Veranda aan huis
Veranda aan huis Metalura
Veranda aan huis met glas
Veranda aan huis met glas Metalura
Veranda aan huis aluminium
Veranda aan huis aluminium Metalura
Moderne veranda aan huis
Moderne veranda aan huis Metalura
Glazen veranda aan huis
Glazen veranda aan huis Metalura

Daarom kiest u voor een veranda aan huis van Metalura

VOORDELEN

Een veranda aan huis is de ideale ruimte om binnen en buiten dichter bij elkaar te brengen. Hier kunt u heerlijk zitten tijdens de zomermaanden, maar ook in de winter is het er goed vertoeven. U zit er immers beschut tegen allerlei weersomstandigheden en heeft dus geen last van kou en neerslag. Metalura voorziet u graag van een dergelijke comfortabele buitenruimte aan uw woning die u op elk moment kunt gebruiken. Ontdek de voordelen van ons assortiment!

Afspraak maken

Modellen

Metalura heeft verschillende modellen ontwikkeld; van strak en modern tot robuust of zeer ruimtelijk met grote glaspartijen (Design, Excellent, De Luxe en Arioso). In het Experience Center in Alblasserdam presenteren we u alle modellen op ware grootte. Daar bent u van harte welkom.

Ruime keuze in RAL-kleuren

Een aluminium veranda van Metalura is - afhankelijk van uw gewenste model - in alle RAL-kleuren beschikbaar en ook in DuoTone kleurstelling of met een extra seaside coating voor een betere bescherming en langere levensduur.

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw veranda bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw veranda met glas er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Hierna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Uitbreiden naar een tuinkamer met glazen wandsystemen van Metalura

Uw aluminium veranda op maat kunt u met een van de glazen wandsystemen van Metalura uitbreiden naar een tuinkamer. U heeft keuze uit het glazen draai-/vouwsysteem of glazen schuifwanden, in transparant glas of in Steel-ART. Met een van deze glazen wandsystemen maakt u uw aluminium veranda vrijwel wind- en waterdicht.

10 jaar garantie & service

De veranda’s van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om u van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een service specialist bij u langs om uw veranda na te kijken.

Beste kwaliteit aluminium in de markt

Een veranda van Metalura wordt geproduceerd met zeer hoogwaardige aluminium profielen. Vanuit de eigen fabriek in Alblasserdam wordt er gewerkt met 3,8mm dik aluminium profielen, waardoor de veranda extra stevig is en een lange levensduur geniet.

veranda aan huis

Metalura Terrasoverkapping collectie

Gebouwd op een rijke historie

Een terrasoverkapping van Metalura is een mooie, comfortabele ruimte met veel glas en licht, waarbij de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De veelzijdige terrasoverkappingcollectie van Metalura biedt u altijd een model afgestemd op uw smaak, mogelijkheden en wensen. Laat u inspireren.

Het uitbreiden van uw veranda naar een veranda aan huis met glas

Met een glazen veranda aan huis kiest u voor een heerlijke buitenruimte aan uw woning die u op elk moment kunt gebruiken. De veranda kunt u altijd uitbouwen tot een tuinkamer met onze eigen transparante of steellook wandsystemen. Metalura is namelijk de specialist in glazen schuifwandsystemen. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden heeft u keuze uit diverse glazensystemen. Zo kan u het gehele jaar genieten van uw tuin in uw veranda aan huis.

Bekijk glazen wandsystemen

veranda aan huis met glas
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
Metalura-campagne-september-header-tuin-tuinkamer-arioso

Moderne veranda aan huis van Metalura

Bent u op zoek naar een moderne veranda aan huis? Bij metalura hebben wij precies wat u nodig heeft. Wij hebben een breed aanbod van de meest unieke moderne veranda's aan huis. Een echte blikvanger in uw tuin! Bovendien is de veranda bestand tegen alle weersomstandigheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op

werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Veranda aan huis

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Veranda aan huis aan de slag gaan.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over de veranda aan huis met glas en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een veranda aan huis?

Een veranda aan huis van Metalura is een aluminium veranda met glas, die zich onderscheidt door zijn lichte en ruimtelijke uitstraling. Een veranda is duurzaam in gebruik en maakt het mogelijk om heel het jaar buiten te verblijven. Bij Metalura bent u verzekerd van de beste kwaliteit aluminium en gehard veiligheidsglas. 

Wat kost een veranda aan huis?

Om een veranda aan huis volledig naar wens te realiseren, wordt elke veranda op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie van een veranda vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Voordat uw veranda aan huis bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw veranda er bij u uit komt te zien. Daarna wordt uw veranda tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wordt mijn veranda aan huis door Metalura gemonteerd?

Uw veranda wordt door onze eigen montagemeesters bij u thuis gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de veranda professioneel gereinigd.

Hoe onderhoud ik mijn veranda aan huis?

Een veranda aan huis van Metalura is een duurzaam product, waaraan u weinig onderhoud hoeft te plegen. De glaspanelen kunt u wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak een servicespecialist bij u langs om uw systeem na te kijken. Dit is een veel gekozen optie bij mensen die ook voor één van de glazen wandsystemen hebben gekozen van Metalura.

Heb ik een vergunning nodig om een veranda aan huis te plaatsen?

Voor een veranda aan huis heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Wat zijn de voordelen van een veranda aan huis?

Met een veranda aan huis geniet je veel langer van het buitenleven. Een veranda is ideaal voor een beschut terras waar je ook met regen en wind lekker knus kunt zitten. Het is de perfecte plek voor een barbecue met de familie, of een gezellige borrel met vrienden. 

Kan ik mijn veranda aan huis uitbreiden met glazen wanden?

Bij Metalura kunt u uw veranda uitbreiden met onze verscheidene assortiment aan hoogwaardige kwaliteit glazen wandsystemen. Zo biedt Metalura u transparante glazen wanden met het draai-/vouwsysteem, glazen schuifwanden of in Steel-ART. Vaste wanden van glas, hout of aluminium zijn ook een mogelijkheid. Verder wordt het deurbeslag ook naar wens uitgevoerd.

Hoelang heb ik garantie op een veranda van Metalura?

Een veranda aan huis maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Glazen-draai-vouwsysteem-Hybride-Metalura
 • Tuinkamers
 • Terrasoverkapping
 • Glazen wandsystemen
 • Steel-ART

Hybride: combineer het beste van twee werelden

Leestijd: 2 min.
22 april 2024
Grootebroek-Excellent01
 • Terrasoverkapping
 • Glazen wandsystemen

Metalura biedt ons echt een kwaliteitsproduct

Leestijd: 2 min.
01 mei 2023
Rumpt-Deluxe01
 • Terrasoverkapping

De Deluxe terrasoverkapping maakt onze buitenavonden langer

Leestijd: 2 min.
01 mei 2023
Privacy Settings