aluminium-tuinkamer-aan-huis
aluminium-tuinkamer-aan-huis-metalura
tuinkamer-aan-huis-optimum
tuinkamer-aan-huis

Tuinkamer aan huis

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor tuinkamer aan huis van Metalura

Met een tuinkamer aan huis van Metalura geniet u optimaal van elke zonnestraal. Ontspan in uw eigen tuin, comfortabel beschut en uit de wind. Een tuinkamer biedt u de garantie om in ieder seizoen heerlijk buiten te zitten, alsof u een stukje van uw huis naar de tuin verplaatst heeft. Metalura heeft drie verschillende tuinkamercollecties ontwikkeld, die de grens tussen binnen en buiten doen vervagen. Ontdek de Primis collectie, de indrukwekkende Optimum collectie en het unieke Metalura Art programma

Elk model van onze tuinkamers is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium en biedt talloze opties, stijlen en kleuren. Met een tuinkamer aan huis van Metalura creëert u altijd een mooie, luxe ruimte vol glas, licht en comfort, perfect geïntegreerd met uw woning.

Afspraak maken

Drie collecties

Metalura heeft drie verschillende tuinkamercollecties; de Primis collectie: Een doordacht ontworpen tuinkamer voor een aantrekkelijke prijs. De spectaculaire Optimum collectie gebaseerd op eigentijds design en maatwerk. Het onderscheidende Metalura Art program realiseert uw dromen en maakt uw buitenruimte volledig naar wens.

Metalura glazen wandsystemen

Uw tuinkamer aan huis kunt u met verschillende glazen wandsystemen en daken uitrusten. Van het ongeëvenaarde draai-/vouwsysteem van Metalura tot Steel-ART glazen wanden en serre light glas of solardakbedekking. Het aanbod is enorm veelzijdig.

Hybride

Combineer het beste van twee werelden. Natuurlijke elegantie en moderne verfijning komen samen in de harmonieuze combinatie van hout en aluminium. Deze twee materialen vormen in een tuinkamer of terrasoverkapping een perfecte symbiose. Zo ontstaat een unieke hybride ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Zonwering

Uw tuinkamer kunt u altijd naar wens uitbreiden met zonwering naar keuze om op elk moment over schaduw en de juiste temperatuur te beschikken.

Ledverlichting

Wilt u meer sfeer in uw tuinkamer aan huis? Kies voor ledverlichting en ledstrips naar wens in uw tuinkamer, dimbaar en met afstandsbediening.

Metalura Tuinkamercollectie

Gebouwd op een rijke historie

Een tuinkamer van Metalura is een mooie, comfortabele ruimte met veel glas en licht, waarbij de grens tussen binnen en buiten vervaagt. De veelzijdige tuinkamer collectie van Metalura biedt u altijd een model afgestemd op uw smaak, mogelijkheden en wensen. Laat u inspireren.

Lookbook

Recente projecten
elke dag genieten

Elk project dat we realiseren en elke klant die we van dienst zijn, heeft zijn eigen verhaal. Verhalen die we vastleggen in beeld, woord en daad. We zijn trots op wat we voor onze klanten mogen maken en daarmee inspireren we u graag. Bekijk ons lookbook en wellicht vindt u een perfect voorbeeld voor uw persoonlijke situatie.

Ons online lookbook

Laat u inspireren door ons lookbook en geniet. We laten u met trots en veel plezier een aantal van onze gerealiseerde projecten zien.

Naar het lookbook

Inspiratie

Wij zijn trots op onze klantverhalen

Metalura-Ambassadeurs04
Klantverhalen

Ambassadeurs aan het woord

Lees meer
Allure magazine
Inspiratieboek

Vraag nu ons
Gratis inspiratieboek aan

Direct aanvragen

7 zekerheden tuin

GOED OM TE WETEN

De 7 zekerheden
van Metalura

  • 100% maatwerk
  • 10 jaar garantie
  • Montage door eigen vaklieden
  • Persoonlijke aandacht
  • Ontwerp en engineering in eigen huis
  • 100% Nederlands product
  • Duurzaam design
verkoopadviseur-balkonbeglazing-metalura-pieter-2

Samen uw wensen bespreken?
Maak een thuisafspraak

Onze adviseurs komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken passend bij uw situatie thuis.

Maak een thuisafspraak

VEELGESTELDE VRAGEN

Onze adviseurs
Helpen u graag

Wilt u meer weten over een tuinkamer en staat uw vraag of antwoord niet bij de veelgestelde vragen? Neem dan direct contact met ons op.

Contact opnemen

Wat is een tuinkamer aan huis van Metalura?

Een tuinkamer aan huis van Metalura bestaat uit een aluminium constructie met een glazen dak en een van de verschillende soorten glazen wandsystemen van Metalura. De aluminium tuinkamer is ook beschikbaar in een een vrijstaande tuinkamer variant.

Metalura biedt u elf verschillende modellen: Tuinkamer Trendy, Tuinkamer Style, Tuinkamer Modern, Tuinkamer Robuust, Tuinkamer Design, Tuinkamer Excellent, Tuinkamer De Luxe, Tuinkamer Arioso, de Libéro, Tuinkamer Moveo en Tuinkamer Moveo Supreme . In het Experience Center in Alblasserdam staan alle tuinkamers op ware grootte opgesteld.

Wat zijn de kosten voor een tuinkamer aan huis van Metalura?

Om een tuinkamer aan huis die volledig aan uw wensen voldoet te realiseren, produceren wij elke tuinkamer op maat. Voor een transparante prijsindicatie voor uw tuinkamer aan huis nodigen we u uit om ons offerteformulier in te vullen of een afspraak te maken met een van onze projectadviseurs gespecialiseerd in tuinkamers.

In welke kleuren zijn de tuinkamers beschikbaar?

Voor bijna alle modellen bieden wij een keuze uit een palet van 240 RAL-kleuren en DuoTone kleurstellingen. Dit stelt u in staat het aluminium van uw tuinkamer perfect af te stemmen op de kleuren van de kozijnen van uw huis of een andere gewenste kleurstelling.

Kan ik zelf de wandindeling bepalen van een tuinkamer?

Metalura biedt u de mogelijkheid om de wandindeling van uw tuinkamer naar eigen inzicht te bepalen. Met een verscheidenheid aan glazen wandsystemen. kunt u kiezen voor heldere glazen wanden met een draai-/vouwsysteemglazen schuifwanden of onze kenmerkende Steel-ART uitvoering. Daarnaast zijn er opties voor vaste wanden van glas, hout of aluminium. Bovendien passen we het deurbeslag aan conform uw persoonlijke voorkeuren.

Wordt mijn tuinkamer door Metalura gemonteerd?

Onze deskundige montagemeesters zullen uw tuinkamer ter plaatse installeren. Met hun uitgebreide ervaring zorgen zij voor een vlekkeloze montage. Na voltooiing wordt uw tuinkamer grondig en professioneel gereinigd, zodat u direct kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Hoelang heb ik garantie op een tuinkamer van Metalura?

Metalura's tuinkamers worden specifiek naar uw wensen op maat gemaakt. Wij bieden 10 jaar garantie op de constructie en op spontane glasbreuk, de coating wordt gedekt door een garantie van 5 jaar en bewegende onderdelen door een garantie van 1 jaar. Meer informatie over de garantie kunt u vinden in de garantievoorwaarden.

Heb ik een vergunning nodig om een tuinkamer te plaatsen?

Bij de realisatie van een tuinkamer is het zelden nodig om een vergunning aan te vragen. Mocht u hierover twijfels hebben, dan staan onze projectadviseurs voor u klaar. Zij helpen u te bepalen of een vergunning in uw gemeente vereist is voor uw tuinkamer aan huis.

Hoe onderhoud ik mijn tuinkamer?

Een tuinkamer aan huis van Metalura staat voor duurzaamheid met minimaal onderhoud. U kunt de aluminium profielen, glaspanelen en het glazen wandsysteem eenvoudig reinigen met een zachte, niet-krassende borstel en een geschikt reinigingsmiddel. Voor extra gemak biedt Metalura een serviceabonnement aan; een servicespecialist komt dan op afspraak bij u langs voor een professionele controle en onderhoud van uw tuinkamer en glazen wandsysteem.

Komt Metalura langs om de maten op te meten en voor advies?

Alvorens de productie van uw tuinkamer begint, zal een van onze projectadviseurs of engineers bij u thuis langskomen voor een nauwkeurige opmeting. Op basis hiervan creëren we een professionele tekening, zodat u een helder beeld krijgt van hoe uw tuinkamer eruit zal zien. Uw tuinkamer wordt vervolgens tot op de millimeter precies voor u op maat vervaardigd. Voor meer informatie over onze aanpak nodigen we u uit om meer te lezen over onze werkwijze.

Metalura legt uit

Instructievideo's

Bij Metalura streven we ernaar om uw buitenbeleving naar een hoger niveau te tillen. Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van onze producten, hebben we een uitgebreide verzameling instructievideo's samengesteld. Onze instructievideo's zijn bedoeld om u stap voor stap te begeleiden bij het gebruik van onze duurzame producten, zoals onze glazen draai-/vouwsystemen (zo ook Steel-ART draai-/vouwsystemen), tuinkamers en balkonbeglazing.

instuctievideo-glasstrip

Instructievideo

Hoe plaatst u een glasstrip?

instuctievideo-panelen-openen-metalura

Instructievideo

Hoe opent u een paneel?

instuctievideo-storm-metalura

Instructievideo

Wat te doen met storm?

instuctievideo-vastzetbeugel-metalura

Instructievideo

Hoe gebruikt u een vastzetbeugel?

instuctievideo-ventilatiebeugel-metalura

Instructievideo

Hoe gebruikt u de ventilatiebeugel?

Bekijk alle instructievideo's

heerlijk genieten

Gratis lunch
in een tuinkamer

Wilt u zelf ervaren hoe het is om in een tuinkamer lekker te genieten en gezellig te eten? Maak dan een afspraak om gratis te komen lunchen in één van de tuinkamers in ons Experience Center. Onder het genot van heerlijke luxe broodjes, ervaart u de sfeer van ruimte en licht, en kunt u direct al uw vragen en wensen bespreken met één van onze adviseurs.

Maak een afspraak
Gratis lunch in tuinkamer Metalura
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Tuinkamer aan huis

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Tuinkamer aan huis aan de slag gaan.

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Metalura-Ambassadeurs09
  • Balkonbeglazing

Ambassadeurs aan het woord II

Leestijd: 2 min.
03 mei 2022
Metalura-Tuinkamer-dakterras01
  • Balkonbeglazing

Drie nieuwe tuinkamers op het dakterras in Kampen

Leestijd: 2 min.
02 mei 2022
Metalura-Ambassadeurs04
  • Balkonbeglazing

Ambassadeurs aan het woord

Leestijd: 2 min.
03 mei 2022

Op zoek naar buitenleven inspiratie?

Vraag ons Gratis inspiratieboek aan

allure-voorjaar-2024-s12-metalura Aanvragen
Privacy Settings