Opvouwbare terrasbeglazing
Opvouwbare terrasbeglazing Metalura
Terrasbeglazing op maat
Terrasbeglazing op maat Metalura
Terrasbeglazing
Terrasbeglazing Metalura
Terrasoverkapping glas
Terrasoverkapping glas Metalura
Opvouwbare glazen wand
Opvouwbare glazen wand Metalura

Opvouwbare terrasbeglazing

Vraag gratis inspiratieboek aan

Daarom kiest u voor opvouwbare terrasbeglazing van Metalura

Voordelen

Met behulp van opvouwbare terrasbeglazing verlengt u uw buitengenot. U kunt immers langer buiten blijven zitten, zonder dat u last krijgt van kou of regen (of een andere vorm van neerslag uiteraard). Metalura is dé specialist die u zoekt als u kwalitatieve terrasbeglazing nodig heeft. Wij hebben namelijk enkel hoogwaardige toepassingen, die bovendien met zorg zijn afgewerkt tot in het kleinste detail. Geef uw terras dus iets extra’s en kies voor terrasbeglazing op maat.

Afspraak maken

Serre light glas, geïsoleerd glas

Wilt u een duurzame oplossing in glas? Serre light glas van Metalura bestaat uit glazen panelen van geïsoleerd HR++ glas. Serre light glas is beschikbaar als glazen wandsysteem onder uw overkapping of in uw tuinkamer. Geïsoleerd glas is een waardevolle investering, omdat het bijdraagt aan uw comfort, de energie-efficiëntie, esthetiek en het gebruik van uw tuinkamer.

100% maatwerk

Alle glazen wandsystemen van Metalura worden op maat, speciaal voor uw project, gemaakt. Daardoor bent u verzekerd van het best passende systeem; gegarandeerd jarenlang onbezorgd genieten.

Slimme, bewegende onderdelen en profielen

Een glazen wandsysteem werkt pas echt goed en zonder problemen, als alle onderdelen en profielen op elkaar afgestemd zijn. Met Metalura bent u hiervan verzekerd; van het kleinste boutje tot de ingenieuze draai- en schuifprofielen.

Hoogwaardige tochtstrips

Glazen wandsystemen van Metalura zijn altijd voorzien van hoogwaardige tochtstrips, waardoor u gegarandeerd geen last hebt van vervelende tochtkieren.

Beste glaskwaliteit

Het glas dat Metalura voor zijn wandsystemen gebruikt, is van 100% Nederlandse kwaliteit, gecertificeerd volgens de hoogst geldende normen. Eerlijk en duurzaam geproduceerd.

Volglas of Steellook

Zowel de glazen schuifwanden als de glazen draai-/vouwsystemen zijn te verkrijgen in 2 uitvoeringen: Volglas (maximale transparantie) en Steellook (eigentijdse, industriële uitstraling).

Opvouwbare terrasbeglazing bedienen

Metalura vindt gebruiksgemak erg belangrijk en heeft daarom een gemakkelijk te openen systeem ontworpen. Met een simpele handbeweging opent u het eerste paneel van de opvouwbare terrasbeglazing en draait dit paneel 90 graden. Vervolgens kunnen de andere panelen van de glazen vouwwand soepel verschoven en gedraaid worden, zodat het systeem binnen een minuut helemaal open staat. Heeft u toch nog last van wind uit een bepaalde hoek? Dan kunt u er ook voor kiezen om een deel van de terrasbeglazing dicht te laten, zodat de wind uit die hoek geblokkeerd wordt.

opvouwbare-terrasbeglazing-1
opvouwbare terrasbeglazing

Mogelijkheden opvouwbare terrasbeglazing

Omdat iedere situatie uniek is, zijn de glazen vouwwanden van Metalura altijd maatwerk. Onze adviseurs komen daarom bij u langs om uw overkapping te bekijken en uw wensen te bespreken. In bijna alle situaties is het mogelijk om opvouwbare terrasbeglazing te plaatsen. Er zijn verschillende mogelijkheden en opties waar u uit kunt kiezen, natuurlijk afhankelijk van de situatie:

 • Een gedeelte vast glas
 • 8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas
 • Recht of gesegmenteerd systeem
 • Extra brede loopdeur met ergonomisch slot
 • Verzonken onderrails
 • Extra versteviging
 • Terrasverwarmer

Waarom opvouwbare terrasbeglazing? 

Het grootste voordeel van een glazen vouwwand is natuurlijk dat u uw terras kunt afschermen tegen de wind. Zit u op een plek met veel wind, dan is dat zeker geen overbodige luxe. Dit is meestal dan ook de hoofdreden dat mensen voor opvouwbare terrasbeglazing kiezen. Daarnaast is het systeem:

 • 100% transparant (geen verticale stijlen die het zicht belemmeren)
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Volledig opvouwbaar
 • Snel te openen
 • Bestand tegen elke storm
opvouwbare terrasbeglazing
werkwijze glazen terrasscherm

Werkwijze

In 7 stappen naar uw
ideale Opvouwbare terrasbeglazing

Om uw wensen te kunnen realiseren hebben we onze werkwijze opgedeeld in 7 verschillende stappen. Ontdek hoe wij voor u en met uw Glazen wandsysteem aan de slag gaan.

Waarom opvouwbare terrasbeglazing van Metalura?

Bij Metalura doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Metalura ontwerpt, produceert en monteert de opvouwbare terrasbeglazing zelf. Zo bent u verzekerd van een goede en kwalitatieve glazen vouwwand van Nederlandse makelij tegen een scherpe prijs. Klanttevredenheid en gemak staan bij Metalura hoog in het vaandel. Daarom ontzorgen wij u maximaal. Moet het straatwerk bijvoorbeeld aangepast worden voor de verzonken onderrails, dan doen wij dit graag voor u. Lees meer op de pagina terrasbeglazing.

Afspraak maken

opvouwbare terrasbeglazing
afspraak maken glazen schuifwand

Samen uw wensen bespreken?
Kom langs of maak een afspraak in
ons Experience Center

U bent van harte welkom zonder afspraak. Wilt u zeker zijn van een beschikbare projectadviseur? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan ons Experience Center of voor bij u aan huis.

Maak een afspraak

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Balkonbeglazing-interview-familie-Borsje-01
 • Balkonbeglazing
 • Inspiratie

Interview met familie Borsje in Capelle aan den IJssel

Leestijd: 2 min.
13 mei 2021
Metalura-kleuren00
 • Inspiratie

Kleurdossier

Leestijd: 2 min.
08 april 2022
Metalura-Oranje 6
 • Inspiratie

Wonen als een koning

Leestijd: 2 min.
21 april 2022
Privacy Settings