Aluminium veranda Metalura
Aluminium veranda Metalura
Aluminium veranda op maat
Aluminium veranda op maat Metalura

Daarom kiest u voor een aluminium veranda van Metalura

Voordelen

Een aluminium veranda is een absolute toevoeging aan uw woning en is leverbaar in verschillende modellen en uitvoeringen. De aluminium veranda op maat wordt gebouwd van duurzame materialen waarop u 10 jaar garantie krijgt. Bij elk project staat een eigen engineer tot uw beschikking en de montage vindt plaats door het eigen montageteam van Metalura. Geniet van aangename, lange zomeravonden op uw terras of start ‘s ochtends rustig op in de buitenlucht. Interesse? Neem contact op met onze productspecialist.

Afspraak maken

Modellen

Metalura heeft verschillende modellen ontwikkeld; van strak en modern tot robuust of zeer ruimtelijk met grote glaspartijen (Design, Excellent, De Luxe en Arioso). In het Experience Center in Alblasserdam presenteren we u alle modellen op ware grootte. Daar bent u van harte welkom.

Ruime keuze in RAL-kleuren

Een aluminium veranda van Metalura is - afhankelijk van uw gewenste model - in alle RAL-kleuren beschikbaar en ook in DuoTone kleurstelling of met een extra seaside coating voor een betere bescherming en langere levensduur.

Persoonlijk ontwerp met eigen engineer

Voordat uw veranda bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw veranda met glas er bij u uit komt te zien. Hierbij krijgt u altijd advies op maat. Hierna wordt er tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd, zodat er aan alle wensen wordt voldaan. Lees hier meer over onze werkwijze.

Uitbreiden naar een tuinkamer met glazen wandsystemen van Metalura

Uw aluminium veranda op maat kunt u met een van de glazen wandsystemen van Metalura uitbreiden naar een tuinkamer. U heeft keuze uit het glazen draai-/vouwsysteem of glazen schuifwanden, in transparant glas of in Steel-ART. Met een van deze glazen wandsystemen maakt u uw aluminium veranda vrijwel wind- en waterdicht.

10 jaar garantie & service

De veranda’s van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden. Om u van extra service te voorzien biedt Metalura u ook de keuze voor een serviceabonnement. Hierbij komt er op afspraak periodiek een service specialist bij u langs om uw veranda na te kijken.

Beste kwaliteit aluminium in de markt

Een veranda van Metalura wordt geproduceerd met zeer hoogwaardige aluminium profielen. Vanuit de eigen fabriek in Alblasserdam wordt er gewerkt met 3,8mm dik aluminium profielen, waardoor de veranda extra stevig is en een lange levensduur geniet.

aluminium veranda

Uitbreiden naar een aluminium veranda met glas

Met een aluminium veranda met glas kiest u voor een heerlijke buitenruimte aan uw woning die u op elk moment kunt gebruiken. De aluminium veranda aan huis kunt u altijd uitbouwen tot een tuinkamer met onze eigen glazen schuifwanden. Metalura is namelijk de specialist in glazen schuifwandsystemen. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden heeft u keuze uit diverse glazensystemen. Zo kan u het gehele jaar genieten van uw tuin in uw veranda aan huis.

Bekijk glazen wandsystemen

aluminium veranda met glas
aluminium veranda op maat

Luxe veranda aluminium

Bent u op zoek naar een luxe aluminium veranda op maat die uw woning extra ruimte kan geven? Bij metalura hebben wij precies wat u nodig heeft. Wij hebben een breed aanbod van de meest unieke luxe veranda's aan huis. Een echte blikvanger in uw tuin! Bovendien is de veranda bestand tegen alle weersomstandigheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op.

Neem contact op

Aluminium veranda vrijstaand

Creëer een luxueuze buitenruimte met onze exclusieve vrijstaande veranda. Het lichtgewicht en duurzame ontwerp is eenvoudig te monteren en te installeren door ons. Door de vrijstaande aluminium veranda uit te breiden met onze eigen transparante of steellook schuifwanden zorgt u ervoor dat u de veranda het gehele jaar door kan gebruiken, van terrasfeestjes tot lunches.

BEKIJK DE LINEA OVERKAPPING

aluminium veranda vrijstaand
Moderne glazen schuifwand terras plaatsen

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
werkwijze tuinhuis met glazen schuifwand

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Aluminium veranda

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Aluminium veranda aan de slag gaan.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over de veranda en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een aluminium veranda van Metalura?

De veranda van Metalura is een aluminium veranda met glas die zich onderscheidt door zijn lichte en ruimtelijke uitstraling. Een veranda is duurzaam in gebruik en maakt het mogelijk om heel het jaar buiten te verblijven.

Wat kost een aluminium veranda?

Om een aluminium veranda volledig naar wens te realiseren, wordt elke veranda op maat geproduceerd. Voor een duidelijke prijsindicatie van een veranda vragen wij u ons offerteformulier in te vullen of contact op te nemen met onze projectadviseur.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Voordat uw aluminium veranda bij ons in productie gaat, komt er bij u thuis een projectadviseur of engineer langs om de maten op te nemen. Daarna maken we voor u een professionele tekening en ziet u precies hoe uw veranda er bij u uit komt te zien. Daarna wordt uw veranda tot op de millimeter nauwkeurig geproduceerd. Lees hier meer over onze werkwijze.

Wordt mijn aluminium veranda door Metalura gemonteerd?

Uw aluminium veranda wordt door onze eigen montagemeesters bij u thuis gemonteerd. Zij zijn zeer ervaren en na oplevering wordt de aluminium veranda professioneel gereinigd.

Kan een aluminium veranda helpen om energiekosten te besparen?

Dankzij de beschutte buitenruimte als bufferzone tussen de verwarmde woonruimte en de buitentemperatuur, kunt u op uw energiekosten besparen. Iedere graad lager op de thermostaat in de woning bespaart u al 7% in uw energieverbruik. Op deze manier zorgen we beter voor onszelf en de planeet.

Hoe onderhoud ik mijn aluminium veranda?

Een aluminium veranda van Metalura is een duurzaam product, waaraan u weinig onderhoud hoeft te plegen. De glaspanelen kunt u wassen met een zachte borstel die niet krast en een daarvoor geschikt wasmiddel. Metalura biedt u ook de keuze voor een serviceabonnement, dan komt er op afspraak een servicespecialist bij u langs om uw systeem na te kijken. Dit is een veel gekozen optie bij mensen die ook voor één van de glazen wandsystemen van ons hebben gekozen.

Heb ik een vergunning nodig om een aluminium veranda te plaatsen?

Voor een aluminium veranda heeft u in bijna alle gevallen geen vergunning nodig. Twijfelt u? Onze projectadviseurs helpen u graag en kijken met u mee of u een vergunning nodig heeft in uw gemeente.

Kan ik mijn aluminium veranda uitbreiden met glazen wanden?

Bij Metalura kunt u uw aluminium veranda uitbreiden met onze verscheidene assortiment aan hoogwaardige kwaliteit glazen wandsystemen . Zo biedt Metalura u transparante glazen wanden met het draai-/vouwsysteem, glazen schuifwanden of in Steel-ART. Vaste wanden van glas, hout of aluminium zijn ook een mogelijkheid. Verder wordt het deurbeslag ook naar wens uitgevoerd.

Hoelang heb ik garantie op een veranda van Metalura?

De aluminium veranda's van Metalura maken wij voor u volledig op maat. Op constructie en spontane ruitbreuk heeft u 10 jaar garantie, op coating heeft u 5 jaar garantie en op bewegende onderdelen 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Beatrixhof40
#ITEM-FILTER-NAMES#

Ik maak van mijn balkon als het ware een serre

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023
Metalura-deLangeAkker02
#ITEM-FILTER-NAMES#

De Lange Akker

Leestijd: 2 min.
03 mei 2022
Beatrixhof1
#ITEM-FILTER-NAMES#

Balkonbeglazing bij De Beatrixhof

Leestijd: 2 min.
04 mei 2023