Last van wind
op uw terras?

Met een bescheiden investering kunt u volop genieten van uw favoriete buitenruimte.

Home / Terrasbeglazing

Metalura terrasbeglazing

Hebt u een veranda, overkapping, tuinhuis of poolhouse waar u vaak door wind en tocht wordt geplaagd? Maak uw bestaande overkapping dan compleet met opvouwbare terrasbeglazing. Juist in bestaande situaties is dit een ideale oplossing. Met een bescheiden investering kunt u eindelijk volop genieten van uw favoriete buitenruimte.

Terras 365 dagen windvrij

Terrasbeglazing zet de wind buitenspel. Hiermee zit u voortaan het hele jaar door uit de wind en heeft u een heerlijke buitenruimte die ook nog eens makkelijk is bij te verwarmen.

Volledig wegklapbare glaswand

In de zomer heeft u wellicht juist behoefte aan een verkoelende bries. In een handomdraai schuift u de panelen aan de kant en heeft de wind weer vrij spel.

100% transparant

Het uitzicht op uw tuin of de omgeving moet natuurlijk intact blijven. Doordat onze terrasbeglazing geen verticale stijlen heeft, blijft uw uitzicht 100% gewaarborgd.

 

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?

Laat hier uw gegevens achter. Wij bellen u zo spoedig mogelijk om een afspraak te plannen.

Uniek systeem van
Oer-Hollandse kwaliteit

Metalura is Nederlands fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. Wij leveren rechtstreeks aan de klant en zijn specialist in maatwerk. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Gratis inspiratieboek?

Gratis en vrijblijvend
Boordevol inspiratie
Binnen 1 werkdag in huis
Aanvragen

Waarom Metalura?

Als toonaangevend marktleider in Nederland leveren wij maatwerk terrasbeglazingssystemen rechtstreeks aan de klant. Wij komen graag bij u thuis, zodat we direct zien wat er mogelijk is.

Eigen productie in Alblasserdam

Onze eigen vakmannen produceren uw terrasbeglazing tot op de millimeter nauwkeurig.

Oersterk, gehard veiligheidsglas

Vijfmaal sterker dan normaal veiligheidsglas, zodat het iedere storm doorstaat.

Eigen montageteam

Onze eigen monteurs plaatsen uw terras­beglazing op de afgesproken datum, vak­kundig en snel.

Open te vouwen in één minuut

Naargelang het weer schuift u de wand(en) in een handomdraai open of juist dicht.

Veel dunnere rails dan bij schuifwanden

Slechts een enkele rail, die bovendien verzonken ligt, zorgt voor een soep ele geleiding.

Eenvoudig in 1 hoek te parkeren

Zodat de glaspanelen niet in de weg staan bij geopende stand.

Bekijk gerealiseerde terrasbeglazing

Wilt u terrasbeglazing eens van dichtbij bekijken? Kom langs in onze showroom of neem een kijkje bij één van onze tevreden klanten. We laten u graag alle mogelijkheden zien. U kunt dan meteen ook zelf ervaren hoe soepel de glaswanden open- en dichtschuiven.

Bekijk het fotoboek

We helpen u graag verder

Bel 0184 70 10 08 om een vrijblijvende afspraak met een projectadviseur te maken, bij u thuis of in onze showroom. Samen configureert u dan uw ideale terraskamer. U ontvangt direct de prijs, dus u weet gelijk waar u aan toe bent.

Heeft u vragen?

Bel 0184 70 10 08 om een vrijblijvende afspraak bij u thuis te maken. Of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom en kom gratis lunchen in één van onze tuinkamers.

Gratis inspiratieboek?

Ook ú kunt nu het hele jaar door genieten van uw eigen ‘buitenverblijf’. Wilt u graag meer weten? Vraag dan direct onze gratis inspiratiebrochure aan.