Glaswand op maat
Glaswand op maat Metalura
Glazen schuifwand op maat buiten
Glazen schuifwand op maat buiten Metalura
Glazen schuifwand op maat
Glazen schuifwand op maat Metalura
Glazen wand op maat
Glazen wand op maat Metalura

Glazen schuifwand op maat

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor een glazen schuifwand op maat

Voordelen

Met een glazen schuifwand op maat geniet u optimaal van uw overkapping. Bij Metalura profiteert u van glazen wanden van de hoogste kwaliteit en de meest zorgvuldige afwerking tot in het kleinste detail. Een glazen schuifwand is bovendien extra veilig door het 10 mm dik, gehard veiligheidsglas dat op maat gemaakt wordt voor elk type overkapping. Zowel hout als aluminium is dus een optie.

Afspraak maken

Serre light glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

Extra breed railspoor

Met het extra brede railspoor is het mogelijk om tot wel 7 glaspanelen van 1 meter aan één kant gesloten te parkeren. Dit zorgt voor een maximale buitenbeleving en doorloopruimte.

Extra grote glaspanelen

Tot wel 280 cm hoog en 100 cm breed. Dit resulteert in minder overlap van de panelen, waardoor Metalura glazen schuifwanden minder gevoelig zijn voor vuil en viezigheid.

Altijd 100% maatwerk

Doordat Metalura altijd maatwerk levert, sluiten de glasprofielen perfect aan, zonder overlap. Dit geeft een extra fraai effect en voorkomt dat het glas vies wordt.

Meenemers standaard

Metalura glazen schuifwanden zijn standaard voorzien van meenemers, waardoor alle glaspanelen in één beweging soepel sluiten of openen.

Speciale onderrail

Net zoals bij de draai-/vouwsystemen is de onderrail voorzien van een innoverend afwateringssysteem. Eventuele condens aan de binnenzijde en regen aan de buitenzijde wordt zo op een slimme wijze afgevoerd, zonder dat u er op de vloer last van hebt.

glazen wandsysytemen

Glazen schuifwand

glazen-schuifwand-usp-vrij-uitzicht-metalura

Verzonken onderrail

Optioneel kan de onderrail in de ondervloer verzonken worden, zodat iedereen makkelijk in en uit kan stappen, zonder kans op struikelen. Ook ideaal voor rolstoelen en mindervaliden.

glazen-schuifwand-duurzaam-metalura-02

Handgrepen

Worden niet verlijmd, maar door het glas heen geboord. Voorkomt loslaten zoals met gelijmde oplossingen.

glazen-schuifwand-usp-constructie-metalura

Onderrail in kleur

Naar wens kan de onderrail in elke RAL-kleur geleverd worden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de vloer, zodat er een fraai geheel ontstaat.

glazen schuifwand op maat

Zelf uw glazen schuifwanden samenstellen

Bij ons kunt u uw terrasbeglazing helemaal zelf samen stellen. Wilt u een glazen schuifwand van 4 meter? Of juist een wand van 5 of zelfs 6 meter? Geen probleem, want al onze glazen schuifwanden worden op maat gemaakt. Daarnaast kunt u zelf kiezen uit iedere mogelijke RAL-kleur, voor zowel de glazen schuifwanden als het deurbeslag. Ook zijn er glasstrips beschikbaar tegen de tocht.

Glazen schuifwand veranda

Door glazen schuifwanden onder uw veranda te plaatsen, creëert u een tuinkamer waarin u beschut kunt genieten van het buitenleven. De ruimte wordt namelijk volledig afgesloten door de schuifwanden. Wordt het te warm onder uw veranda? Dan schuift u de glazen schuifwand eenvoudig open. Metalura levert glazen schuifwanden voor uw veranda op maat.  

glazen schuifwand veranda op maat
werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Glazen schuifwand op maat

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen wandsysteem aan de slag gaan.

Hoeveel panelen wilt u?

Bij Metalura worden al onze glazen schuifwanden compleet op maat gemaakt. Hierdoor kunt u zelf bepalen uit hoeveel panelen uw glazen schuifwand zal bestaan. Wij werken niet met standaardmaten en leveren uitsluitend maatwerk. Alles wordt op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat de glazen schuifwanden naadloos op elkaar en op uw overkapping of veranda aansluiten.

Glazen schuifwand op maat gemaakt
afspraak maken tuinhuis met glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Maak afspraak in ons
Experience Center

Onze adviseurs bespreken graag de mogelijkheden passend bij uw situatie.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Beatrixhof30
#ITEM-FILTER-NAMES#

Binnenkijken in de Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
Metalura-balkonbeglazing-plinck02-1
#ITEM-FILTER-NAMES#

Geluid- en windwering op het balkon

Leestijd: 2 min.
14 oktober 2022
balkonbeglazing-goes-metalura-10-12
#ITEM-FILTER-NAMES#

Metalura komt naar u toe

Leestijd: 2 min.
05 mei 2023