Inspiratie

Metalura-Arioso-wit04

Geniet met een tuinkamer onbekommerd van het buitenleven.

Met een tuinkamer van Metalura geniet u van iedere zonnestraal. Ontspannen in de tuin, beschut uit de wind. Een plek om tot rust te komen.

Comfort
Een tuinkamer is een mooie, luxe ruimte met veel glas, licht en comfort. Uw garantie om deze zomer heerlijk buiten te zitten. Is het fris, dan houdt u de glazen wanden van uw tuinkamer gesloten, stijgen de temperaturen, dan zet u het glazen wandsysteem een stukje open. Is het echt mooi weer, dan kunnen de glazen panelen volledig geopend worden en zit u heerlijk buiten in uw tuinkamer.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
06 mei 2024
Brasserie-Thijm_Metalura03

Genieten van licht en ruimte bij Brasserie Thijm

Onder de rook van Antwerpen hebben Christine Mees en Tim Schoeters in Schilde samen een restaurant. Daar kunnen gasten genieten van een Belgisch, Frans en Aziatisch georiënteerde keuken. 

Tim is chefkok en Christine zorgt als gastvrouw voor een vriendelijke en vlotte bediening. Gasten kunnen in elk seizoen genieten van vrij uitzicht op de tuin en de omgeving, want in de overkapping aan hun restaurant, hebben Christine en Tim een glazen wandsysteem van Metalura laten plaatsen.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
05 februari 2024
Metalura-Windscherm-Alphen01

Aangenaam buiten zitten met vrij uitzicht

Mevrouw Jaarsma koos voor een glazen windscherm rondom haar terras om de wind te reduceren. Veertien glazen panelen zorgen ervoor dat de wind op het terras vanaf het water geen vrij spel heeft en mevrouw Jaarsma wel onbeperkt van haar uitzicht kan genieten. De ene kant van haar terras is volledig open, aan de andere zijde is er een glazen deur, die ze kan openen en sluiten.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
27 december 2023
De_Luxe-NL01
  • Tuinkamers

Alles is gewoon goed

Deze bewoners uit Nieuw-Lekkerland kijken vanuit hun tuinkamer De Luxe vrij uit op hun omgeving. Ze hebben de ruimte ingericht als een tweede woonkamer. Het terras van de tuinkamer ligt hoger, daardoor hebben ze een schitterend uitzicht op de omliggende weilanden. In de tuinkamer van Metalura hebben ze luxe loungeset en een gezellige eethoek gecreëerd.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
17 november 2023
Duurzaam metalura01
  • Tuinkamers
  • Balkonbeglazing
  • Glazen wandsystemen

Duurzaam genieten van uw buitenruimte

Wist u dat de materialen waar Metalura voor kiest uiterst duurzaam en uitsluitend van hoogwaardige kwaliteit zijn? Al onze grondstoffen komen bij Nederlandse leveranciers vandaan. Zo hebben we altijd zicht op wat we ontwikkelen en kunnen we de onberispelijke kwaliteit die we beloven ook daadwerkelijk aan u leveren.  

Lees verder
Leestijd: 2 min.
14 november 2022
Groen balkon metalura
  • Tuinkamers
  • Terrasoverkapping
  • Balkonbeglazing

Hoe houdt u het op uw balkon of in uw tuinkamer koel?

De temperaturen gaan snel weer oplopen. Dan is het fijn als u verkoeling in en om het huis kunt vinden.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
07 juli 2022
Metalura-Vaderdag-tuinkamer
  • Tuinkamers

Hoe vier je de perfecte Vaderdag in een tuinkamer van Metalura

Dit weekend is het Vaderdag én mooi weer. Er worden zelfs tropische temperaturen voorspeld. Wat is er dan heerlijker dan thuis lekker in de schaduw samen met goed gezelschap van het mooie weer en elkaar te genieten? Metalura geeft u een aantal tips om er een plezierig weekend van te maken.

Lees verder
Leestijd: 2 min.
17 juni 2022
Privacy Settings