Aluminium veranda op maat
Aluminium veranda op maat Metalura
Veranda aluminium op maat
Veranda aluminium op maat Metalura
Veranda op maat
Veranda op maat Metalura

Daarom kiest u voor een veranda op maat van Metalura

VOORDELEN

Ontdek de voordelen van een veranda op maat van Metalura! Wij bieden hoogwaardige veranda’s aan waarmee u een lichte ruimte aan uw woning creëert. Een belangrijk pluspunt hiervan is dat deze ruimte de grens tussen binnen en buiten laat vervagen. Geniet er bijvoorbeeld van aangename, lange zomeravonden op uw terras of drink in de eerste ochtendzon beschut uit de wind uw kopje koffie. Zo komt u volledig tot rust, dus ontdek de voordelen van ons veranda assortiment!

Afspraak maken

Modellen

Metalura heeft verschillende modellen ontwikkeld; van strak en modern tot robuust of zeer ruimtelijk met grote glaspartijen (Design, Excellent, De Luxe en Arioso). In het Experience Center in Alblasserdam presenteren we u alle modellen op ware grootte. Daar bent u van harte welkom.

Ruime keuze in RAL-kleuren

Een aluminium veranda van Metalura is - afhankelijk van uw gewenste model - in alle RAL-kleuren beschikbaar en ook in DuoTone kleurstelling of met een extra seaside coating voor een betere bescherming en langere levensduur.

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw veranda bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw veranda met glas er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Hierna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Uitbreiden naar een tuinkamer met glazen wandsystemen van Metalura

Uw aluminium veranda op maat kunt u met een van de glazen wandsystemen van Metalura uitbreiden naar een tuinkamer. U heeft keuze uit het glazen draai-/vouwsysteem of glazen schuifwanden, in transparant glas of in Steel-ART. Met een van deze glazen wandsystemen maakt u uw aluminium veranda vrijwel wind- en waterdicht.

10 jaar garantie & service

De veranda’s van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om u van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een service specialist bij u langs om uw veranda na te kijken.

Beste kwaliteit aluminium in de markt

Een veranda van Metalura wordt geproduceerd met zeer hoogwaardige aluminium profielen. Vanuit de eigen fabriek in Alblasserdam wordt er gewerkt met 3,8mm dik aluminium profielen, waardoor de veranda extra stevig is en een lange levensduur geniet.

veranda op maat

Het uitbreiden van uw veranda naar een veranda op maat met glas

Met een glazen schuifwand veranda op maat kiest u voor een heerlijke buitenruimte aan uw woning waarvan u het hele jaar kunt genieten. De veranda is eenvoudig uit te bouwen tot een tuinkamer met onze eigen glazen schuifwanden (transparant of steellook mogelijk). Metalura is namelijk de specialist in glazen schuifwandsystemen. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden heeft u keuze uit diverse glazensystemen. Zo kan u het gehele jaar genieten van uw tuin in uw veranda.

Bekijk glazen wandsystemen

glazen schuifwand veranda op maat
7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

 • 100% maatwerk
 • 10 jaar garantie
 • Montage door eigen vaklieden
 • Persoonlijke aandacht
 • Ontwerp en engineering in eigen huis
 • 100% Nederlands product
 • Duurzaam design
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Veranda op maat

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Veranda op maat aan de slag gaan.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over de veranda en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een veranda van Metalura?

Een veranda (ook een overkapping of terasoverkapping genoemd) van Metalura is een aluminium veranda met glas, die zich onderscheidt door zijn lichte en ruimtelijke uitstraling. Een veranda is duurzaam in gebruik en maakt het mogelijk om heel het jaar buiten te verblijven. Bij Metalura bent u verzekerd van de beste kwaliteit aluminium en gehard veiligheidsglas. 

Wat kost een veranda?

Om een veranda volledig naar wens te realiseren, wordt elke veranda op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie van een veranda vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Voordat uw veranda bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw veranda er bij u uit komt te zien. Daarna wordt uw veranda tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wordt mijn veranda door Metalura gemonteerd?

Uw veranda wordt door onze eigen montagemeesters bij u thuis gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de veranda professioneel gereinigd.

Kan een veranda helpen om energiekosten te besparen?

Dankzij de beschutte buitenruimte als bufferzone tussen de verwarmde woonruimte en de buitentemperatuur, kunt u op uw energiekosten besparen. Iedere graad lager op de thermostaat in de woning bespaart u al 7% in uw energieverbruik. Op deze manier zorgen we beter voor onszelf en de planeet.

Hoe onderhoud ik mijn veranda?

Een veranda van Metalura is een duurzaam product, waaraan u weinig onderhoud hoeft te plegen. De glaspanelen kunt u wassen met een zachte borstel, die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak een servicespecialist bij u langs om uw systeem na te kijken. Dit is een veel gekozen optie bij mensen die ook voor één van de glazen wandsystemen hebben gekozen van Metalura.

Heb ik een vergunning nodig om een veranda te plaatsen?

Voor een veranda heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Kan ik mijn veranda uitbreiden met glazen wanden?

Bij Metalura kunt u uw veranda uitbreiden met onze verscheidene assortiment aan hoogwaardige kwaliteit glazen wandsystemen. Zo biedt Metalura u transparante glazen wanden met het draai-/vouwsysteem, glazen schuifwanden of in Steel-ART. Vaste wanden van glas, hout of aluminium zijn ook een mogelijkheid. Verder wordt het deurbeslag ook naar wens uitgevoerd.

Hoelang heb ik garantie op een veranda van Metalura?

De veranda's van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

balkon-campage-mei2022-metalura
 • Balkonbeglazing

Metalura balkonbeglazing: een premium keuze!

Leestijd: 2 min.
28 juli 2022
Groen balkon metalura
 • Tuinkamers
 • Terrasoverkapping
 • Balkonbeglazing

Hoe houdt u het op uw balkon of in uw tuinkamer koel?

Leestijd: 2 min.
07 juli 2022
Klantverhaal-metalura-zierikzee
 • Balkonbeglazing

'Kwaliteit en maatwerk'

Leestijd: 2 min.
01 maart 2023
Privacy Settings