Beatrixhof30

Binnenkijken in de Beatrixhof

04 mei 2023
Leestijd: 2 min.

Metalura plaatste in het najaar van 2022 balkonbeglazing bij achttien appartementen in een nieuwbouw appartementencomplex in Hendrik Ido Ambacht. De bewoners vertelden over hun ervaringen en lieten Metalura even binnenkijken.

Spullen binnen laten staan
Jaap en Ellen Fortuin kozen voor balkonbeglazing om vroeg en ook laat in het seizoen van het balkon te kunnen genieten. Door het initiatief van de bewonerscommissie die de bouw begeleidde, besloten zij om ook mee te doen met de aanvraag voor balkonglas. “Het was een zachte winter, we konden nu al veel gebruik maken van het balkon en een groot voordeel was dat we niet steeds de spullen binnen te hoefden halen, maar gewoon konden laten staan.”

Een groot voordeel was dat we niet steeds de spullen binnen te hoefden halen

Beatrixhof36

Twee zijden balkonglas
Het balkon van A. de Waard bevindt zich op de hoek heeft daardoor aan twee zijden balkonglas, dat voor een weids zicht zorgt en heel veel licht in het appartement. “Ik zit door de balkonbeglazing nu veel meer beschut. Vooral in het voorjaar, de zomer en het najaar zal ik veel gebruik maken van mijn balkon. Ik ben tevreden over Metalura, mijn ervaringen waren heel goed.”

beatrixhof31-1
beatrixhof33-1
beatrixhof34-1
beatrixhof35-1
beatrixhof36-1
beatrixhof37-1
beatrixhof30-1

Lang van de zomer genieten
Op aanraden van andere mensen en na reclame van Metalura koos Henny Bosschaart van der Linden voor balkonbeglazing op haar balkon om lang van de zomer te kunnen genieten. “Ik kan nu al gebruikmaken van de balkonruimte, lekker in het zonnetje, ondanks dat de temperatuur in februari buiten nog koud is. In de zomer willen de kleinkinderen graag een keertje op het balkon gaan slapen.”

Beatrixhof31
Beatrixhof34
inspiratie-lookbook

Bekijk de projecten
In ons lookbook

Bekijk het lookbook

Privacy Settings