Is er voor het plaatsen van wegklapbare balkonbeglazing een bouwvergunning nodig? U leest het hier. Voor toepassing van balkonbeglazing is, afhankelijk van het beleid van uw gemeente, regelmatig een bouwvergunning vereist.

Wij verzorgen uw bouwaanvraag

Metalura regelt voor u de bouwaanvraag op een zeer professionele manier. Een bouwaanvraag is inclusief aanzichten, detailtekeningen, doorsnedes, berekeningen, foto’s, kadastrale kaart, artist impressies (indien gevraagd door welstand), et cetera. Met een professionele aanvraag verhoogt u de kans op een positief besluit van de gemeente tot vrijwel 100 procent. Deze service van Metalura neemt u veel zorg, tijd en stress uit handen die u vermoedelijk heeft als u dit zelf doet.

U betaalt alleen de legeskosten die de gemeente in rekening brengt.

Gratis constructierapport

Een unieke extra service van Metalura is dat wij (indien vereist) een gratis specifiek constructierapport voor u maken volgens de laatste normen die gehanteerd worden in het Bouwbesluit 2012 dat vanaf 1 april 2012 van kracht is gegaan. In dit rapport worden variabelen meegenomen als windgebied, gebouwhoogte en -breedte, etagehoogte, systeemhoogte, type glas, et cetera. Nog niet elke gemeente vraagt erom, maar dit komt steeds meer voor. Met een gratis constructierapport, dat wij toevoegen aan de bouwvergunning, bent u verzekerd van een veilig systeem dat volgens de meest recente normen is uitgerekend. Een dergelijk rapport is bij Metalura gratis, maar kost normaliter al snel € 300 – 800. Dat is dus alweer mooi meegenomen!

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek