Terrasoverkapping op maat
Terrasoverkapping op maat
terrasoverkapping-optimumcollectie-moveo-supreme-metalura
terrasoverkapping-primis-collectie-style-metalura
Terrasoverkapping kopen
Terrasoverkapping kopen
terrasoverkapping-optimum-collectie-moveo-supreme-metalura
Terrasoverkapping
Terrasoverkapping
terrasoverkapping-primis-collectie-robuust-metalura
terrasoverkapping-primis-collectie-trendy-metalura

Daarom kiest u voor een veranda van Metalura

Voordelen

Met een prachtige veranda beschikt u over een ware eyecatcher voor uw tuin. Dit is een lichte ruimte aan uw woning, die de grens tussen binnen en buiten doet vervagen. Geniet van aangename, lange zomeravonden of start juist de dag op in de frisse buitenlucht terwijl u beschut uit de wind zit. Metalura voorziet u graag van een dergelijke comfortabele veranda aan huis of vrijstaande veranda waar u op elk moment kunt vertoeven. Ontdek de voordelen van ons veranda assortiment!

Afspraak maken

Modellen

Metalura heeft verschillende modellen ontwikkeld; van strak en modern tot robuust of zeer ruimtelijk met grote glaspartijen (Design, Excellent, De Luxe en Arioso). In het Experience Center in Alblasserdam presenteren we u alle modellen op ware grootte. Daar bent u van harte welkom.

Ruime keuze in RAL-kleuren

Een aluminium veranda van Metalura is - afhankelijk van uw gewenste model - in alle RAL-kleuren beschikbaar en ook in DuoTone kleurstelling of met een extra seaside coating voor een betere bescherming en langere levensduur.

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw veranda bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw veranda met glas er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Hierna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Uitbreiden naar een tuinkamer met glazen wandsystemen van Metalura

Uw aluminium veranda op maat kunt u met een van de glazen wandsystemen van Metalura uitbreiden naar een tuinkamer. U heeft keuze uit het glazen draai-/vouwsysteem of glazen schuifwanden, in transparant glas of in Steel-ART. Met een van deze glazen wandsystemen maakt u uw aluminium veranda vrijwel wind- en waterdicht.

10 jaar garantie & service

De veranda’s van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om u van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een service specialist bij u langs om uw veranda na te kijken.

Beste kwaliteit aluminium in de markt

Een veranda van Metalura wordt geproduceerd met zeer hoogwaardige aluminium profielen. Vanuit de eigen fabriek in Alblasserdam wordt er gewerkt met 3,8mm dik aluminium profielen, waardoor de veranda extra stevig is en een lange levensduur geniet.

Veranda

Metalura Pergolacollectie

Gebouwd op een rijke historie

Een pergola van Metalura is een mooie, comfortabele ruimte met veel glas en licht, waarbij de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De veelzijdige pergolacollectie van Metalura biedt u altijd een model afgestemd op uw smaak, mogelijkheden en wensen. Laat u inspireren.

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

vrijstaande veranda

Vrijstaande veranda

U kunt er ook voor kiezen om de overkapping vrijstaand te plaatsen. Met een luxe vrijstaande veranda van Metalura creëert u een unieke buitenruimte. Het biedt een buitenruimte waar u kunt genieten van de buitenlucht, waar u kunt ontspannen of juist kunt genieten van een gezellig feestje. Door de vrijstaande overkapping is het ook mogelijk om buiten te eten of een leuke barbecue te houden, zonder dat u uw zorgen hoeft te maken over ongunstig weer. Bovendien is een luxe vrijstaande overkapping een sublieme aanvulling op uw uitzicht. U geeft uw tuin een meerwaarde met deze unieke toevoeging.

Luxe veranda

Bent u op zoek naar een luxe veranda? Dan bent u bij Metalura aan het juiste adres. Wij bieden u een breed scala aan luxe veranda's waaruit u kunt kiezen.Onze luxe veranda's zijn gebouwd van de beste materialen en bieden u de beste bescherming tegen alle weersomstandigheden. Bij Metalura hebben we ook een breed scala aan stijlen en kleuren om uit te kiezen, zodat u zeker bent van een veranda die perfect bij uw huis past.

Meer informatie

Luxe veranda
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design

Aluminium veranda

Met een aluminium veranda van Metalura creëert u extra leefruimte aan uw huis. Door glazen schuifwanden toe te voegen aan uw veranda kunt u gemakkelijk de ruimte verwarmen in koudere seizoenen. Hierdoor kunt u het gehele jaar genieten van uw veranda. 

Aluminium veranda
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Veranda

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Optimum Collectie aan de slag gaan.

VEELGESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over een veranda en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een veranda van Metalura?

De veranda van Metalura is een aluminium veranda met glas, die zich onderscheidt door zijn lichte en ruimtelijke uitstraling. Een veranda is duurzaam in gebruik en maakt het mogelijk om heel het jaar buiten te verblijven.

Wat kost een veranda?

Om een veranda volledig naar wens te realiseren, wordt elke veranda op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie van een veranda vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Voordat uw veranda bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw veranda er bij u uit komt te zien. Daarna wordt uw veranda tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wordt mijn veranda door Metalura gemonteerd?

Uw veranda wordt door onze eigen montagemeesters bij u thuis gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de veranda professioneel gereinigd.

Kan een overkapping helpen om energiekosten te besparen?

Dankzij de beschutte buitenruimte als bufferzone tussen de verwarmde woonruimte en de buitentemperatuur, kunt u op uw energiekosten besparen. Iedere graad lager op de thermostaat in de woning bespaart u al 7% in uw energieverbruik. Op deze manier zorgen we beter voor onszelf en de planeet.

Hoe onderhoud ik mijn veranda?

Een veranda van Metalura is een duurzaam product, waaraan u weinig onderhoud hoeft te plegen. De glaspanelen kunt u wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak een servicespecialist bij u langs om uw systeem na te kijken. Dit is een veel gekozen optie bij mensen die ook voor één van de glazen wandsystemen hebben gekozen van Metalura.

Heb ik een vergunning nodig om een veranda te plaatsen?

Voor een veranda heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Kan ik mijn overkapping uitbreiden met glazen wanden?

Bij Metalura kunt u uw veranda uitbreiden met onze verscheidene assortiment aan hoogwaardige kwaliteit glazen wandsystemen. Zo biedt Metalura u transparante glazen wanden met het draai-/vouwsysteem, glazen schuifwanden of in Steel-ART. Vaste wanden van glas, hout of aluminium zijn ook een mogelijkheid. Verder wordt het deurbeslag ook naar wens uitgevoerd.

Hoelang heb ik garantie op een veranda van Metalura?

De veranda's van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden.

verkoopadviseur-didier-specials-metalura

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Oud-Beijerland-Metalura2
 • Glazen wandsystemen
 • Inspiratie

Genieten van een heerlijk buitengevoel

Leestijd: 4 min.
10 maart 2022
Balkonbeglazing-Metalura-Vlaardingen12-1
 • Glazen wandsystemen
 • Inspiratie

Al 12 jaar volop plezier

Leestijd: 2 min.
09 maart 2022
Metalura-kleuren00
 • Inspiratie

Kleurdossier

Leestijd: 2 min.
08 april 2022

Interesse in een Metalura product?

Vrijblijvend een prijsindicatie!

calculatie-offerte-prijsindicatie-metalura Offerte aanvragen