organic-collection-hero-tuinkamer-metalura

Organic Collectie

Vraag gratis inspiratieboek aan

A natural way of living

Een sprong voorwaarts 
Organic tuinkamers van Metalura 

Buitengewoon design van Metalura. De Organic tuinkamer collectie staat met zijn ronde vormen en invloeden uit de natuur voor rust, warmte en comfort. De exclusieve uitstraling van deze ruimtelijke en lichte buitenkamers tilt uw buitenbeleving naar het hoogste niveau. Uniek maatwerkontwerp voor een buitengewoon resultaat. 

De Organic tuinkamer collectie is designed by William de Boet.

Afspraak makenInspiratieboek aanvragen

Afspraak maken

Uniek en vooruitstrevend

De populariteit van organische vormen neemt toe. Ronde vormen en natuurlijke invloeden bieden rust, warmte en comfort, perfect voor een ontspannen en harmonieuze omgeving. Met deze collectie blijft Metalura vooruitstrevend en uniek.

Organische vormen

Ontdek de unieke buitenruimtes van Metalura, waar organische vormen luxe en elegantie uitstralen. Dankzij gesegmenteerd glas en een rijke mix van materialen creëren we een prachtige omgeving die uw buitenleven naar het hoogste niveau tilt.

Spelen met zon en licht

Ontdek een nieuwe dimensie van buitenleven met slim gebruik van zon, schaduw en licht. Ons lamellendak en buitengordijnen creëren een evenwichtige ambiance, waardoor uw buitenruimte transformeert tot een plek van comfort en schoonheid.

Overal toepasbaar

Onze organische tuinkamers zijn ontworpen om zowel vrijstaand als aangebouwd aan uw huis te plaatsen. Veelzijdig en aanpasbaar, ze vormen een naadloze aanvulling op iedere woning en bieden een unieke buitenervaring.

Volledig ontzorgd

U koopt geen tuinkamer maar een complete buitenkamerervaring, inclusief styling en inrichting, volledig aangepast aan uw wensen en voorkeuren. Van ontwerp tot realisatie, wij leveren een persoonlijke buitenruimte die uw smaak en levensstijl weerspiegelt.

De Organic tuinkamer collectie van Metalura

Buitengewoon design

Een spel van zon en schaduw maakt uw organische buitenkamer een bron van licht. Warme aardetinten gecombineerd met antraciet, hout en keramiek zorgen voor een tijdloos geheel. Door uitsluitend gebruik te maken van hoogwaardige materialen, krijgt uw Organic tuinkamer een exclusieve uitstraling.

Vloeiende vormen

Elke Organic buitenkamer die we realiseren, is uniek in vormgeving en materialen. De mogelijkheid om gesegmenteerde glazen wanden en ronde vormen te verwerken in het ontwerp geeft een buitengewoon resultaat. De ronde vormen en de invloeden uit de natuur stralen rust, warmte en comfort uit.

Eén met de natuur

Een wellness beleving en verbinding met de natuur, zorgen dat de grens tussen binnen en buiten volledig vervaagt. Combineer een zacht en warm kleurenpalet met de juiste keuze in groen en de eenvoud in de beplanting. De organische vormgeving van uw tuinkamer is op elke kavel toepasbaar.


Exclusief design
Ronde vormen

Gesegmenteerde beglazing

Warme kleuren en zachte tinten

In balans met de omgeving

Tuinkamer-Dubai-Organic-collectie-detail-2

Compleet ontzorgd
Harmonieus ontwerp

Een vloeiend ontwerp

Ronde en strakke lijnen

Volledig gestyled

Tuinkamer-Dubai-Organic-collectie-detail-02
Tuinkamer-Dubai-Organic-collectie-hoofdfoto-1

Tuinkamer Dubai

Tuinkamer Dubai laat de organische vormen die in uw tuin voorkomen, terugkomen in het design van uw buitenkamer. Het ontwerp dat ontstaat is een harmonieus en tijdloos geheel. De ronde glazen wanden brengen licht en ruimte, en zorgen voor een grandioos panorama. De strakke antraciet lijnen benadrukken de organische vormen en brengen balans in het ontwerp. Deze buitenkamer wordt compleet opgeleverd inclusief styling en Metalura verzorgt voor u de volledige vergunningsaanvraag.

Afspraak maken

Een met de natuur. Ronde vormen, zachte kleuren en luxe materialen.

Ruimtelijk design
Panoramisch uitzicht

Gesegmenteerde beglazing

Uitgebalanceerde kleuren

Ruimtelijke glaspartijen  

Tuinkamer-Londen-Organic-collectie-detail-02

Harmonieus ontwerp
Luxe buitenkamer

Hoogwaardige materialen 

Uniek maatwerkdesign

Ronde én strakke lijnen

Tuinkamer-Londen-Organic-collectie-detail-01
Tuinkamer-Londen-Organic-collectie-hoofdfoto

Tuinkamer Londen

Daar waar de grens tussen binnen en buiten vervaagt, vindt u rust en ontspanning. De architectuur, kleuren en hoogwaardige materialen van buitenkamer Londen brengen uw buitenbeleving naar het hoogste niveau. Het spannende design van buitenkamer Londen prikkelt uw zintuigen, maar brengt ook rust, warmte en comfort. Een inspirerende tuinkamer die inclusief styling wordt opgeleverd. Vanzelfsprekend verzorgt Metalura voor u de volledige vergunningsaanvraag.

Afspraak maken

Breng uw buitenbeleving naar ongekende hoogten.

Smaakvolle architectuur
Symmetrie

Ultieme wellness-ervaring 

Breed uitvoerbaar wensenpallet 

Veelzijdig in toepassing

Tuinkamer-NY-Organic-collectie-detail-01

Keuzevrijheid
Eyecatcher

Wellness beleving centraal

Ongekend bedieningsgemak

Tailor made design

Tuinkamer-NY-Organic-collectie-detail-02
Tuinkamer-NY-Organic-collectie-hoofdfoto

Tuinkamer New York

Buitenleven in comfort. Tuinkamer New York is een unieke plek om u terug te trekken, om te ontspannen en te genieten van het luxeleven. Een plek voor wellness, maar ook om te dineren, samen met familie en vrienden. De symmetrie in het ontwerp geeft buitenkamer New York een veelzijdige toepassing. De verschillende compartimenten kunt u voor uiteenlopende doeleinden toepassen. Maar een ding staat centraal: de unieke vormgeving biedt u de mogelijkheid om te relaxen zonder ook maar enige afbreuk aan uw omgeving te doen. Tuinkamer New York is een echte blikvanger.

Afspraak maken

Buitenleven in comfort. Symmetrie creëert een verrassend design.

col-switch

Samenwerking

Designed by William de Boet

Ontdek de inspirerende wereld van onze exclusieve Organic collectie, vakkundig ontworpen door de gerenommeerde tuinarchitect William de Boet. Met een diepgaande passie voor architectuur en buitenleven heeft hij in samenwerking met Metalura deze prachtige collectie van buitenkamers gecreëerd. Laat u inspireren door zijn unieke visie en vakmanschap, en transformeer uw buitenruimte in een samenspel van klasse, stijl en comfort.

Tuinkamer-NY-Organic-collectie

Tips & nieuws

Leuke artikelen en volop inspiratie

Metalura-Groene-tuinkamer02
  • Tuinkamers

Professioneel en kwalitatief erg goed

Leestijd: 2 min.
29 december 2022
Harry_Metalura
  • Tuinkamers

Even voorstellen: Harry van Vugt

Leestijd: 2 min.
22 november 2023
Metalura-Vaderdag-tuinkamer
  • Tuinkamers

Hoe vier je de perfecte Vaderdag in een tuinkamer van Metalura

Leestijd: 2 min.
17 juni 2022
Privacy Settings