt creëren. De tuinkamer heeft een lichte, compacte en functionele vormgeving, die u zowel aan uw woning als vrijstaand kunt plaatsen.

Metalura-Arioso-wit02
Metalura-Arioso-wit01

Kubistisch

Liever een Kubistisch design? De combinatie van de transparante structuur met de vierkante profielen maakt tuinkamer Comfort tot een blikvanger eerste klas. In het kubistisch design van de Comfort loopt de balk aan de voorzijde verder door, desondanks is er geen sprake van een overstek. Deze constructie is extra smaakvol dankzij de symmetrie en het esthetisch effect van het ontwerp.

Wilt u meer weten over de tuinkamercollecties van Metalura? Kom dan langs in het Experience Center in Alblasserdam of kijk op de website.

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings