Home / Tuinkamers

Tuinkamers: 4 seizoenen lang genieten

Heerlijk buiten zitten in elk seizoen, genietend van elke zonnestraal. Geen zuchtje wind, geen kou. Dat kan met een tuinkamer van Metalura: het hele jaar ontspannen in uw tuin, beschut en uit de wind. Met een Metalura tuinkamer creëert u een mooie ruimte met veel glas en veel licht die u van elk seizoen intensief laat genieten. Een tuinkamer is bovendien voordeliger dan een uitbouw (zowel qua bouwtijd als kosten) en flexibeler dan een serre.

 

Kies uit onderstaande typen tuinkamers:

Tuinkamer Comfort

Tuinkamer Excellent

Tuinkamer De Luxe

Opvouwbare beglazing

Met opvouwbare beglazing voor tuinkamers van Metalura creëert u een mooie ruimte met veel glas en veel licht! Bekijk de demonstratie hieronder.

Voordelen van een Metalura tuinkamer

Een tuinkamer is een uitstekend alternatief voor een serre of uitbouw. Een tuinkamer is al snel voordeliger en flexibeler. Ziet u uzelf al het hele jaar door genieten van het buitenleven?

100% wegklapbare wanden

Een Metalura tuinkamer biedt maximale flexibiliteit. In koudere perioden kunt u de wanden volledig sluiten, maar is het warmer, dan schuift u in een handomdraai de panelen aan de kant.

Vergunningsvrij

De glaswanden in open toestand geven de tuinkamer een open aanblik. Daarom is normaal gesproken geen bouwvergunning vereist en bespaart u dus een hoop tijd.

Naadloze integratie

Door de transparante uitstraling van een Metalura tuinkamer en de mogelijkheid hem in elke kleurstelling uit te voeren, sluit hij naadloos aan bij iedere woning.

 

Gratis inspiratieboek?

Gratis en vrijblijvend
Boordevol inspiratie
Binnen 1 werkdag in huis
Aanvragen

De tuinkamer voor elk seizoen

Intens genieten van elk seizoen in uw eigen tuinkamer. Een vakantieverblijf aan huis. De geuren van buiten, de kleuren van de seizoenen, de geluiden van de natuur en dat alles terwijl u rustig ontspant in een oase van glas en licht.

Schuif hier

Waarom een tuinkamer van Metalura?

Metalura is Nederlands fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. Als toonaangevend marktleider in Nederland leveren wij maatwerk tuinkamers rechtstreeks aan de klant. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Eigen productie

We ontwikkelen, produceren en monteren al onze tuinkamers zelf. Zo zorgen we ervoor dat u altijd verzekerd bent van Hollandse kwaliteit.

Persoonlijk topadvies

Wij komen graag bij thuis, zodat we direct zien wat er mogelijk is. Op die manier kunnen we ons advies nóg beter afstemmen op uw specifieke situatie en wensen.

10 jaar garantie

10 jaar garantie op constructie en spontane ruitbreuk zorgt dat u zorgeloos geniet. Daarnaast krijgt u 5 jaar garantie op de coating en 1 jaar op bewegende delen.

Bekijk onze reviews

“Een tuinkamer achter je huis zou eigenlijk verplicht gesteld moeten worden in Nederland. We genieten er elke dag van! De eetkamertafel staat al weken in de tuinkamer in plaats van in de keuken.”
8.9

Bekijk gerealiseerde tuinkamers

Wilt u zelf eens ervaren hoe het is om in een tuinkamer te zitten? Kom langs in onze showroom en lunch gratis in één van onze tuinkamers. Of neem een kijkje in de tuinkamer van één onze tevreden klanten. U kunt dan meteen ook zelf ervaren hoe soepel de glaswanden open- of dichtschuiven!

Bekijk het fotoboek

We helpen u graag verder

Bel 0184 70 10 08 om een vrijblijvende afspraak met een projectadviseur te maken, bij u thuis of in onze showroom. Samen configureert u dan uw ideale tuinkamer. U ontvangt direct de prijs, dus u weet gelijk waar u aan toe bent.

Heeft u vragen?

Bel 0184 70 10 08 om een vrijblijvende afspraak bij u thuis te maken. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en kom gratis lunchen in één van onze tuinkamers.

Gratis inspiratieboek?

Ook ú kunt nu het hele jaar door genieten van uw eigen ‘buitenverblijf’. Wilt u graag meer weten? Vraag dan direct onze gratis inspiratiebrochure aan.