Buitenleven
op z'n best

Wilt u ook het hele jaar door genieten van het buitenleven op z’n best?

Home / Tuinkamers

Metalura tuinkamers

Heerlijk buiten zitten in elk seizoen, genietend van elke zonnestraal. Geen zuchtje wind, geen kou. Dat kan met een tuinkamer van Metalura: het hele jaar ontspannen in uw tuin, beschut en uit de wind. Met een Metalura tuinkamer creëert u een mooie ruimte met veel glas en veel licht die u van elk seizoen intensief laat genieten. Een tuinkamer is bovendien voordeliger dan een uitbouw (zowel qua bouwtijd als kosten) en flexibeler dan een serre.

*Tot en met 15 september 2018 ontvangt u 20% korting op uw Tuinkamer. Vraag naar de voorwaarden.

 

Kies uit onderstaande typen tuinkamers:

Tuinkamer Comfort

Tuinkamer Excellent

Tuinkamer De Luxe

Voordelen van een tuinkamer

Een tuinkamer is een uitstekend alternatief voor een serre of uitbouw. Een tuinkamer is al snel voordeliger en flexibeler. Ziet u uzelf al het hele jaar door genieten van het buitenleven?

Volledig windvrije tuinkamer

Balkonbeglazing zet de wind buitenspel. In de zomer juist behoefte aan een verkoelende bries? In een handomdraai schuift u de panelen weer aan de kant.

Gemakkelijk opvouwbare glazen schuifwanden

Met opvouwbare beglazing voor tuinkamers van Metalura creëert u een mooie ruimte met veel glas en licht! Bekijk de demonstratie hiernaast.

Naadloze integratie

Door de transparante uitstraling van een Metalura tuinkamer en de mogelijkheid hem in elke kleurstelling uit te voeren, sluit hij naadloos aan bij iedere woning.

 

Uniek systeem van
Oer-Hollandse kwaliteit

Metalura is Nederlands fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. Wij leveren rechtstreeks aan de klant en zijn specialist in maatwerk. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Waarom Metalura

Als toonaangevend marktleider in Nederland leveren wij maatwerk tuinkamers rechtstreeks aan de klant. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Eigen productie in Alblasserdam

Onze eigen vakmannen produceren uw tuinkamer tot op de millimeter nauwkeurig.

Oersterk, gehard veiligheidsglas

Vijfmaal sterker dan normaal veiligheidsglas, zodat het iedere storm doorstaat.

Eigen montageteam

Onze eigen monteurs plaatsen uw tuinkamer op de afgesproken datum, vak­kundig en snel.

Geluidsreducerend

Onze tuinkamers reduceren het omgevingsgeluid tot wel 22 dB.

Energiebesparend

Een tuinkamer reduceert het warmteverlies, waardoor u energie bespaart.

Meer woonruimte

Met een tuinkamer van Metalura creëert u een extra lichte woonruimte.

Gratis inspiratieboek?

Gratis en vrijblijvend
Boordevol inspiratie
Binnen 1 werkdag in huis
Aanvragen

De tuinkamer voor elk seizoen

Intens genieten van elk seizoen in uw eigen tuinkamer. Een vakantieverblijf aan huis. De geuren van buiten, de kleuren van de seizoenen, de geluiden van de natuur en dat alles terwijl u rustig ontspant in een oase van glas en licht.

Bekijk gerealiseerde tuinkamers

Wilt u zelf eens ervaren hoe het is om in een tuinkamer te zitten? Kom langs in onze showroom en lunch gratis in één van onze tuinkamers. Of neem een kijkje in de tuinkamer van één onze tevreden klanten. U kunt dan meteen ook zelf ervaren hoe soepel de glaswanden open- of dichtschuiven!

Bekijk het fotoboek

We helpen u graag verder

Bel 0184 70 10 08 om een vrijblijvende afspraak met een projectadviseur te maken, bij u thuis of in onze showroom. Samen configureert u dan uw ideale tuinkamer. U ontvangt direct de prijs, dus u weet gelijk waar u aan toe bent.

Heeft u vragen?

Bel 0184 70 10 08 om een vrijblijvende afspraak bij u thuis te maken. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en kom gratis lunchen in één van onze tuinkamers.

Gratis inspiratieboek?

Ook ú kunt nu het hele jaar door genieten van uw eigen ‘buitenverblijf’. Wilt u graag meer weten? Vraag dan direct onze gratis inspiratiebrochure aan.