Beatrixhof28

Bewoners aan het woord van De Beatrixhof

04 mei 2023
Leestijd: 2 min.

Metalura plaatste in het najaar van 2022 balkonbeglazing bij achttien appartementen in een nieuwbouw appartementencomplex in Hendrik Ido Ambacht. De bewoners vertelden over hun ervaringen en lieten Metalura even binnenkijken.

We genieten volop van de zon
Tijdens de bouw in september 2021 kozen Ineke en Sjaak Los voor balkonbeglazing. “Via via waren we op het idee gekomen. Als de zon schijnt zitten we graag op het balkon en genieten we volop. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het glas en ook over de montage. Vooral de voorbereiding was zeer zorgvuldig.”

 

 

 

Als de zon schijnt zitten we graag op het balkon en genieten we volop

Beatrixhof20

Een extra kamer erbij
Via de VvE hoorde Ed Spoor over de aanvraag voor balkonbeglazing. “Ik koos ook voor balkonglas, zodat ik er een extra kamer bij heb. Ik zal het meeste gebruik maken van het balkon in de zomer. Nu wacht ik nog op extra verwarming voor mijn balkon. De kwaliteit is super en ik ben zeer tevreden over het balkonglas. Metalura is een keurige firma en de monteurs hebben schoon gewerkt.”

beatrixhof21-1
beatrixhof23-1
beatrixhof24-1
beatrixhof25-1
beatrixhof26-1
beatrixhof27-1
beatrixhof28-1
beatrixhof20-1

In december geplaatst
Toen het appartement voorjaar 2022 in aanbouw was koos Alie van der Vlis voor de balkonbeglazing en in december is het balkonglas geplaatst. “De monteurs hebben netjes gewerkt en alles opgeruimd. We hebben in de anderhalve maand dat het er nu staat nog niet veel van het balkon gebruik kunnen maken, maar bij aangenaam weer is het er prettig.”

 

Beatrixhof23
Beatrixhof27

De montage was heel professioneel
Als de zon op het balkon staat maakt Bram graag gebruik van zijn balkon. “Dat is vooral in de ochtend, begin middag, en als de temperatuur goed is, dan de hele dag. Misschien dat ik met terrasverwarming nog meer kan genieten. De kwaliteit is prima en de montage van de balkonbeglazing was heel professioneel.”

inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings